Şimdi Ara

Mazda MX-5 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kusura bakmayın burada ilk defa konu açıyorum eğer yanlış bir konu açmışsan affola cahilliğime verin.

Soruma gelince spor araba almak istiyorum, gözüme mazda MX-5 leri kestirdim. Hem ucuz hem spor. Çok havalı geliyor bana. Benzin konusunda sıkıntıları olduğu söyleniyor, normal bir arabadan % kaç fazla benzin yakar?

Okula gidip gelmek, biraz da gezmek için kullanacağım istanbulda yaşıyorum.

Araba hakkında bildiklerinizi benimle de paylaşırsanız o da olur.

Son olarak arabayı 1 ay boyunca ne fazla ne az kullansak ne kadar benzin yakar?

Teşekkürler şimdiden

EDIT. Bu araba örneğinhttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-satilik-mazda-mx5-438053243/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Frenchis -- 16 Eylül 2017; 1:8:48 >

• Nb sahibiyim yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. Evimizin 2. Arabası motorsiklet yerine aldım çok yol sesi alıyor aslında ses yalıtımı diye birşey yok. Hali hazırda bmw 116 sahibiyim onla karşılaştıracak olursam daha iyi yol tutuyor kabin salınımı daha az ve daha rijit bir gövdeye sahip, motor tırt ama bu kilodaki araca yetiyor hızlanma ve fren tatmin edici ara hızlanma diye bişi yok linealar bile tokatlıyo ara hızlanmada o kadar kötü arabada herseyin yeri cok iyi ayarlanmis herseyin yeri olmasi gerektigi yerde ve ergonomik acidan bmwden daha iyi hersey elinizin altinda tam surucu arabasi yanii, ufacik farlarina rahmen aydinlatma muazam yine otomatik kisa uzun cok nizami calisiyor yine kor nokta uyarisi basiniza is gelmesine engel oluyor araba ufak oldugu icin bircok yere cok kolay sigiyor istemsiz makas atiyorsunuz ve arabanin kontrolunu kaybetmek icin cok ugrasmaniz lazim yere saglam basiyor. tavan kapalıken çok büyük bir körnoktası var tedirgin kediyor kör nokta uyarı sistemi olmasa makas atmaya kalkmam bile... kabin çok dar ve ufak alıp verdiğin nefes bile öncamd anında buğu yapıyor yan kapı cepleri veya torpido yok güneş gözlüğünü koyacak yer yok tavan kapalıyken mont ceket vs tavan yuvasına koyabiliyorsunuz ama hala gözlük koyacak yer bulamadım... arabayi diptemel yikama kurulama 15 dakkami aliyor yine oncami ic dis silmek iki bukmum olmaya gerek kalmiyor tavani acip sanki yan camlari silermis gibi on cami dip temel silebiliyorsunuz. Yakışa gelirsek şehir içi 8 dışı 6 yakıyor ki benzinli araba için çok iyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• "1 ay boyunca ne fazla ne az"

Hiç trafik, güzergah, mesafe belirtmemişsiniz?

Edit: Konu hortmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 31 Aralık 2017; 23:57:57 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    91 MODEL BMW 5.20 ALINIR MI?
    15 yıl önce açıldı
    Mazda RX-8 Alınır mı?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.