Şimdi Ara

logitech z3e yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam. evimdeki sony ns37 dvd player için logitech z3e 2.1 hoparlör alacam.forumlarda bu hoparlörü çok övüyorlar.dvd dede işimi görürmü 12 m2 oda için ideal mi.dvd ye bağlayan arkadaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim.şayet olmazsa dvd için önereceğiniz 2.0 veya 2.1 var mı.bütçem 200 ytl.hoparlörde bas da olsun tiz de olsun.şimdiden teşekkürler

• kim övüyor şayet bu forumda oven gormedim de:D
  • http://forum.donanimhaber.com/m_18606894/mpage_1/key_logitech%252Cz3e//tm.htm#18636204
    bu linkte satelite arkadaşımız önermiş.birkaç yerde daha ismi geçiyor.bana güzel geldi ama bilen kişilerin fikrini almak istiyorum.bir zamanlar kendi kafamdan gittim 280 ytl ye creative t7700 aldım(7+1 dvd de sadece 2 hop.toplam sesi geldi meğer asıl pc içinmiş ama satıcı dvd bağlanır demişti eşşek kafam işte kandık aldık) elimde patladı.sizin bilgilerinize ihtiyacım var.yardımcı olursanız duacınız olurum.şaka değil.dediğim gibi dvd ye bağlayacam.verim alabileceğim birşey olsun ve müzik dinlemek için alıyorum. 5+1 falan olmayacak 2.0 veya 2.1.şimdiden teşekkürler.

• z3e den çok z4 de bak derim.. şekilleri nerdeyse aynı ama sesleri çok farklı.
  • ben bu z3e ile x230 u aynı sistemde ve aynı ortamda dinledim x230 bundan kat kat iyi z3e sesini biraz yükselttinmi hemen bozuluyor aceyip bi tiz sesi var bence 5 para etmez sen z3e nin yerine JBL Creature II al

JBL Creature II süper sesi var son seste en küçük bozulma yok harika bassları var tizleri zaten muhteşem
    müzik için birebir imkanın varsa sesini mutlaka dinle ben dinledim eğer 2+1 alırsam ilk alacağım bu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.