Şimdi Ara

logitech z4 2.1 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
8.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kucuk bır arastırma yaptım ve notebook için logitech z4 almayı dusunuyorum. kullanan arkadaslara seslenıyorum. bu setin ses kalitesi nasıldır? bu fiyata degermi? yada bu fiyatlarda alınabilecek en iyi 2.1 ses sistemi hangisidir?

edit: an itibariyle bu ses sistemi nova bilgisayarda 122$+kdv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kovaschee -- 15 Nisan 2007; 21:17:20 >

• Bende masaüstü sistemim için almayı düşünüyorum. x-530 gibi 5.1 sistem almak yerine tahminimce daha kaliteli olan 2.1 bir sistem almayı düşünüyorum. İki seti de aynı koşullarda dinleyen biri varsa ve görüş bildirirse memnun olurum.
  • müzik için, z4 çok daha iyi x-530 dan. subwoofer i daha kaliteli uydulari zaten daha kaliteli. surround sese çok ihtiyacin yoksa al z4.

bu fiyata değer mi bilmiyorum, ben aldım ama ucuz değil neticede. i-trique l3800 e göre, onboard ses kartinda verdiği sonuç çok daha iyi(ikisi de onboard a bağli iken z4 çok daha iyi). belki x-fi gibi bi kart olsa i-trique de iyi olur, onboard da güzel değildir onu bilemicem eve gelip karşilaştirma şansim olmadiğindan. daha düşük model i-trique ler daha iyi ses veriyomudur bilmem ama fiyatlari da ya z4 kadar ya da daha fazla. bi inceleme yazmiştim, onu okumuşsundur sanirim aslinda, bi daha tekrar etmiyeyim, özellikle sorduğun orada açiklamadiğim bi sorun varsa, memnuniyetle cevaplarim.
  • Belki İnanmayacaksınız ama 9 küsür milyarlık sistem toplamıştım 4 ay öncesine kadar Müşteriye.

Ses sistemı Nasıl olsun dedım, Bana Logitec Z4 2+1 olcak dedi. İçimden Yuh be 9 mılyar küsürlük makına toplattır 2+1 al olcak işmi dedim. sonra sistemi toparladım neyse Kurmaya gıdıyoruz. ofisine geldik makinayı hazır hale getirdim.

Hoparlörü yani Logitec z4 2+1 i yerleştirdim Kumandadan usul usul açtım ses inanılmaz harika bas deseniz kalite tiz desenız kalite.

hani creativlerde 4+1 olsun 5+1 olsun sesı az actıgınızda kaliteli gelir ama sesi yukselttiğinizde kalite bozulurya, bunda yok öyle birşey Son ses de açsanız kısık sesde dınlesenız KaLite aynı benim görüşüm Bunun yanında Creative 2+1 , 4+1 ve 5+1 ses kalitesi bakımından Logitec Z4 2+1 daha iyi. tavsiye ederim PİŞMAN ASLA OLMASSINIZ.

Not:Önümüzdeki Hafta içinde kendime Toplayacağım sistem içindede Hoparlörü z4 seçtim

Saygı ve sevgilerle....

• quote:

Orjinalden alıntı: ArdaR

Belki İnanmayacaksınız ama 9 küsür milyarlık sistem toplamıştım 4 ay öncesine kadar Müşteriye.

Ses sistemı Nasıl olsun dedım, Bana Logitec Z4 2+1 olcak dedi. İçimden Yuh be 9 mılyar küsürlük makına toplattır 2+1 al olcak işmi dedim. sonra sistemi toparladım neyse Kurmaya gıdıyoruz. ofisine geldik makinayı hazır hale getirdim.

Hoparlörü yani Logitec z4 2+1 i yerleştirdim Kumandadan usul usul açtım ses inanılmaz harika bas deseniz kalite tiz desenız kalite.

hani creativlerde 4+1 olsun 5+1 olsun sesı az actıgınızda kaliteli gelir ama sesi yukselttiğinizde kalite bozulurya, bunda yok öyle birşey Son ses de açsanız kısık sesde dınlesenız KaLite aynı benim görüşüm Bunun yanında Creative 2+1 , 4+1 ve 5+1 ses kalitesi bakımından Logitec Z4 2+1 daha iyi. tavsiye ederim PİŞMAN ASLA OLMASSINIZ.

Not:Önümüzdeki Hafta içinde kendime Toplayacağım sistem içindede Hoparlörü z4 seçtim

Saygı ve sevgilerle....

9 mılyarmı höhhh:) ne adamlar var ya paraya boyle kıyılır herhalde

• eheh Görmek isteyen varsa Ankara da Adresi verebilirim, Yemek yeme bahanesiyle Gider bakarsınız:)
  • alınmaz.Müzik dinlemeyi seviyor isen alınmaz.
  • z4 de cep radyosu gibi ses var.Yapmayın etmeyin.Kesinlikle o parayı hakkeden bir set değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aykutx -- 27 Nisan 2007; 18:49:06 >
  • kesinlikle creative 3300 yada paranız varsa 3800 tavsiye ederim her kulvarda z4 den daha iyi
  • sezar sana katılıyorum efsane seri olan 3300 yada en son ürün olan 3800 2 sette süper ama 3300 zor bulunur 3800 de onun ayarında alınabilecek set ama sakın bu setler varken z4 almayın paranıza yazık olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

sezar sana katılıyorum efsane seri olan 3300 yada en son ürün olan 3800 2 sette süper ama 3300 zor bulunur 3800 de onun ayarında alınabilecek set ama sakın bu setler varken z4 almayın paranıza yazık olur

Sana göre hangisi iyi? 3300 mü 3800 mü?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aykutx

quote:

Orjinalden alıntı: @armagedon@

sezar sana katılıyorum efsane seri olan 3300 yada en son ürün olan 3800 2 sette süper ama 3300 zor bulunur 3800 de onun ayarında alınabilecek set ama sakın bu setler varken z4 almayın paranıza yazık olur

Sana göre hangisi iyi? 3300 mü 3800 mü?

bass:3300
    tiz:aynılar
    mid:3800

• bencede 3800
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezar

bencede 3800

Tek geçerim.

Zaten dizüstü bilgisayara yakışacak şıklıkta bir set.

Düzeltme: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DELTA53 -- 28 Nisan 2007; 13:10:17 >

• 3800'lerin fiyatları hakkında bilgisi olan arkadaşım var mı?Görünümü güzel olduğu gibi mid ve tiz kalitesi de çok iyi..Hatta kusursuz diyebilirim ama bas için aynı seyi söyleyemicem..
  • Altec denge ve kaliteli bişey istiyor isen.Microlab da düşünebilirsin uyduları creativeden daha iyidir.
  • arkadaşlar her zaman için creative üst seslerde cızırdamaya başlar ve sesi bozar ancak logitechlerde bu kronik probleme pek rastlanmaz.
  • quote:

z4 de cep radyosu gibi ses var.Yapmayın etmeyin.Kesinlikle o parayı hakkeden bir set değil.

Güzel bir ses kartıyla güzel ses vereceğine inanıyorum ya. Hakkında çok iyi yorumlar var.
  • Logitech spa9300 çok daha kaliteli bence
  • quote:

z4 de cep radyosu gibi ses var.Yapmayın etmeyin.Kesinlikle o parayı hakkeden bir set değil.

Ya hayatında hep klipsch,bose,onkyo gibi sistemler kullandın yada marka fanatikliği yapıyosun.Z4 f/p oranında dünyanın en iyisidir.Kimse aksini idaa edemez
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.