z2300 üretiminin durması çok kötü oldu bana sorarsanız.mis gibi sistemdi subwoofer görüntüsü olarak da gayet hoş duran bir sistemdi. geçenlerde z2300 yerine çıkarılan z623 idi galiba,neyse z623 e baktımda yani z2300 le z623 ün aynı ses kalitesini verbileceğini düşünemiyorum bile.sorarsanız z623 de 200watt rms ses çıkış gücüne sahip ama o bassla ve o tıpa kadar kutusuyla z2300 performansını nasıl verecek çok merak ediyorum.
Bİ zahmet dursun artık üretimi.Tamam tasarımı güzel seside fena değil ama gençlerin önünü açması lazım artık.Yerine daha dengeli bir sistem iyi olurdu ama galiba yeni çıkan sistemde z2300 gibi hatta bir eksisi var oda tasarımı.
ya arkadaşlar uydular herkes gibi beni de gıcık etmişti evde kullanılmayan shov marka bi sinema sistemi vardı jacklar da uyuyodu nasıl olur diye düşündüm ve bağladın ikisini güzel de ses veriyordu fakat yabancı bi şarkı açtım sesi açtım biraz 1 dakika sürmedi kabloları kesilmiş gibi kesildi hoparlörlerin sesi kendi uydularını taktım sorun yok shov yandı demeyin bana?
yakamoz88 kardeş geçmiş olsun...
ne yani shov yandı mı dostum?
quote:
Orijinalden alıntı: yakamoz88
evet senin shov finto, şükret sistemin çıkışlarını yakmamışın
quote:
Orijinalden alıntı: _DIESEL_
quote:
çok hızlı gelişti olay ama ya 1 dakika bile sürmedi anlayamadım ne olduğunu ses kesildi gümm gümm bas sesi kaldı sadece neyse sağlık olsun kurtarma imkanım var mı peki shovları ödünçtü de
quote:
quote:
quote:
çok hızlı gelişti olay ama ya 1 dakika bile sürmedi anlayamadım ne olduğunu ses kesildi gümm gümm bas sesi kaldı sadece neyse sağlık olsun kurtarma imkanım var mı peki shovları ödünçtü de
bobini yanmıştır büyük ihtimalle aşırı güce dayanamamıştır bobin sardırılır kurtarma imkanın var ama tamire vereceğin parayla yenisini alabilmen mümkün..
Bu arada her bulduğunuz hoparlörü sisteme sürmeyin arkadaşlar yazık edersiniz amfiniz yanmasa dahi kalıcı zarar verebilir
teşekkür ederim yardımın için üstad sağlık olsun napalım cana geleceğine mala gelsin bu arada mega uydusu arıyorum arkadaşlar 1 çift bilginize 2.el bölümüne baktım ama göremedim
bi kademeden sonra odanın bi yerinden çok rahatsız edici bi zingirdeme sesi geliyo bulamıyorum bi türlü deli oldum _DİESEL_ başka bi konuda sistemini gördüm söyleyecek söz yok harikulade bişey double 2300 onun bulunduğu ortamdaki bası düşünemiyorum
arkadaşlar bu cihaz bendede var sinema sistemi olarak kullanılır mı ? kullanırsam nasıl olur ? birde woofer ı yere indirirsem etkisi değişirmi dahamı artar .
quote:
Orijinalden alıntı: fcbarca
arkadaşlar bu cihaz bendede var sinema sistemi olarak kullanılır mı ? kullanırsam nasıl olur ? birde woofer ı yere indirirsem etkisi değişirmi dahamı artar .
Sinema tabiki izleyebilirsin güçlü ses yapısıyla güzel ses sunar filmlerde ama 2.1 olduğu için çevresel ses alamazsın.Sub yerdeo lursa daha iyi bass sesleri elde edersin ayrıca.
z2300 kullanıcıları yardımınıza ihtiyacım var bu sistemden alıcam ama piyasayı tam bilmiyorum asagıdaki linkten bana yardımcı olabilirmisiniz?
Garantisi bitmişse uzak dur dostum her ne olursa olsun ayrıca tweeter vs bağlanılan sistemlere yaklaşmayın yazık olur paranıza
hocam korkuttun beni simdi. sisteme fazla yüklenemem zaten apartman dairesindeyim. dolayısıyla yüklenmiyegim icin amfi falan yanmaz gibi geliyor bana. sen bana sadece sunu söyle 170 lira fazlamı bu set icin? yanarsa yancak artik ne yapalim
Fiyat makul gibi görünsede daha cazip ürünler bulabilirsin açık konuşmak gerekirse o sistemin ekmeği yenmiştir elinde kalabilir sonuçta kendi uydusu dahi yok piyasada artı tweetarlar bu sistemin amfisini etkiliyor ses açıp kaparken bariz cızırtıya neden oluyor uzun vadede başını ağrıtabilir beklemekte fayda var derim ..
tamam hocam vazgectim ben. z2300 ustasının sözünü dinlemekte fayda var
quote:
Orijinalden alıntı: taken21
tamam hocam vazgectim ben. z2300 ustasının sözünü dinlemekte fayda var
Ne ustası yahu basit bir kullanıcıyım sadece forumdaki diğer arkadaşlar gibi
Gaz vermeyin şu sedata ne ustası ya yemişim senin ustalığını sedoooo kardeşimsin
quote:
Orijinalden alıntı: ALi
Gaz vermeyin şu sedata ne ustası ya yemişim senin ustalığını sedoooo kardeşimsin
Bilmukabile kardeşim...
Aynen müziğimi açıp keyfime bakarım teknik yönünden ne anlarım yahu
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ALi
Bilmukabile kardeşim...
Aynen müziğimi açıp keyfime bakarım teknik yönünden ne anlarım yahu
Biraz müzik tavsiyesinde bulunun da kulaklarımızın pası silinsin. :)