Şimdi Ara

BMW 8 Serisi Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce bu ilanlar nasıl gözüküyor?

http://www.sahibinden.com/bmw-8-serisi

• Alınmaz . Ha alınır ama diyelim bir holding sahibisin aracın 2.el de 10 yılda da satılsa sana koymaz o zaman alır keyif aracı yaparsın .

Sıkılınca da galerinin birine kaç verirse satarsın .

Burada tabiki al diyenler olur ama burada kime 80 bin tl versek 8 serisinin ilanına bile bakmaz klavye başından sallamak kolay.
  • ilk söylenecekler...

Km'de 1 TL yakar bu...
    Benzin istasyonu sahibi baban yoksa bulaşma

Bu araçlar alınır. Internette onlarca videoları var. Çoğu aracın 0-100 verisinde bu araç o verilerde 200+ları görür.

İç dizaynı güncel çoğu araçtan üstündür. Ve bmw bu aracı yakında tekrar hayata geçirecek S Coupenin karşısına. Alırsanız fazlası ile memnun olursunuz...

Tabi alabilirsen...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Indispensable I kullanıcısına yanıt
    A9da sūper olmuş

• bu aracı alın bir depo yakıt size hediyem .
  • Eski E31 sahibi Emre BOZKURT cevaplar bu soruyu.Ayrica bir ara bende baktim,ebay'da parca fiyatlarini gorunce sahiplerine saygi duydum.

98-2003 arası m5 e39 da alamayız o zaman
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    E90 Bmw 3 Serisi Alınır Mı ?
    5 yıl önce açıldı
    2014 Model Golf 7 Alınır mı?
    10 ay önce açıldı
    Audi A4 3.0 Alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • helikopterin varsa böyle bir araç al. tanıdığım oldukça varlıklı biri 2000 model 7.40'ın masraflarından ve sanayide yatmasından gına geldiği için sattı. bu tür araçların en basit arızası bile 10000 tl den başlıyor. ona göre düşünülebilir.

1.6 tdi dsg jetta alınır keyifle binilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Kahriman -- 21 Aralık 2014; 19:39:37 >
  • Maddi durumunuz iyi değilse bu saatten sonra alınmaz, benimde çok beğendiğim bir araba.
    Parçası bir dert ustası ayrı bir dert olur bu arabaların zaten şuan pek temizide yok bunun yerine E39 M5 alsanız daha kolay yürütürsünüz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmet54.

98-2003 arası m5 e39 da alamayız o zaman

Bu arabaları almak değil yürütmek proplem... Maddi durumunuz çok çok iyi değilse sadece benim arabam bu demekle yetinirsiniz. Söylemek istediğim bu yanlış anlamayın.

• Ütopik ;)
    Bence bu savaş Mercedes ve bmw arasında geçicek ;)))

• 80 90 binlerden bahsediyorlar hemde 25 yasında arabalar bence bos bir hayalden öte gitmez ama yine de siz bilirsiniz.
    https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=98737874

• Maceramı arıyosunuz arkadaş : ))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tacsız Kral Aragorn

https://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=98737874

:) güzel araç gibi ama ben biraz audi'ye karşı antipati duyuyorum sanırım bu yüzden daha yanlı bakıyorum...

• bu kadar pahalı olduklarını bilmiyodum
  • Üzülerek söylüyorum ki alınmaz. En çok alınmak istenecek araçlardan birisidir ama hiç alınmaz. Her arızasında veya parça ihtiyacında pahalı olmasını geçtim bulmakta bile sıkıntı var.
  • Ben bu aracın 1991 model 850i v12 motoruna 1 sene bindim. Benim aracım piyasada temiz araçlardandı lakin yaptığım masrafı burada yazmayacağım beni aforoz eder çoğu kişi

Bu tip araçlar dipsiz kuyu gibidir, 50 bin TL bile harcayıp ertesi gün yolda kalabilirsiniz. Ben bu araçla Adana-Ankara yolunu 3,5 saatte gitmiştim (toplam 480km) ve hiç yorulmadım, tam bir cruiser. İdeal olanı 98 model 840i olanı bence. 850i' deki v12 daha komplike, zahmetli. Her şeyden 2 adet mevcut. Motor beyni, hava filtresi, maf sensörü ve diğer araçlarda tek olan çoğu parça bu araçta çift. 840i'deki motor, x5'lerde de kullanılan 4.4 litrelik motor, daha verimli ve çok daha problemsiz.

Güzel araba. Lakin tekrar alır mısın diye sorarsan, kesinlikle almam. Ha milyoner olursam zevkine toplamak için alırım.

Eski BMW'ler gerçekten güncel modellerden daha sağlam, uzun ömürlü ve rijit. Ama günümüzde Türkiye'de temizini bulmak, samanlıkta iğne bulmak kadar zor.

• Hocam bunu alacağına git bi 200sx al daha iyi
  • Bu araç hakkında alınır mı alınmaz mı hiç bir fikrim yok ama yapılan yorumlara bakarsak ve maddi durumunuz çok çok iyi değilse çıkın yüksekçe bir binanın tepesine kendinizi aşağıya bırakın daha iyi...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.