Şimdi Ara

LOGITECH Z-5500 İNCELEMESİ-SONUÇLAR (FARKLI BİR REVİEW İÇİN BUYRUN)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
641
Cevap
1
Favori
47.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, dün sabah Logitech z-5500 5.1 dijital ses sistemi elime ulaştı. Bu konuda karizmashop'u ve akabinde de Mng kargoyu tebrik ederim. Ürünü sipariş etmemle elime ulaşması 2 gün almadı..
    z-5500'ü dün epey inceleme fırsatım oldu. Ama bu sefer incelemeyi benim kendi yorumlarımla yapmayacağım. Daha doğrusu yorumlarımı soracağınız sorulara göre yazmak istiyorum. Evet, z-5500 ile ilgili bilmek istediğiniz ne varsa sorun. Elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışacağım. Ayrıca bu sitede benden başka z5500'ü olan arkadaşların da konuyla ilgilenmesinin de faydalı olacağına inanıyorum.

Setle ilgili olarak, benim ilk izlenimim adamların gerçekten paranın hakkını verecek sistemler yaptığıdır. Logitech firmasını baştan beri hep takdir etmişimdir. Bu sefer de benden tam nor aldılar. Artık ses sistemi işinde creative'in çoook ciddi anlamda rakibi olduklarını ispatladılar. Hatta benim gözümde bu iş logitech ve jazz firmalarından sonra sırayı creative'e vermeme neden olmuştur. Sorularınızı bekliyorum arkadaşlar...

LOGITECH Z-5500 İNCELEMESİ-SONUÇLAR (FARKLI BİR REVİEW İÇİN BUYRUN)

• walla ilk önce seni tebrik ederim. bıkmadan usanmadan bu testleri yapıp bizi aydınlatıyosunya helal olsun kardeş. tek bir sorum var megayı satip alayımmı. bayağı bi fark yaşarmıyım ses kalitesi olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maydemir52 -- 19 Şubat 2005, 15:07:46 >
  • tizleri nasıl buldun abi.gigalarla kapışır mı yoksa kötümü.bassları sormuyorum bile herhalde ortalığı yıkıyodur.
  • Sevgili @Wolverine,
    Gerçekten güzel bir çalışma olmuş, ellerine sağlık.
  • ellerine sağlık.
  • Teşekkür ederim arkadaşlar da daha bişey yazmadık ki...
    Sorun söyleyelim...
  • En basitinden bir soru sorayım başlangıç olarak

Creative Megaworks 550 + DDTS-100 decoder
    ile karşılaştırınca, bass kuvveti hariç, nasıl
    bir sonuç oluşuyor

Artılar, eksiler, farklar neler?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • performans güzelde fiyatı biraz uçuk...
  • bu kadar param olmadigindan sadece hayranlikla bakabiliyorum.Peki daha ucuza(300 milyon gibi) bir set önerirmisin?
  • wolverine@

Öncelikle testi gene ayrıntılı bir biçimde yapsaydın daha güzel olurdu böyle sormakla gözden kaçırdığımız noktalar olabilir birde Bass seslerin çıkışı nasıl yumuşakmı (duummm duummm) gibimi? yoksa tok olup (duup duup) gibimi ?
  • bak şu digitale alınca sesin kısılmaması olayı cok iyi decoder iyi diyorsun yani o güzel bak
  • işte o deliğin büyük olması iyi hem hacim olarak büyük hemde geniş bir havaçıkışı sağlıyor o büyük delik buda bassın daha kuvvetli ve derinden vurmasını sağlıyor. peki kumandadan bahset biraz kumandada ne gibi ayarlar var örneğin megada olan tiz ayarı z5500 de varmı ve daha ne gibi bir özellikler var? Logitech z5500 ile iyi bir çıkış yakaladı ama şu klipsh cok daha ayrı benim gözümde :) tr de var ama 700 euro kardeşim
  • Kardeş eyvallah çok güzel olmuş uğraşmışsın, ve bi de cevap yazmaya çalışıyosun, eyvallah, herşey için sağolasın.
    Valla başından beri takip ediyorum (diğer topic'i de). Hangi sistemi alsam diye araştırıyodum. (creative 5200 artık sıktı) İki hafta önce teknosanınmıydı neydi bi broşürde görmüştüm logitech'i ve hayran kalmıştım. (505W'ı görünce ve de digital). Dediğin gibi creative çıkardığı setlerde bi denge ayarlamaya çalışıyodu, gigaworks ve digital olanlar arasında. Gigaworkste 700W'ken digtallerde en fazla 100W gibi bir gücü yeterli buluyodu. Ancak benim tahminim bu logitech'in setinden sonra digitalleri de yüksek gücle donatmaya başlar.

En çok dikkati çeken de Dijital SoundTouch kontrol merkezi denen olay. Bu tam olarak nedir be bunu merak ediyorum. Yani artı bi özelliği var mı yoksa sadece bi lcd ekran koymuşlar, görüntü olsun o kadar mı?

Bi de Dolby Pro Logic decoderinden bahsetmişsin. Çözdüğüne eminmisin? Çünkü özellilkleri arasında geçmiyo da.

• Valla özellikle bu müzik dinlerken 2.1'den 4.1'e çoğaltması olayı gerçekten çok iyi. Sırf onu yapabilmek için ikili jag girişi olan bi aparat almıştım da (böylece hem frontlardan hem de reardan ses alıyodum) öyle öyle oyalanmıştım. Ama artk sıra z5500'de... (inşallah tabi)
  • en ii müzik keyfi bence ii bas verebilen 2.0 da duyulur. yanılıyormuyum?..
  • Bunlar güzel incelemeler.TEşekkürler.Ancak bir de "bu kadar para nasıl bulunur?" diye bir inceleme yapsanız daha makbule geçer.
  • selam herkese, ben dün logitech x530 aldım hemde sadece 85$+kdv. o kadar parayı pahalı bir ses sistemine veremem diyenler varsa mükemmel bir alternatif. ses çok temiz, keyif veriyor. uydulardaki hoparlörler iki tane, tweeter kadar ufaklar ama mid seslerdede son derece tatminkar. nasıl yapmışlar aklım ermiyor. sub bass da çok başarılı. açıkçası beklediğimin çok üstünde. muhadili diğer markalarda tereddüt edenler varsa şiddetle tavsiye ederim, seti dinleyince ne demek istediğimi anlayacaksınız

incelemek isteyen olur diye bi kaç link

http://www.metropolteknoloji.com/asp/show_stock.asp?Product_ID=SPK.LOG.010

http://www.logitech.com/index.cfm/products/details/CA/EN,CRID=2177,CONTENTID=9067

saygılar

• wolvi@ ses kısılmıyor demiştin digitalde ama kısılıyor diyorsun şimdide
  • @hydra, her dijital setin analog ses çıkışı dijital ses çıkışından bir miktar daha fazladır. Bunu sen de biliyorsundur.
    inspire 5700'de öyleydi, jazz 9940b'de de öyleydi, ddts bağladığım megaworks ve gigaworks'ta da öyleydi, z5500'de de öyle. Ama bu ses kısımı z5500'de o kadar az ki fark edilmiyor.
    Fark etmek için benim gibi ciddi anlamda bu işlerle uğraşacak kadar kulağı hassas olmak lazım.
    Ürün benim şu ana kadar kullandığım en memnun olduğum set çıktı.
    quote:

Orjinalden alıntı: HYDRA

wolvi@ ses kısılmıyor demiştin digitalde ama kısılıyor diyorsun şimdide
  • kısılıyor ama bi ddts decoderdeki gibi kısılmıyor dioyrsun yani ok anlasıldı
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.