Şimdi Ara

logitech z4 2.1 alınır mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
8.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet cep radyosu dediğin evde kapının takılı anahtarını düşürüyor.Sürekli Logitech i kötülüyorsunuz.Bunu da bilerek yapıyorsunuz.

• z2300 tavsiye ederim bahsi geçen sistemde her uyduda bir mid var diyerleri ise sahte wooferde aynı ibare mevcut öntarafta gördüğünüz bass gerçek bas modülü değil sahte içinde çok daha küçük bir sürücü var bu sistemi yakından inceleme fırsatım olmuştu çok güçsüz bir sistem saygılar
    not: ayrıca bukadar eski bi topic niye hortlatma gereği duyarsınız anlamam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Onurca -- 29 Nisan 2008; 21:18:28 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: firtikk

Logitech spa9300 çok daha kaliteli bence

Bence de spa9300 bu setden daha iyi. Yakın zamanda ben de alıcam. Zaten bu sete en çok benzeyen set de sadece spa9300...
    Yalnız SPA9300 Logitech değil, Philips ürünü kardeş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imperio -- 30 Nisan 2008; 2:38:21 >
  • ben kullanıyorum cok memnunum acıkcası oyun oynuyorum muzık dınlıyorum xbox ta da kullanıyorum ve de hıcbır sorun yok.yanında gelen hoparlore baglı kumandadan bas ayarını da yapıyorsunuz o zaman dınledıgınız muzıge gore ayarlamalar daha da kolaylasıyor.uydular gercekten guzel vede bas kalıtelı gelıyor.dedıklerı gıbı son seste bogulma yok,ben acmadım saten son sese kadar rahatsız edıyor bır yerden sonra ınsan kendısı cızırdamaya baslıyorbende creatıveın de 2+1 ı war onuda masaustu bılgısayarım ıcın almıstım onda cızırdamalar cok sık oluyor yarısından bıraz fazla acınca hemen bogulmaya baslıyor ve cızırdamalar olusuyor ama ondan da memnunum cok acmayınca o da kalıtelı sese sahıb.onun da modelı 2500 muydu neydı.ben tavsıye ederım z4u
  • bırakın arkadaşlar ya alın bir audigy zs bide z4 keyfinize bakın bukadar kötülemeye gerek yok.özel bass vurgulamasını unutmayın birde z4 ün.sanırım anahtar bu yüzden düşmüştür...
  • bugün z4 aldm çok memnunum dayımda CREATIVE INSPIRE 2500 var sesi açtıkça frekansı kayan radyo gibi ses geliyor z4te son ses açıorum berrak bir ses ama komsularda olmasa :D
  • arkadaşlar creative l serisini kısık seste dinleme dışında hiç önermiyorum.o setlerin subwoofer ları şaka gibi maalesef.ayrıca yüksek seste bozulmalar çok rahatsız edici.kısacası tavsiye etmiyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kovaschee

kucuk bır arastırma yaptım ve notebook için logitech z4 almayı dusunuyorum. kullanan arkadaslara seslenıyorum. bu setin ses kalitesi nasıldır? bu fiyata degermi? yada bu fiyatlarda alınabilecek en iyi 2.1 ses sistemi hangisidir?

edit: an itibariyle bu ses sistemi nova bilgisayarda 122$+kdv

arkadaşım sen onu bunu unut git Microlab FC362 sipariş et.. Pişman olursan gel kafama tükür ;)
  • Z4 Kadar kaliteli bir hoperlör görmedim şuana kadar..

Creative, Micro Lab kullandım daha önce ama bu kadar net ve güçlü bir ses çıkışı hiçbirinden alamadım.. Creativelerde sesi sonuna kadar açmaya çalıştığınızda açamazsınız ses bozuluyor çünkü, bazıları bunun ses kartından kaynaklandığını söylüyor.. Yapmayın birbirimizi kandırmayalım çünkü aynı ses kartı Z4 te son ses müthiş kalite... Verdiğiniz paraya fazlasıyla değecektir.. Pişman olacağınızı sanmıyorum.. z4 ü kötüleyenlerinde orjinal z4 aldıklarından süpheliyim!
  • z4 konusunda cidden benimde çok olumlu görüşlerim var.genelde pc hoparlörlerinde yaşadığımız bozulmalar bu sette yok denecek kadar az.ayrıca pasif sürücü çok iyi iş çıkarmış.boyutlarından beklenenin fazlasını veriyor.cihaz ayrıca çokta şık.odası ufak olup cam çerçeve sallama hevesi içinde olmayan arkadaşlara tavsiyemdir
  • walla arkadaşlar ister inanın ister inanmayın 3 katlı bi apartmanda oturuyorum son ses ve david vendetta dan bi basslı müzik bütün apartman kapımda doluşuyo deprem mi war die... gerçekten çok kaliteli logitect den başkası yalan z4 manyak bişe bassı harika tisi harika mid harika ne diyim daha
  • bencede z4 güzel. alalı bir kaç gün oluyor. memnunum gayet güzel. alacak arkadaşlara tavsiye ederim. fiyatı biraz fazla ama olsun daha ucuzu olupta zevk vermedikten sonra neye yarar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: temasamet

walla arkadaşlar ister inanın ister inanmayın 3 katlı bi apartmanda oturuyorum son ses ve david vendetta dan bi basslı müzik bütün apartman kapımda doluşuyo deprem mi war die... gerçekten çok kaliteli logitect den başkası yalan z4 manyak bişe bassı harika tisi harika mid harika ne diyim daha

katların arası kontraplakmı z4 bass etkisi nasıl yaratıyo anlamış değilim ilk defa ses sistemi kullanıyosunuz sanırım z2300 z5500 megaworks gigaworks vblerini hiç dinlemedin sanırsam öle bi sistemi o z4le salladığın apartmana koysan bina çöker sanırım bence biraz objektif yorum yapalım bu kadar abartı fazla bence thx550'im var senin sistemden kat kat daha güçlü emin olabilirsin ama kimse gelmedi deprem oluyo die çok sesten sebep 6 kat yukardan gelen oldu ama olmadı sallanıyo bina kapa şunu diyen arkadaş sistem almak istiyo yanıltıı olmayalım ltfn her sistemin bi çizgisi var bunu bilen bilir zati

• arkadaşlar iyice kafam karıştı
    logitech z2300 mü z4 mü
    philips spa 9300 mü
    creative 3800 mü
    hangisi doğal bozulmadan baş ağrısı yapmadan bassları tok (uzatmadan) verebiliyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugarboy

arkadaşlar iyice kafam karıştı
    logitech z2300 mü z4 mü
    philips spa 9300 mü
    creative 3800 mü
    hangisi doğal bozulmadan baş ağrısı yapmadan bassları tok (uzatmadan) verebiliyor?

Arkadaşım dediğin sistemlerden birtek z2300ü dinledim bass ları uzatıyo çok ama ben sevdiğim için çok hoşuma gitti zati logi'nin sistemlerinin çoğu uzun basslıdır

Creative ise daha tok daha sert basslara sahiptir keşke dinlemiş olsam daha iyi yardım edebilsem ama sadece diyebilceklerim bunlar

bi arkadaşta philips hakkında yorum yaparsa biraz açıklık kazanmış olur konu benim gönlüm creativeden yana

genede tercih sizin, iyi forumlar
  • pek inandırıcı değil

quote:

Orijinalden alıntı: temasamet

walla arkadaşlar ister inanın ister inanmayın 3 katlı bi apartmanda oturuyorum son ses ve david vendetta dan bi basslı müzik bütün apartman kapımda doluşuyo deprem mi war die... gerçekten çok kaliteli logitect den başkası yalan z4 manyak bişe bassı harika tisi harika mid harika ne diyim daha
  • quote:

logitech z2300 mü z4 mü
    philips spa 9300 mü
    creative 3800 mü

işin aslı bass oldumu z2300 ve megaworks ten daha fazla keyif alırsınız z4 ile.bunun nedeni farklı yapıda subwooferı olabilirherşey güç değildir.yaptığım yorumları mağazada dinlemekle değil , hepsini uzunca süre kullanmış biri olarak yapıyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rap_üstad -- 26 Ağustos 2009; 16:31:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rap_üstad

quote:

logitech z2300 mü z4 mü
    philips spa 9300 mü
    creative 3800 mü

işin aslı bass oldumu z2300 ve megaworks ten daha fazla keyif alırsınız z4 ile.bunun nedeni farklı yapıda subwooferı olabilirherşey güç değildir.yaptığım yorumları mağazada dinlemekle değil , hepsini uzunca süre kullanmış biri olarak yapıyorum...

Bunu inkar edemem megaworks thx550 kullanıyorum z2300ün verdiği bassı hiç bir zaman beklemedim dinledim z2300 o müziklerde uzayan bass a hayran kalmıştım ama sistemi bilerek aldım uyduları mid tiz kalitesi ve dengesi için o yüzden beklemedim öyle bir bass z2300ün bassı gerçekten çok iyi çok güçlü ama herkesi zevkine göre değişir bazıları hastasıdır bassın bazıları dengeli setin herkes ses sitemi alırken istekleri yönünde almalıki pişman olmasın yani

Not:siz z4ün bassından bahsetmişsiniz sonradan farkettimhiç dinlemediğim için bi yorum yapamıyacağım o sistem hakkında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogzhn_ -- 26 Ağustos 2009; 22:44:31 >

• benim için tok basslar önemli uzatan basları sevmiyorum aslında
    bu konuda creative daha başarılı anlaşılan
    yalnız altec lansing 5021 yorumları gerçekten beni çok etkiledi
    gönlüm ona kaydı bulamazsam artık creative alacam sanırım
  • dün 233 liraya satın aldım
    baya pahalı aslında alet bütçeme göre ama parasına değdiğini düşünüyorum

lakin ihtiyacıma göre biraz fazla güçlü imiş alet
    bas ayarı %20-25 arası dinliyorum
    bas hastasıysanız çok seversiniz aleti
    gerektiğinde ortamı inletebilecek olması güzel

kumandadaki kulaklık çıkışı kullanışlı
    kulaklık bağladığın zaman kumandadaki ses ayarından kulaklığın ses seviyesini kontrol edebiliyo olmak güzel

komşu sorununuz varsa hevesiniz kursağınızda kalabilir
    benim yok rahat rahat sesi açabiliyorum istediğim zaman :)

bundan önce 5.1 den yanaydım ama bilgisayara 2 kanal sesin yeteceği kanaatine vardım
    indirdiğim çoğu divx filmin sesi 2 kanal oluyo zaten

alet ile ilgili sorunuz varsa cevaplayım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.