Şimdi Ara

LOGITECH Z-5500 İNCELEMESİ-SONUÇLAR (FARKLI BİR REVİEW İÇİN BUYRUN) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
641
Cevap
1
Favori
47.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    z5500'ü ben nakit havale ile 645 YTL'ye malettim. Yanına audigy2 zs plat.pro süper olur ama fiyat 850-900 YTL'ye çıkar.
    En iyisi fatih'in de dediği gibi audigy2 zs+megaworks.
  • Wolverine,
    incelemelerin için gerçekten teşekkürler. Birçok konunun bu şekilde cevabını öğrenmiş oluyoruz.
    Bu arada z5500 ü satacak olursan haberimiz olsun :)
  • Rica ederim. Faydalı oluyorsam ne mutlu.
    Bu arada z5500'ü satmaya niyetlenirsem ilk sana haber veririm. Biliyorsun benim işim belli olmaz.. satar satarım.
    quote:

Orjinalden alıntı: simirna

Wolverine,
    incelemelerin için gerçekten teşekkürler. Birçok konunun bu şekilde cevabını öğrenmiş oluyoruz.
    Bu arada z5500 ü satacak olursan haberimiz olsun :)
  • bende bu ara bi set düşünüyorum.
    Ama PC den filan ugrasmıycam
    Direk Xbox takıcam..Divx, dvd, oyun hepsi bir arada hallolacak.Bu yüzden DTS ,ac-3 decoderli setler işimi görüyor
    Bunlardanda

Logitech z-680
    Logitech z-5500
    Jazz 9940B
    Creative gd580

bu 4 seti inceledim.En iyisi 5500 sonra 680 gibi duruyor sonra 9940B. Lakin bunları satan online siteler lazım.Karizma iyi güzel ama taksitleri kötü.

Peşin fiyata taksit yapan bildik sitelerdede yok bu namussuzlar..Daha dogrusu bulunmuyor setler hic biyerde, üretimden mi kalktı nedir anlamadım

varmı bi oneriniz ?
  • Valla benim sıralamam şöyle olurdu:
    1) Logitech z-5500
    2) Jazz 9940b
    3) Logitech z-680
    4) Creative inspire 5700
    quote:

Orjinalden alıntı: korayg

bende bu ara bi set düşünüyorum.
    Ama PC den filan ugrasmıycam
    Direk Xbox takıcam..Divx, dvd, oyun hepsi bir arada hallolacak.Bu yüzden DTS ,ac-3 decoderli setler işimi görüyor
    Bunlardanda

Logitech z-680
    Logitech z-5500
    Jazz 9940B
    Creative gd580

bu 4 seti inceledim.En iyisi 5500 sonra 680 gibi duruyor sonra 9940B. Lakin bunları satan online siteler lazım.Karizma iyi güzel ama taksitleri kötü.

Peşin fiyata taksit yapan bildik sitelerdede yok bu namussuzlar..Daha dogrusu bulunmuyor setler hic biyerde, üretimden mi kalktı nedir anlamadım

varmı bi oneriniz ?

• Wollverine selam,öncelikle setin hayırlı uğurlu olsun,uzuuuuuuuuunn zamandır forumu takip ediyor ve senide tebrik ediyorum katkıların ve aydınlatmalarından dolayı,daha önce sadece okuyordum ama ilk defa katılıp mesaj atıyım dedim!Birşey sorucaktım setle ilgili,bu hafta kesin alıcam ama tabii hoparlörlere sabit olmayan bağlantılı olanını bulursam!Almak içinde ilk senin almanı bekledim desem yeridir,alıp test etmeni bekledim!Şunu sorucam,680 modelindeki gibi 5500'dede merkez hoparlörde tıslama sesi var mı?(Rahatsız edici düzeyde ise??)Alıyım en kısa zamanda inşallah,bir değişiklik yakalarsam paylaşırım,iyi günler.Tekrar teşekkür...
  • Wolverine slm,bu arada senden küçük birşey istiycektim,bugün gittim sistemi almaya ama seninki gibi,yani hoparlör bağlantıları sabit olmayan setten istediğimi söyledim İzmir/Çankaya Hızlı Sistem'e fakat adamlar resmen dalga geçercesine konuştu ve inanmadılar bana,setin tüm modellerinin bağlantılarının sabit olduğunu söylediler,zahmet olmazsa bana hoparlörlerinin arka kısmının fotosunu çekip gönderebilir misin?Print ettikten sonra gözlerine sokucam,şimdiden teşekkür ederim.
  • Affan83 kardeş, öncelikle tebriğinden dolayı rica ederim.
    Bu sette kesinlikle hiç tıss sesi yok, hatta aşırı sessiz. Megaworks bile daha çok tısss sesi çıkarıyor dersem ne kadar sessiz olduğunu anla.
    Öte yandan sana inanmayanlara benden selam söyle. Benim telefonda sorun çıktı, o yüzden burda resimli bir test yapamadım zaten. Ama telefondaki sorunu halleder etmez diğer yaptığım resimli megaworks, gigaworks ve jazz 9940b testi gibi bunu da resimliycem. O zaman resmi gözlerine sokmakta hürsün diycem ama biraz sabır.
    Bu arada sabit bağlantılı olan model ile benimki gibi olanı arasında sesteki kalite açısından bir fark yok. Sadece ilerde kablo uzatma imkanın oluyor benimki gibi olursa.
    Dediğim gibi, setin resimli açıklamalarını sorunumu halleder etmez burda yayınlıycam...
  • Bu arada ben de seti ilk alıp kutusunu açtığımda hoparlörlere kablolu giriş ve sub'ın arkasının da z680 gibi kablolu girişi olduğunu gördüğümde şaşırmıştım.
    Kırmızı ve siyah uç yapmışlar ve hem hoparlörlerin hem de sub'ın arka kısmı da bu iki renkte girişlere sahip.
    Takarken epey zorlandık ama zahmete değdi sesini duyunca.
  • Cevabın için çok teşekkür ediyorum,ve resimler için sabırsızlanıyorum,ayrıca,kablo uçlarının sabit olmasından çekinme sebebimde sağlıklı uzatamama kuşkusu zaten,kabloların orjinalliğini bozup kesip biçmekten hoşlanmam çünkü,jag yardımıyla çoğaltılabilir belki ama onunda kaliteyi azda olsa bozduğu kanısındayım!O yüzden sabit giriş istemiyorum,bu arada,arada bir seti salona da koymayı planlıyorum ama salon 45-50 M2 civarı,ses yeterince kesermi sence,ortamı doldurur mu yani?Özellikle bas olarak!?.Senin getirttiğin Karizmashop'u da aramayı planlıyorum,eğer onlardaki tüm modeller seninki gibiyse ordan getirtmeyi düşünüyorum,hoşçakal.
  • z5500'ün ön surroundlar 4-4,5 metre, arkalar ise 7,5 metre kadar uzunlar. Yani kablo sorun olmaz. Ses olarak o set o salonu da doldurur, hiç kafanı yorma.
    Ben 200 wattlık jazz 9940b ile bizim salonu ses olarak doldurmuşsam bu set 500 wattlık gücüyle yeter de artar bile.
    Kablo sistemi konusunda bişey demek zor, çünkü kutuya dışardan bakıldığında anlamak imkansız.
  • o salonu doldurmakmı :)))

Hocam 100 m2 de bile inletirsin ortalığı, oyle bir şey yani..
    Ben soyle diyim, apartman durumundan dolayı anca yarısına kadar acabilirsem acıyorum sesini..
    Center, sub, surroundların ve main volume hepsi yarıdan daha az durumda ama hayli hayli yetiyor..

Şu kadar diyim, daha once kullandıgım JBL hoparlör set ve analog anfili sistemle izledigim DTS ES Gladyator ile simdi izledigim sanırım farklı filmler :) Çünkü Z-5500 ile dinledigim seslerdeki kalite cok iyi..En ince detayları dahi surroundlardan cok guzel alıyorum..

benim tek derdim , sub dan gelen, sesi cok kısınca duyulan hafifi bir inilti..Ne bileyim hani adaptor filan takarsınız 220/110 V cevirici, ondan gelen gürültüye benzer bir ses..Cok kısınca duyuluyor..Nedir bunun sebebi ?

Kablo olayına gelirsek, benimkide sabit baglantılı..Ancak kablo uzunlukları hayli yetti, cogunuda sarıp sarmaladım zaten.Takma konusunda cok daha rahat olduklarını soyleyebilirim.Diger ayrık uclu ince kabloların dolaşma, ezilme yada kalabalık yaratma olayını pek sevmiyorum.Eski sistemde oyleydi, bu hali cok daha rahat geldi bana bilmiyorum...

Xbox ada takınca optik kablo ile, elimde dvd,divx, mp3, audio cd, oyun sistemi olan bir home theater sistem oldu..Cok memnunum

• arkadaslar mavibilgisayardan pazar günü kargoya verilen jazz 9940 bugün geldi az sonra gelecek..bende merak ediyorum..wolvi yardımlarını bekliyorum.bu arada seninde sistemin hayırlı olsun..
  • dehşet bişi bu boyutları göründügünden çok daha büyük yakında fotoları göndermeye çalışırım...ama malesef kargoda arka uydulardan birinin üst kapagının yuvaya oturan kısımları kırılmıs artık uğraşamam kendim bişiler uydururum oraya....şimdi ses kartını bekliyorum ondan sonra wolwi ve diger arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum..
  • Araştırman için teşekkürler.Ses sistemleri arasındaki araştırmaların çok güzel oluyor.
  • Wolv kardes kendi işimize dalıp sana bi hayırlı olsun diyemedik kardes hayırlı olsun kısmetse yeni sistemi ne zaman alıyon
    sen dayanamaz haftaya yeni bi tane daha alırsın
  • ya arkadaslar bu 9940 ın centerının arkasında 3 kırmızı 3 beyaz jack girişleri var..bunlar acaba başka aletleride takmak içinmi nedir bunlar kablolarıda duruyor öylece..

wolwi kardes yaw bunu ses kartıma nasıl baglıcam..galiba bu centerdaki girişleri aparat ile ses kartına takacam ölemi..yani ek bişey gerek..sölermisin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tcoalngsau -- 1 Mart 2005, 19:23:12 >
  • Allah bizede bırakın test yapacak sistem bolluğunu 1 adet 5+1 set nasip etsede bizde Dolby keyfini yaşayabilsek
    Mr Wolverine elinize fazladan bir 5+1 set geçerse gönderiverin bana hayır dualarımı eksik etmem sizden
  • Wolverine ve aynı sisteme sahip diğer arkadaşlar ; 5500 setini dvd'ye bağlayan oldumu aranızda?Varsa bağlanınca nasıl oluyor performansı?Çünkü genelde bilgisayar sistemleri dvd'ye bağlanınca pek iyi sonuç vermiyor!Fazla incik boncuk soru soruyorum arkadaşlar kusura bakmayın,ama elimde değil,bir ürün almadan önce her yönüyle inanılmaz ayrıntılı inceleyip (+) ve (-) 'lerini iyice öğrenmek istiyorum ki verilen parayı haketsin ve beklediğim hatta fazlasını versin.Şimdiden teşekkür ediyorum,bu konuda bilgisi olup paylaşan arkadaşlara!
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Analog ve manual olarak çok hassas olan kulaklarımı kullanıyorum.
    Zaten öyle bir cihazım olsaydı burda verilerden bahseder, grafiklerle gösterirdim.
    quote:

Orjinalden alıntı: ALINGAN PİLAKİ

bu testleri bir aletle ölçerek mi yapıyorsun volverine kardeş???

Muhahahaha. Wolvi senin kulaklar dogru yolu bulamadı be usta. Bu kaçıncı set? Zevkine hayranım Yararlı bir şahsiyetsin Wesselam
    Bu arada Yeni Setin Hayırlı Ugurlu Olsun. Bassları dibine kadar kullanman dileğimle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gladiotürk -- 2 Mart 2005, 1:49:54 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.