Şimdi Ara

microlab x4d mi logitech x530 mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
79
Cevap
0
Favori
3.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bütçemi ayarlayamadığımdan dolayı x530 aldım. Ama performansı gayet iyi fiyatına göre. Ancak bir sorunum var. Center speaker dan ses alamadım bir türlü. Ses kartım audigy es. cmss açık. Test esnasında da ses gelmiyor, oyun film mp3 gibi denemeler de yaptım ama nafile yine ses alamadım. Bağlantılarım doğru, kontrol ettim. Hoparlör anakartın onboard ses kartında problemsiz olarak çalıştı. Ben bu işin içinden çıkamadım...
  • Ses kartım mı arızalı acaba?
  • Sorunu çözdüm. Enteresan ama center/subwoofer çıkışını digital out a takınca düzeldi. Bilginize...
  • 2.1 veya 4.1 düşünme bile çünkü aldıktan kısa süre sonra hata yaptığını anlarsın çünkü 5.1 hem apt ı inletcek ses demek hemde kaliteli ses demek 5.1 ile dvd izliyenler ne demek istediğimi anlıcaklardır çünkü bi başlıyan bidaha bırakamıyo biraz daha para biriktirip 5.1 almanı öneririm ayrıca ben creative almıştım hemen ertesi gün iade ettim bass full açıkken sesi sonuna kdr açtığında ses boğuluyodu sonra iade edip logitech x530 aldım şimdi çok memnunum hatta bikaç arkadaşımada tavsiye ettim ve aldırlar onlarda çok memnunlar creative e göre dah pahalıdır ama kullandığı teknoloji ile sesi daha berrak verebilmektedir performans bakımından creative e göre hissedilir derecede kuvvetlidir kesinlikle x530 logitech başkalarını düşünmek yersizz ztn

• açıkcası bu iki seti karşılaştırmak bile saçma x4d o logitechden çok daha üstün.O bahsedilen logitech mc 1800 ve mc 4500 le kıyaslanabilir ancak.Tabiyki x4d woofer 6.5 inch ve çok kaliteli bir kabini var.git dinle ve gör aradaki farkı diyorum.
  • mc 4500 de bas kafayı falan yemez o güçle alakalı o pır dediğin seste problem değil.O kadar ses açıyorsan bass seviyesini biraz düşürürsün olur biter.Bu aşağıladığın pırlama çok iyi sistemlerde de olabiliyor.Hakikaten azı olan konuşuyor hem de çok boş konuşuyor.
  • (Sorunu çözdüm. Enteresan ama center/subwoofer çıkışını digital out a takınca düzeldi. Bilginize... )
    qwer arkadasim biraz ayrintili anlatabilirmisin? .Ayni sorunu bende yasiyorum.Bir turlu cozemedim.Digital out bilgisayardami? Tesekkurler.
  • MC X4 kullanıyorum...X530 ile kıyaslanamaz asla.Arada dağlar kadar fark var.Eğer wooferları yanyana koyarsan farkı anlarsın zaten...
  • Bu aletlerin fiyatlarini biliyormusunuz? O sekilde de bir kiyaslama yapabilirmiyiz? Tesekkurler..
  • LOGİTECH.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakden

Bu aletlerin fiyatlarini biliyormusunuz? O sekilde de bir kiyaslama yapabilirmiyiz? Tesekkurler..

Logitech 170 civarı..MCX4 250 YTl...250ye onu alacağına Megaworks almak var gerçi...

Ama X4ün wooferını bir görmenizi isterim...Gerçekten x530 kıyasla devasa...
  • ne megaworksu.Allah aşkına bu ne kıyaslama o set fiyatının hakkını sonuna kadar verir.Woofer kabini boyutu ses kalitesi teknolojileri dizaynı hassasiyeti performansı ve fiyatıyla x4d alınabilecek en iyi birkaç setten biridir.Microlab sperdir fiyatıyla başka markaları fiyet performansta devirir.Bu da çin üretiminin bir avantajı işçi maliyetinin az oluşu
  • x-530 çok tatlı bas veriyor ama evi titretmiyor , mc-x4d kapı pencere kalorifer petegi dolap ne varsa deprem oluyormuş gibi titretiyor benim 25m2 civarı salonda.

Dün akşam birkaç bas testi yaptım 30Hz yazıyor üstünde ama microlab alt frekanslarda ses çıkarmıyor gibi geldi sadece bir hırıltı çıkarıp kapı pencere titretiyor sadece anlamadım. gerçi montiör yoktu tv nin yazılarını da zor okuyordum, doğru dürüst test mp3 ü de yok ama merak ettim bu aksam x-530 u bağlayıp aynı mp3lerle deneyeceğim. tabi bu sefer erken saatte ses açarak. o zaman hangisi daha iyi belli olacak.

Microlablarda bas testi denemesi yapan var mı???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xeon82 -- 24 Ocak 2007; 8:43:55 >
  • sorunun cevabı microlab mc-x5d orası kesin hem tiz hem bas performansı helele işlevsellik ve şıklık açısından(bose taklit) çok iyi.

yalnız x-530 un nesini beğenirler anlamam xd ile kıyaslanmaz. m,crolab yerine altec lansing alınır da aynı altec lansing 2.0 kaç para biliyor musunuz? gider mc-x4d hiç bir farkı olmayan ama s/pdif ve tos/link dijital girişe sahip mc-x5d alırım.
    biraz araştırıp bilmek faydalıdır.
  • cok merak ediyoum x4d ve x5d performanslarını...
    sanırım x530 - x4d arasında 80 ytl gibi fark var ve o fark goz onunde bulundurularak microlab tavsiye ediliyor..
    denemek lazım tabi...

@qwer hocam setiniz hayırlı olsun .. x530 da gayet basarılı bir settir...
  • x4D ve x5D dijital girişler dışında aynı setler.
    x4d x-530 boğar o derece yani...
  • güzel bir anlatım
    ama ben hala bas frekansları konusunda endişeliyim. x-530 ve x4 sahibi arkadaşların testlerini beklerim...

quote:

Orjinalden alıntı: the_cantan
    x4D ve x5D dijital girişler dışında aynı setler.
    x4d x-530 boğar o derece yani...
  • bas frekanslarınmdan ziyade
    x-d4 nin gücü yetecektir kanaatimce(kesin) -yüksek seste zorlarsan hangi sistem batırmaz ki bu fiyatlarda-
    ne diyorum x4d nin bas tonalitesi hoşuna gidecek mi o bence daha önbemli. x-530 ne ki bidon tizleri x4d ile yarışamaz. jbl ile kıyaslıyorum 4x'i. reklama bak yahu.
  • Arkadaşlar şu model microlab'in x4d modeliyle aynı değilmi

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=760&productid=bd22602

İkincisi şöyle bir site var.Microlab x5d microlab x4d den daha ucuz vede fiyatı son derece düşük bir bakarmısınız .

http://www.pilotbilgisayar.com.tr/tumodel.php?tb=t44&iki=191

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.