dostum bende senin gibi microlab a-6664 ile logitech x-530 arasında kalmıştım ama bir anlık gazla a-6664 aldım toplam 100 watt rms. uzaktan kumandalı filan. ama gerçekten çalıştırdığım an iyi bir karar verdiğimi anladım. bassları güzel ve derin uydular çok net ve temiz ses veriyor müzik dinlerkende gayet performanslılar şekil olarakta gayet güzeller. fiyatına göre microlabların kalitesi bence kat kat iyi. uyduların ağırlığına bakınca bile kaliteli bir şeyler olduğunu anlayabiliyorsun.
bence Microlab H 500
kesinlikle
H 500 varsa inceleme ayrıntılı bilgi verebilirmisin?
creative veya logıtech niye dersen bende mıcrolab var bass sesleri zayıf kardeş
microlab basslarda yetersizse senin dinlediğin set bozuk ya da sen yanlış duydun.Bahsettiğn iki sistemden de bass olarak öndedir microlablar.
evkur alışveriş için nasıl x4d yi oradan almayı düşünüyorum.Fiyat uygun.
evkur dan bu aralar x4d halı vs birsuru sey aldım. Adamların fiyatları çok uygun ve worldcard a 15 taksit yapıyorlar.
arkadaşlar fiat 190 civarı ama peşin alımda 170 olyr netten peşin nasıl alacağız?
bende microlab 5+1 var hem pcde denedim hemde uydu recevarda ses temiz ama bass zayıf bende he bu arada creative 5+1 ses kartı mevcut bende
quote:
Orjinalden alıntı: cısse28
creative veya logıtech niye dersen bende mıcrolab var bass sesleri zayıf kardeş
x4d de cok bir derin bas duymuyorum ama kapı pencere dolap vitrin ne varsa titriyor. x-530 da o kadar guclu bir bas yok ama daha cok duyulabilen uguldayan derin bir bas var. x4d nin subının yeri mi kotu anlamadım. ben duymadıktan sonra sagı solu titretmesi ne isime yarar?
arkadaşlar x4d nin basları nasıl?Justinin my love şarkısında titreten bassları veriyor mu güzel.Açıkçası tok tok vuran bassları sevmem çok da zoomu da aşırı uzayan bassları.Mesela usherin peas of eiteen şarkısının girişindeki basslardaki o titreşimleri ne kadar veriyor?
Ben de merak içinde kaldım şimdi. Biri cevaplasın yav şunu hehe
cevap verin arkadaşlar
Ben bunu başka bi topikde de belirttim bence x4d ile x-530 u kıyaslamak yanlı.X-530 da 60w rms sub olsa o seti rahat ye.Demek istediğim kalite farkını burdan anlayabilirsiniz.X-530 un subb unu da açtım çoook ufak gerçekten kullananlar bilir.Ama o ufak boyu ile benim eski spa9300 ün 8" lik ve 30w lık sub undan daha iyi inletebiiyo.İşte kalite farkı burda devreye giriyo yani fiyatlarına bakıp değil güçlerine bakıp karşılaştırın füyatları malzeme kalitesi ve teknolujiyi yansıtır.
watt çıkışına uygun woofer.Bizim bahsettiğimiz olay fiyatları birbirine yakın iki seti karşılaştırmak.Microlabların uydularının sesi çok iyi amaç diğerlerini de kullananların yorumlarıyla anlayabilmek.Wooferın boyutu sesi etkiler.Çok küçük wooferlar çok iyi basslar verebilir ama her bası net veremez fazla zoomlar ve bassları karıştırır.Kimisi de bunu sever.Ama en dengelisi ne çok uğuldayan ne de tok tok kesik vuran olmamalı.
arkadaşlar bende bu gün microlap 65662 aldım ve seslerini çıkartamadım şöle bir problem var sesi 50 ye getiriyorum ses gene az çıkıyor yani bnim bildiğim kadarıyla 50 sevieysindeki bir ses ortalığı yıkması gerekiyor acaba nasıl yaparım
ARKADAŞLAR TARİHE BAKIN KONU BAŞLANGICI ÇOK ESKİ
ses kalitesi için microlab
Logitech benim için hemde bütçene uygun..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme