Şimdi Ara

Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası. (231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.709
Cevap
5
Favori
396.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ilk3r.s

Bu sistemi herhangi bir aparat kullanmadan laptopa bağlayabilir miyiz? Kimisi tek yeşil ile takarsın diyor, kimisi harici ses kartı almalısın vs. kullanan takan kuran kimse yardımcı olabilir mi acaba?

evet sadece yeşil olanı tak kontrol ünitesinden de matrixi aç
  • Arkadaşlar resimdeki pottan bulabilen yok mu aranızda ? Bende arıyorum fakat birtürlü bulamadım.

Logitech X540 - Özellikler, Sorular ve daha fazlası.

Resmi önceki mesajlardan aldım arkadaşa teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuning79 -- 1 Ocak 2013; 16:28:25 >
  • bu logitech nasıldır ses sistemleri konusunda kafamdaki fiyat kalite endişesini giderebilecek bi marka mıdır bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Coming

Logitech x540ın arka hoparlörlerini uzatmak istiyorum arkadaşlar. Araştırdım ancak kesin birşey bulamadım belki buraya yazdıklarınızın arasında gözümden kaçmıştır. Yardımcı olur musunuz ne gerekli acaba?

sayfa 76 'da gerekli bilgileri vermiştim bakabilirsin
  • bu hoparlöre ne ses kartı önerirsiniz ? ps3 ve pcye bağlayacağım
  • arkadaşlar X540 kumanda ses ve bass potansiyometreleri tam olarak kaç k lık 5 mi 30 mu? ona göre alıp takıcam. birde normal potansiyometremi takmak lazım yoksa encoder potansiyometremi takmalı bunu performansın etkilenmemesi açısından soruyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanhasimcan -- 22 Şubat 2013; 10:02:19 >
  • Benim elimde bulunan bir ses sistemi alacak herkese öneririm.
  • 2008 den beri kullanıyorum. Hala taş gibi.
  • ev arkadaşımla beraber kullanıyordum, tatile gidip geldiğimde hiçbir sorun yokken ses gelmemeye başladı, notebookta kullandığımız için kablodan olabilir diye düşünüyorum? daha önce bu sorunla karşılaşan oldu mu?
    acaba aynı kabloyu bulabileceğim bir yer var mıdır?
  • Arkadaşlar bu sistemin uydularını ev sinemasında kullanma şansımız var mı? Araya ses kartı koymadan sadece uyduları kullanmak istiyorum, bir avr alıp sesi bu uydulara vermek mümkün mü? Saçmalıyor olabilirim araştırmaktan kafam bulandı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ARkadaşlar ,yeri değil ama x530 umu satıyorum, ilgilenenler pm atabilir. Neyse güncel fiyatı , "belini kırarak" vereceğim, 2+1 e dönmek istiyorum, masa üstü çok kalabalık oldu, yeni kasamdan sonra.
    Satıldı bile .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Harpooner -- 24 Mayıs 2013; 16:14:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Harpooner

ARkadaşlar ,yeri değil ama x530 umu satıyorum, ilgilenenler pm atabilir. Neyse güncel fiyatı , "belini kırarak" vereceğim, 2+1 e dönmek istiyorum, masa üstü çok kalabalık oldu, yeni kasamdan sonra.

Ev sineması sisteminden kastınız hangisi acaba? Ben X540'ı hem uyduya hemde DVD playera Tos Jack kabloları stereo ya çevirici yapıp biraz modifiye ederek bağlamıştım. Bildiğiniz gibi 3 kablosu var 1 center 2 adette uydu yönlendirmesi için. Sadece yeşil jak bağlantısıyla center 'den ses veriyor uydulardan ancak matrix modunda ses alabilirsiniz.Biraz daha açarsanız yardımcı olmaya çalışırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sstarr

quote:

Orijinalden alıntı: zıplayanpırasa

quote:

Orijinalden alıntı: gs-olgu-gs

Vay be 2008de 140 tlye almıştım x540ı hala da kullanıyorum

+1

vay be 2008 de 180 tl ye almışdım kazık yemişim

2008' de 122 liraya almıştım mavi bilgisayardan halen kullanıyorum iyi ki de almışım diyorum :)

• Arkadaşlar bass'ın en kısık halinde bile acayip basslı bir ses geliyor müzik dinleyemez hala geldi bu durumu yaşayan oldu mu hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: m-99

quote:

Orijinalden alıntı: MadRobbie

Beyler 5 yıldır kullanıyorum creative audigy 7.1 ses karti ile birlikte almistim, ses kalitesi hic degismedi.

Sorun: gecen sene kumandasidaki ses düğmesi bozuldu icini acip oksitleri temizledim spreyle suan duzeldi.

+1 aynı şekilde kullanıyorum yaklaşık 2 senedir . sorun yaşamadım lakin creative audigy value 7.1 ses kartı için creative hala doğru düzgün bir driver cıkaramadı tam verim alamıyoruz .

windows vista ve xp altında bu ses kartı çok daha iyi çalışıyordu ve bir sürü ek özelliği vardı . şimdi kontrol paneli bile yok .

Arkadaşlar bende de Creative Audigy Value 7.1 ses kartı var. Windows 7 de driver'ı yok ama kendi forumlarından bazı üyeleri destek paketi çıkarmışlar, bu destek paketlerinin içinde bütün gereken şeyler var. Mesela kontrol paneli, equalizer vs vs.

Burdan:

forums.creative.com
    Creative Discussion Forum
    http://forums.creative.com/showthread.php?t=698937

• Arkadaşlar bu sistemin arkasına takılan monitör kablosuna benzer bir kablo var o kablo kısa geliyor ne yapabiliriz? Ben uzatma bir monitör kablosu takıp denedim fakat sistmein kartı yandı sanırsam servise verdiğimde öyle dediler bunun bir yolu var mı acaba ?
  • arkadaşlar , arkadaşım ewlendiğindne dolayı kullanmayack ve bana vericek . Bakalım ben kullanmaya baslıycm urunu hep kullanırdım arkın ewınde , bılıorum zaten begenıorum bayagı sımdı buryaa da baktım bayagı yorumlar yazılmıs . Hayırlısı olsun bakalım :D
  • 2008 den bu yana kullanıyorum X-540 ı.Ürünün ne kadar iyi olduğunu fiyatının satıldığı son dönemde bile ilk fiyatından yüksekte olmasından anlayabilirler.En iyi olmadığını üst model ürün kullanan herkes söyleyebilir fakat bu fiyata bundna daha iyi bi sistemde yok.Buda bi gerçektir.Şuan bile sıfırını bulanlar varsa düşünmeden alabilirler.Fakat üretimden kalktığı için halen alt modeli olan X-530 satılıyor.Onuda tercih edebilirsiniz.

Benim yaşadıpım tek sorun Sol arka uydunun ses vermemesi.Durduk yere ses kesildi.Bunu Penta'ya yollayıp ücretsiz tamir ettirmek istemiyorum.İstanbul'da önerebiliceginiz bi servis varmıdır?
  • satılık x540 ilan incelenebilirhttp://forum.donanimhaber.com/m_83005869/tm.htm
  • X540 hakkında bilgi almak istiyorum acaba uyduları kaç ohm ile çalışıyor 4 mü yada 8 mi
  • 
Sayfa: önceki 229230231232233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.