Şimdi Ara

LOGITECH Z-5500 İNCELEMESİ-SONUÇLAR (FARKLI BİR REVİEW İÇİN BUYRUN) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
641
Cevap
1
Favori
47.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu x-530 un özellikleride her yerde yanlış yazıyor anlamadım gitti. Logitechin sitesinde bile subwooferin boyutları x-230 unkiyle aynı yazıo ama daha büyük aslında. 15x23x30 olması onun asıl boyutları. ses çıkışı da 5" die geçio ama o x-230 unki, x-530 unki 5ten daha büyük
  • Hemşo ilk önce hayırlı olsun sana yeni ses sistemin...

Hepsini kullanan biri olarak sana şunu sorim ben...neydeyse piyasadaki tim 5+1 we üstü aletleri kullandın...Sen bir dvd delisi olarak bana tam ne önerirsin...creative audigy2 zs kullanıyorum...

hala inspire 6600a talim edioz...benimde aklımda z5500 weya creative gigaworks tarzı bir alet war...Dvd için hangisini, önerirsin bana tam olarak...bide ddts-100 falan illa gerekiomu gigaworks için...ses kalitesinde bir artış yapıormu bu alet sistemlerde?

Allah ii günlerde kullanmanı nasip etsin tekrardan...saol şimdiden
  • Evet, az da olsa kısılıyor. Ama sesi açtığınızda bu fark çok rahat telafi ediliyor üstelik bir yerden sonra daha açamıyorsunuz. Yani ses fazlasıyla yeterli.
    quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

kısılıyor ama bi ddts decoderdeki gibi kısılmıyor dioyrsun yani ok anlasıldı
  • wolverine@

Ben birinden ddts-100 aldım cihazı benim onboard Realtek Alc-655 ses kartının SPDIF inden digital bağladım ses yarı yarıya azaldı, ama seste netlik biraz arttı. Benim ses kartında code çözme özelliği yok, bu ddts-100 den tam performans alabilmek için audigy2 zs almak gerekirmi? Ben pek birşey anlamadım bu ddts-100 decoder olayından, oyunlarda falan bir değişiklik olmadı yanienazından. Bilgi verebilirmisin, saygılar....
  • Satın aldıysan öncelikle hayırlı olsun.
    Eğer megaworks'tan güçsüz bir ses sistemin varsa sesteki azalma çok farkedilir. Ama ses kalitesindeki artışı sen daha da iyi anlamışsın zaten.
    Audigy2 zs çok kaliteli bir ses kartıdır. Hiçbir on-board ses kartı onun kalitesinde ses vermez. Bilmem anlatabildim mi?
    Oyunlarda tam olarak keyif alabilmek için eax destekli bir ses kartı almalısın ve decoderi oyun oynarken devre dışı bırakmalısın. Çünkü decoderlerin eax desteği yoktur.
    Sadece sesi 5.1 veya 6.1/7.1 kanala yayarlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: passat

wolverine@

Ben birinden ddts-100 aldım cihazı benim onboard Realtek Alc-655 ses kartının SPDIF inden digital bağladım ses yarı yarıya azaldı, ama seste netlik biraz arttı. Benim ses kartında code çözme özelliği yok, bu ddts-100 den tam performans alabilmek için audigy2 zs almak gerekirmi? Ben pek birşey anlamadım bu ddts-100 decoder olayından, oyunlarda falan bir değişiklik olmadı yanienazından. Bilgi verebilirmisin, saygılar....

• Sağol, decoderi satın aldım (200 YTL). Anladığım kadarıyla birde audiyg2 zs kartı almak gerekecek. Peki bu decoder ne işe yaradı sadece digital bağlantımı yapmış oldum ben, üzerinden diğer cihazları bağlamak için giriş çıkışlar var hepsi bumu yani? Code ları decoder çözmezmi? Sen kullanıyorsun diye soruyorum,dediğim gibi ses biraz netleşti ama azaldıda yani.
    quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Satın aldıysan öncelikle hayırlı olsun.
    Eğer megaworks'tan güçsüz bir ses sistemin varsa sesteki azalma çok farkedilir. Ama ses kalitesindeki artışı sen daha da iyi anlamışsın zaten.
    Audigy2 zs çok kaliteli bir ses kartıdır. Hiçbir on-board ses kartı onun kalitesinde ses vermez. Bilmem anlatabildim mi?
    Oyunlarda tam olarak keyif alabilmek için eax destekli bir ses kartı almalısın ve decoderi oyun oynarken devre dışı bırakmalısın. Çünkü decoderlerin eax desteği yoktur.
    Sadece sesi 5.1 veya 6.1/7.1 kanala yayarlar.
    quote:

Orjinalden alıntı: passat

wolverine@

• Birde cihazı coaxial kablosu ile ses kartının SPDIF çıkışına bağladım bu ses kartının AC97 Audio Configuration diye programı var orada S/PDIF-in bölümünde Auto Lock olmuyor, status: Unlock görünüyor bu Lock olması gerekmezmi? Volume kontol menüsünde Volumu mute etsemde farkeden bişi yok ses geliyor, wave i kısarsam kısılıyor, birde AC97 Audio Configuration sesmenusunde sistem 5+1 olarak seçili, auto tanı dediğimde üç jack takılı olmadığından hoparlör unknow olarak görünüyor. Bu decoder için ayrıca bir program driver falan kurmak gerekirmi?
  • herkese selamlar ve sevgiler
    wolverine demişki ;
    gigaworks'u nakit veya havale en iyi 850-900 milyona bulabiliyorsun. (ben 650'ye satıyorum o başka .)
    yalan koca bir yalan siz siz olun bu zati muhteremin ses konusunda dediklerine inanın ama ticaret konusunda dediklerine inanmayın
    arkadaşlar
    www.pcdepo.com da bu ürün 510 dolar + kdv +4 ytl kargo ücreti ve ürün yolda demişler kocaman harflerle
    ödeme seçeneklerini tıklarsanız nakit veya havale ile 807 milyona veriyolar +4 ytl kargo = 811 milyon (doları da anasının nikahın dan hesaplamalarına rağmen)
    ben 650 satıyorum diyerek sırıtmış birde sanki fiyat konusunda bir iyilik yapıyormuş gibi kaldiki 650 ye de satmıyor trabzondan 40 milyon kargo ücretini eklersen 690 milyona satıyo
    ben bu arkadaşın ses konusunda bilgisine saygılıyım ancak ürünün sıfır fiyatı 850 900 dedimiyidi işin rengi değişir onu uyarmıştım böyle deme diye ama inatla söylüyo bende ömrüm yettiği sürece bunun doğrusunu burdan söyleyeceğim
    tekrar belirteyim isteyen istediği fiyata satar ama doğruları söylediği sürece
    bana tavır alacak arkadaşlara baştan söyleyeyim bana tavır almakla arkadaşınıza iyilik yapmıyosunuz bakın kaç aydır satamadı arkadaşınız s 750 yi satamazda konuşun arkadaşınızla bu fiyattan gitmez diye akıl verin
    deyin ki ikinci el ürün kapağı açılmasa dahi işin raconu gereği en az %30 daha ucuz satılmalıdır (daha geçenlerde birisi gittigidiyor.com da ddts 100+s 750 yi 560+kargo sattı)
    yani 568 milyona kargo da ona ait olmak üzere satmasını tavsiye edin ancak o zaman arkadaşınıza iyilik etmiş olursunuz
    (not;sıfır ürünü almakla elde edeceğiniz kdv iadesini hiç hesaba katmıyorum)
    arkadaşlar küfür etmediğiniz sürece bei banlayabilir kızabilir veya bloke edebilirsiniz hatta sitedende attırabilirsiniz ama illa küfür edecem derseniz pm den küfürleşelim ki kimsede rahatsız olmasın
    sağlıcakla kalın

• @passat, on-board ses kartı kullandığın için yaşıyorsun tüm sorunları. Bahsettiğin problemlerin çözümü hakkında bişey diyemiycem çünkü o ses kartını bilmiyorum. (bu arada ben ddts'yi bir ay kadar kullanıp sattım.) decoder için diyeceğim, en iyi decoder olduğu, aynı anda 8 farklı cihaza bağlantı imkanı sunduğu, en az 5.1 destekli bir ses kartıyla kullanılması gerekliliğidir.
  • @medusa09,

senin gözün ver heralde gigada
  • quote:

Orjinalden alıntı: medusa09

herkese selamlar ve sevgiler
    wolverine demişki ;
    gigaworks'u nakit veya havale en iyi 850-900 milyona bulabiliyorsun. (ben 650'ye satıyorum o başka .)
    yalan koca bir yalan siz siz olun bu zati muhteremin ses konusunda dediklerine inanın ama ticaret konusunda dediklerine inanmayın
    arkadaşlar
    www.pcdepo.com da bu ürün 510 dolar + kdv +4 ytl kargo ücreti ve ürün yolda demişler kocaman harflerle
    ödeme seçeneklerini tıklarsanız nakit veya havale ile 807 milyona veriyolar +4 ytl kargo = 811 milyon (doları da anasının nikahın dan hesaplamalarına rağmen)
    ben 650 satıyorum diyerek sırıtmış birde sanki fiyat konusunda bir iyilik yapıyormuş gibi kaldiki 650 ye de satmıyor trabzondan 40 milyon kargo ücretini eklersen 690 milyona satıyo
    ben bu arkadaşın ses konusunda bilgisine saygılıyım ancak ürünün sıfır fiyatı 850 900 dedimiyidi işin rengi değişir onu uyarmıştım böyle deme diye ama inatla söylüyo bende ömrüm yettiği sürece bunun doğrusunu burdan söyleyeceğim
    tekrar belirteyim isteyen istediği fiyata satar ama doğruları söylediği sürece
    bana tavır alacak arkadaşlara baştan söyleyeyim bana tavır almakla arkadaşınıza iyilik yapmıyosunuz bakın kaç aydır satamadı arkadaşınız s 750 yi satamazda konuşun arkadaşınızla bu fiyattan gitmez diye akıl verin
    deyin ki ikinci el ürün kapağı açılmasa dahi işin raconu gereği en az %30 daha ucuz satılmalıdır (daha geçenlerde birisi gittigidiyor.com da ddts 100+s 750 yi 560+kargo sattı)
    yani 568 milyona kargo da ona ait olmak üzere satmasını tavsiye edin ancak o zaman arkadaşınıza iyilik etmiş olursunuz
    (not;sıfır ürünü almakla elde edeceğiniz kdv iadesini hiç hesaba katmıyorum)
    arkadaşlar küfür etmediğiniz sürece bei banlayabilir kızabilir veya bloke edebilirsiniz hatta sitedende attırabilirsiniz ama illa küfür edecem derseniz pm den küfürleşelim ki kimsede rahatsız olmasın
    sağlıcakla kalın

sana ne adamın malından verende alanda memnunsa adamda burada sürekli burada
    sana şey yemek düşer........wolverine

• bu testleri bir aletle ölçerek mi yapıyorsun volverine kardeş???
  • Doğru diyorsun galiba bana bir audigy2 zs yolu göründü Bu ses kartınıda alayım baktım ddts-100 ve audigy2 zs muhteşem ikili oldular 2 sinide kullanırım olmadı bu decoderi satarım. Napalım deneme yanılma olayı en sağlıklısı seninde yaptığın zaten. Denemeden bilemezsin kirlenmeden öğrenemezsin (omo reklamı) Şimdi bu arada medusa09 arkadaşa yazim: adamım diğer bir topic te yazmıştım sana ben tarafsızım diye yine gelmişsin burada pcdepo reklamı yapıyorsun. Adamlar yolda demişler yani elimizde gel al bu fiyattan dememişler haa ne zaman gelecek ellerine o zaman fiyat belli olacak sipariş vereceksin ve gelecek ürün, yani ölme eşeğim ölmee hesabı. Wolvorine senin cevabını layıkıyla vermiş yukarda onu savunacak halimiz yok ama senin yaptığında terbiyesizlik. Adamın s750 si elindeydi hazır verirdin 690 ytl yi (kargo dahil) şakk diye kapında olurdu ürün, neymiş yoldaymışş pcdepo da. Seni bende bannlıyorum
    quote:

@passat, on-board ses kartı kullandığın için yaşıyorsun tüm sorunları. Bahsettiğin problemlerin çözümü hakkında bişey diyemiycem çünkü o ses kartını bilmiyorum. (bu arada ben ddts'yi bir ay kadar kullanıp sattım.) decoder için diyeceğim, en iyi decoder olduğu, aynı anda 8 farklı cihaza bağlantı imkanı sunduğu, en az 5.1 destekli bir ses kartıyla kullanılması gerekliliğidir.

• Analog ve manual olarak çok hassas olan kulaklarımı kullanıyorum.
    Zaten öyle bir cihazım olsaydı burda verilerden bahseder, grafiklerle gösterirdim.
    quote:

Orjinalden alıntı: ALINGAN PİLAKİ

bu testleri bir aletle ölçerek mi yapıyorsun volverine kardeş???
  • @passat, öncelikle desteğin için teşekkür ederim.
    Olayı dediğin gibi hallet. audigy2 zs al, baktın olmadı, decoderi satarsın, elinde çok kaliteli bir ses kartı kalır. O ses kartının ddts'den çok farkı yok ama dijitale dönüştürüyor sesi işte. Şimdiden kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 27 Mayıs 2005, 3:16:35 >
  • Sağol wolverine
    quote:

@passat, öncelikle desteğin için teşekkür ederim.
    Olayı dediğin gibi hallet. audigy3 zs al, baktın olmadı, decoderi satarsın, elinde çok kaliteli bir ses kartı kalır. O ses kartının ddts'den çok farkı yok ama dijitale dönüştürüyor sesi işte. Şimdiden kolay gelsin..
  • logitech z- 5500 ün üzerinde tweeter olmaması sence bir dezavantaj mı ?
  • herkese selamlar ve saygılar
    arkadaşlar hepinizden çok özür dileyerek son bir cevap için hoşgörünüze sığınıyorum
    wolvorine demişki: Megaworks'u da 350 milyona 5 taksit sattım
    arkadaşlar mavibilgisayarda bu ürünün sıfır fiyatı nakit veya havale ile
    278 milyon dünyada bir ilk gerçeleşmiş ve wolverine ikinci el ürünü(hemde bilmem kaç aylık) sıfır fiyatından daha pahalıya satmıştır ee brovo alanda satanda memnun ben onun sattağına inanmıyorum ama farzedelimki doğru söylüyo nerde kaldı etik ahlak siz olsanız ikinci el ürünü sıfır fiyatından 72 milyon daha pahalıya satsanız vicdanen rahat edermiydiniz? tabi sizde haklısınız devir bunu grektiriyo
    wolverine demişki :Ben gigaworks'u bikaç gün önce Trabzon'da bir tanıdığıma 4 taksit 650 milyona sattım (bunuda inanmıyorum)
    dost kazığı yemiş desene alan kişi eğer ona sıfır fiyatı 811 milyon deseydi alırmıydı o şahıs yazık garibim piyasayı bilmediği için dost kazığı yemiş
    tekrar uyarıyorum wolvorine bilgisi olmadığı konularda yorum yapmasın o sadece sorulursa ses konusunda yorum yapsın
    tekrar sizden özür dileyrek bu konunun kapanması dileğiyle
    sağlıcakla kalın diyorum

• ya bilader bu z5500 ün Türkiye fiyatı ne kadar?
    bir de ben audigy2 zs platinium pro ve z5500 alsam ses kalitemde ne gibi dğişimler olur merk ediyorum(ben sb live 5200 ses kartı ile creative inspire 5200 kullanıyorum).
    yoksa audigy2 zs de olabilir mi,hangisine olur dersin?

[yahu ii bir ses düzeni alacam diye yastık altında 500 ytl biriktirdim ve 3 aydır aynı elbiselerle gexiyorum,az para harcamaya devem ediyorum

ha bir sorum daha var,,sb live ve inspire 5200 satcam makul bi ikinci el fiyatı sölersen bahtiyar olurum?**

• quote:

Orjinalden alıntı: kitsenagru

ya bilader bu z5500 ün Türkiye fiyatı ne kadar?
    bir de ben audigy2 zs platinium pro ve z5500 alsam ses kalitemde ne gibi dğişimler olur merk ediyorum(ben sb live 5200 ses kartı ile creative inspire 5200 kullanıyorum).
    yoksa audigy2 zs de olabilir mi,hangisine olur dersin?

[yahu ii bir ses düzeni alacam diye yastık altında 500 ytl biriktirdim ve 3 aydır aynı elbiselerle gexiyorum,az para harcamaya devem ediyorum

ha bir sorum daha var,,sb live ve inspire 5200 satcam makul bi ikinci el fiyatı sölersen bahtiyar olurum?**

500 YTL paran varsa senin için en mantıklı çözüm
    megaworks +audigy2 ZS olur.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.