Şimdi Ara

Logitech Z2300 - Ana Konu (İnceleme 1.mesajda) (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.967
Cevap
8
Favori
206.530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • z5500 arayın lazımsa ihtiyacınız varsa beyler 535 601 48 83
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turgutd

z5500 arayın lazımsa ihtiyacınız varsa beyler 535 601 48 83

arkadaşım Z2300 ün topiğindesin ayrıca onu ilan olarak versen daha etkili olur düşüncesindeyim
  • arkadaşlar bu ürünü geçen hafta aldım farkındayım çok geç sahip oldum ama yaklaşık 6 aydır müzik dinlemiyorum şimdi ise sabah gözümü açtığım ilk işim müzik açmak oluyo sabahın o uyku sersemliğinde o derin bası insanın beynine beynine vuruyor ya zekten dört köşe oluyorum çok doğru bi seçim yapmışım ya
  • bende alalı yaklaşık 1 ay oldu ve Creative Xtreme Fatal1ty professional ses kartı var gerçekten bas çok iyi çıkıyor ayaklarıma titreme geliyor :D gerçekten alacakalr düşünmeden alsın derim ama güçlü bir ses kartı bence şart

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi soloman_963 -- 9 Ocak 2011; 12:34:26 >

• çoğu kişinin dediği gibi midler bazı müziklerde yeresiz kalıyo o deli basın içinde kayboluyo müzik ama basın verdiği zevkten müziği dert etmiyo insan
  • http://www.youtube.com/watch?v=3owAY32GfYU&feature=&p=B78629151BF947C8&index=0&playnext=1

Şu çalan ilk şarkıda %100 bass %50 ses seviyesinde odadaki masaların üstündeki herşey ilerlemeye başlıyor. :) Sistem üst katta üst kattakı kapılarda sıkıntı yok alt kata çok yağun gidiyor neredeyse tüm kapılar vibrasyona giriyor.Acayip tabii yerleşimlede ilgili valla ben çok acayip bass alıyorum ilk girişteki müzikte.Saçlarımda hissiyat oluşuyor. :D

Edit:Bass tatlı falan değil çok şiddetli sadece. :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gorod -- 9 Ocak 2011; 20:10:55 >

• ilk sayfalarda bi arkadaş söylemiş bunu bugün denenim de kafayı yiyodum whoofer önündeki muhazayı fırlatacak sandım 4 5 cm hareket ediyodu ya harikulade bir sistem Bass Testers - thx - world's deepest bass (extreme subwoofer test)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er.ay88 -- 9 Ocak 2011; 20:22:58 >
  • http://www.youtube.com/watch?v=BcyXE5xPbDk

Bunuda dene. Saat 8 (%5-10 arası) yönünde bile kapıyı titretiyor.Bu arada benim ev taş gibi olduğu halde çok titriyor yav.Kapılar falan.Çok camlı ondan sanırım.Yakında video çekicem.Çünkü daha rastlamadım benim ev gibi titreyen ev videosuna. :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Falkenbach54

http://www.youtube.com/watch?v=BcyXE5xPbDk

Bunuda dene. Saat 8 (%5-10 arası) yönünde bile kapıyı titretiyor.Bu arada benim ev taş gibi olduğu halde çok titriyor yav.Kapılar falan.Çok camlı ondan sanırım.Yakında video çekicem.Çünkü daha rastlamadım benim ev gibi titreyen ev videosuna. :D

Yarın büyük ihtimalle forumdan @ALİ adlı arkadaştan aldığm z2300 gelmiş olacak böylece 2 z2300 aynı anda kurucam pc ye sanırım benim çiftli bu kez cidi anlamda hasara yol açıcak deneyp görcez bakalm

• quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

Yarın büyük ihtimalle forumdan @ALİ adlı arkadaştan aldığm z2300 gelmiş olacak böylece 2 z2300 aynı anda kurucam pc ye sanırım benim çiftli bu kez cidi anlamda hasara yol açıcak deneyp görcez bakalm

Hayırlı olsun. Abimde z2300'u Ali Abi'den alacaktı ama parayı denklestiremedi. Sana kısmetmis. :)) çifter çifter gule gule kullan :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

quote:

Orijinalden alıntı: _DIESEL_

quote:

Hayırlı olsun. Abimde z2300'u Ali Abi'den alacaktı ama parayı denklestiremedi. Sana kısmetmis. :)) çifter çifter gule gule kullan :)

Teşekkürler dediğin gibi kısmet işi Ali forumdan eski ve sağlam bir arkadaş daha önce de alışverişim oldu z2300 leri ise birini pc de diğerini salonda plazmada kullanmayı düşünüyorum tabi arada ikisinide eğlence maksadıyla aynı anda kullanabilirim

• double 2300 he ikisi bir arada oluşturacağı bası düşünemiyorum ben birini son seste dinlkeyemiyorum komşulardan korkuma
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

double 2300 he ikisi bir arada oluşturacağı bası düşünemiyorum ben birini son seste dinlkeyemiyorum komşulardan korkuma

Evim müstakil merkezden uzak bahçeli o nedenle o yönden sıkıntı yok

Apartman dairesinde oturan arkadaşlar kesinlikle bu setten uzak durmalı espri değil ciddi anlamda sıkıntı yaratıyor
  • dün ve bugün resmen ıstırap oldum altıma üstüme sağıma soluma gelen giden olmadı da yakında kokusu çıkar ama ne olacak bakalım ama dayanamıyo ki insan o derinden uzayan basa aç sesimi diyo resmen tahriğe kapılıyorum
    basın üstüne parfümüm ve 1 kaç krem koymuştum huysuz at gibi tutmuyo üstünde bişeyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er.ay88 -- 9 Ocak 2011; 22:32:38 >
  • arkadaşlar bu ürünü istanbulda nerede bulabilirim. teknofiyat da arama yaptım vatanda çıkıyor ondada stok yok nova ankarada oda 330 tl gibi bi fiyat yazmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakamoz88

quote:

Orijinalden alıntı: darkingfb

arkadaşlar lcd tvye bağlamak için konnektör aldım tek parça olan bir tarafı dişi 3,5mm orda soktum çıkışları yani erkek uçlarıda tv nin L R kısmına girdim.tv dende harici hoperlörü seçtim ama ses alamadım,bu sorunu yaşayan varmı..kulaklık çıkışından bağlayınca herhangi bir sorun yok düzgün çalışıyor..ama diğer türlü ses alamadım.tv 46c530 yardımcı olursanız sevinirim.

dostum tv markan samsung bende de aynı sıkıntı var sistem bağlamak için verdikleri çıkış dijital "digital audio output" yazıyo ses sitemi bağlayacaksan dijital girişi olacak yani hiç görmedim ama pahalı olduğunu biliyorum yoksa normal kulaklık girişi olan 2.1 bağla benim gibi :)

teşekkür ederim cevap için.

• @_DIESEL_: Hayırlı olsun sedat güle güle kullan inşallah, umarım beğenirsin. Sedatta forumun eskilerinden ve güvenilir bir arkadaştır, referansım yüksek. :)

@Shift41: Vallahi kardeşim seninlede alışveriş yapmak isterdim lakin maddi yönden sıkışık olduğun için üstelemedim. Bende maddi yönden sıkışık olduğum için bekleyemedim. Ama olsun yinede seninle konuşmak, tanışmak keyifliydi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebeast

arkadaşlar bu ürünü istanbulda nerede bulabilirim. teknofiyat da arama yaptım vatanda çıkıyor ondada stok yok nova ankarada oda 330 tl gibi bi fiyat yazmış.

ürünü bulduğuna şükret çünkü stoğu bitmiş bir ürün piyasada bulamayacağını düşünüyorum 2. el düşünürsen satan arkadaş çok burda onlarla irtibata geçebilirsin yada buna alternatif olarak çıkmış olan Z623 modelini alabilirsin
  • z2300 üretiminin durması çok kötü oldu bana sorarsanız.mis gibi sistemdi subwoofer görüntüsü olarak da gayet hoş duran bir sistemdi.
    geçenlerde z2300 yerine çıkarılan z623 idi galiba,neyse z623 e baktımda yani z2300 le z623 ün aynı ses kalitesini verbileceğini düşünemiyorum bile.sorarsanız z623 de 200watt rms ses çıkış gücüne sahip ama o bassla ve o tıpa kadar kutusuyla z2300 performansını nasıl verecek çok merak ediyorum.
  • bi arkadaş çok daha kaliteli mid ve tiz sesleri var demişti ben de 2300 almaya giderken bir an için 623 düşünmüştüm fakat öyle bi sistemin kumandası olmayıpta sağ hoparlöre entegre düğmeler konulması çok saçma geldi ben de 2300ü aldım iyi ki varsın 2300
  • 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.