O sitede bir sakatlık var. Dolar ve Euro 1ytl olarak görünüyor.
Bencede
evet o fiyatlar yanlış. baya bir önce bende bir sitede x4 ü çok ucuza bulmuştum. garip geldi şüphelendim almadım o siteden alışveriş yapan forumdaki arkadaşların paraları yandı.
Frisby olarak görünen ürün microlabın kopyasıdır muhtemelen ama o resim microlabın resmi o kopya değil kendisi
quote:
Orjinalden alıntı: teutonic
Peki microlab x5d'nin burdaki fiyatıyla ilgili ne düşünüyorsunuz
düzgün site ve fiyatlarda yanlışlık olmasa kaçırma derdim x5d yi. ki doğruda olabilir mi?
mukabil microlab benzer tasarıma kabinleri var frisby gibi fena değillerdir.ama 1 senelik aletler. 180ytl piyasa da farklı isim gri renklerde görüyordum.
fakat premier denen şey microlab mc-x4d benzeri sistem tasarlamış satıyor ne subwoofer'ı ne uydular alakası yok ve dandik.boşuna para vermeyin.
Arkadaşlar bir bilgi vermek istiyorum. Resimlerde görünen x4 lerin uyduları ahşap, 180 derece dönebilir ve önü bez. Benim 2 sene önce fiyatından dolayı alamadığım ürün de böyleydi. Şimdi piyasadakiler plastik uydu, ön tel, uydular dönmüyor ve işçilik olarak uydu kalitesi eskiye nazaran kötü. Ağırlık olarak ve ses kalitesi olarak yine ağır tabi
Ürünü segment dağıttığı için segmenti aradım. Oradaki adam uydular plastik, 1 yıldır buradayım hep böyleydi diyor. Sitenizdeki resim sattığınız üründen farklı, açıklaması da farklı diyorum sitedeki resmi bilmiyorum haberim yok diyor. Yani model no aynı da olsa açıklaması ve özellikleri tamamen farklı bir ürün satıyorlar ve rahatsız olmuyorlar. O yüzden ses kalitesi konusunda kullanılan parçalar da değişti mi diye düşünüyor insan.
Arkadaşlar lütfen yanıldığım nokta varsa piyasada farklı ürünler var ise düzeltin beni.
kardeş mc-x4d ve 5d nin uyduları dediğin 180'' dönebilir, önü bez ağır ve sesi başarılıdır. lakin uyduları hep plastikti nerden baksan 2 yıldır bu böyle-eminim yani- swoofer kabini ise ahşap orası öyle. ve 2 yıl önce jvc set olduğundan ben 280 milyona sanırım mc-x5d seti sıfır, alıyordum; alamamıştım.
arkadaşım iste segment bunu diyor zaten. bu uyduların onu teldir, bez degil diyor... bendeki de tel, bez degil, ben bez hayal ederek almıştım. Ayrıca o tatlı kırmızı çizgiler de yok uydularda. Dönmüyor olmasına bir yorum yapmadı arkadaş.
bose ile karıştırmayasın? x4d hep tel'di.(ızgara.)
arkadaşım bilgdiğin setlerle karşılaştırabilirmisin ve woofer nasıl biraz detaylı bilgi verebilirmisin?
Resimdekilerde hep bez. 1,5-2 sene önce alacağımda incelemiştim o zaman da bezdi. demek ki uzun zamandır tel. Neyse bir de uyduları ben bir türlü döndüremedim kırılacaklar. Döndürebilen var ise nasıl yaptığını söylerse sevinirim.
Ses kalitesi olarak uydular gayet güzel. Sub da çok sağlam. Fakat basları x-530 dan farklı x-530un daha yumuşak bir bası var. kimi x-530 u kimi x4 ü beğenebilir. Ben alıştım baslarına önce biraz rahatsız etmişti x-530 dan sonra. Çünkü birçok şarkıyı farklı duyuyorsun:) x-530 Rnb, rap tarzı şarkılarda alt frekansları daha bir mutlu vuruyor sanki. Uzaktan kumanda biraz uyuz. tuşa 1sn basıp bekledikten sonra algılıyor. ses ayarı yapmak 3-5 sn alıyor.
Neyse x-530 umu satılığa çıkardım sonuç olarak. Bilgisayara takınca mükemmel ses veriyor ama DVD ye bağlamamalı.
quote:
Orjinalden alıntı: the_cantan bose ile karıştırmayasın? x4d hep tel'di.(ızgara.)
X4D sahibiyim... X4D gerçekten çok iyi bir sistem.. Tek eksisi markasının Microlab olması... Uydular çok kaliteli... Zaten eline aldın mı ağırlığından hissediyorsun kalitesini... Woofer'ı da kocaman... Sığdıracak yer bulamıyorum woofer'ı... Benim tavsiyem X4D'yi al...
şu an mc 4500m var ve iyi beni idare ediyor.Fakat ses seviyesi bana yetmiyor daha çok sese ihtiyacım var.X4d almak istiyorum fakat mc4500 den çok farkı olmaz diye de korkuyorum boşuna para vermekten.Yani x4d alınca o farkı hissedebilecekmiyim.
şu an mc 4500m var ve iyi beni idare ediyor.Fakat ses seviyesi bana yetmiyor daha çok sese ihtiyacım var.X4d almak istiyorum fakat mc4500 den çok farkı olmaz diye de korkuyorum boşuna para vermekten.Yani x4d alınca o farkı hissedebilecekmiyim.Bir de arkadaş uydu 5*10+ 50 woofer demiş uydular için bu watt değeri çok düşük değil mi?Bir de nasıl oluyor da Türkiyede 190 w lık bir set 100 watt olarak piyasa da?
Arkadaşım eğer sesi çok açmak istiyorum doymuyorum diye bir şüphe varsa sende bence X4D alma... O zaman sana Logitech z5400, z5500 ü öneririm... Yalnız bu sistemler pahalı sistemlerdir haberin olsun...
x4d den az ses mi çıkıyor?Arkadaşım şu an 174 ytly daha iyi bir set var mı?