Şimdi Ara

Logitech Z506 mı Logitech X530 mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sizce hangisi? Max. 200 liralık 5.1 bir ses sistemi alacağım. Apartman dairesinde oturduğum ve odam küçük olduğu için giriş seviyesi bir ses sitemi alacağım. Aslında Z506 düşünüyordum ama malum cızırtı sorunu ikilemde bıraktı beni.

• Z506 var bende ama cızırtı sorunu yok. O sanırım biraz şans işi galiba bir dönem üretilenlerde o sorun var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seçimini sen yap

Logitech Z506 mı Logitech X530 mu?
  • Logitech Z506 siparişi verdim, inşallah pişman etmez beni

Bu arada Z506 alacaklar Eksenbilgisayarda 180 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 11 Eylül 2012; 20:57:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolfallen

Logitech Z506 siparişi verdim, inşallah pişman etmez beni

Bu arada Z506 alacaklar Eksenbilgisayarda 180 TL

Hayırlı olsun hocam . Hepsiburada indirim yapmış 165 civarı orda. Keşke önce oraya baksaydın :)

• Valla Hepsiburada ile önceden çok büyük bir sorun yaşadığım için zaten tercih ettiğim bir yer değil ama ben Teknofiyat.com sitesinden arama yaptım orada en ucuz Eksenbilgisayar'da gösteriyordu bende sipariş geçtim o kadar önemli değil 15 lira.. Hatta bilseydim bile almayabilirdim. Zamanında çok büyük laf söyledim çünkü Hepsiburada ile ilgili.
  • Doğrudur hocam. HB'nin var vukuatlari yok değil. Neyse tekrar h.olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Logitech x540 mı yoksa x530 mu ?
    15 yıl önce açıldı
    Creative T3 vs Logitech z623
    10 yıl önce açıldı
    Logitech Z5500 Ses Sistemi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ürün bugün elime geçti ve kurdum, herhangi bir cızırtı sorunu yok. Frederick Charles Krueger'in dediği gibi eski üretimlerde olabilir belki, bende de herhangi bir problem yok. Canavar gibi maşallah, nazar değmesin :)

Teşekkür ederim Frederick Charles Krueger, seçmemde yardımcı olduğun ve iyi dileklerin için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 13 Eylül 2012; 19:55:42 >
  • Rica ederim. Güle güle kullan hocam

• hocam karşılaştırmada x530 ıle z506 arasında neredeyse iki kat rms farkı var. buna rağmen neden z506 tutuluyor? x530 u hem şekil itibari ile hem de z506 dan daha üstün özelliklere sahip olduğunu düşünüyordum.bu arada vatan bilgisayarda bonus kartlılara özel z506 da %25 indirim var, ben de oradan almayı düşünüyordum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BeY_oĞLu

hocam karşılaştırmada x530 ıle z506 arasında neredeyse iki kat rms farkı var. buna rağmen neden z506 tutuluyor? x530 u hem şekil itibari ile hem de z506 dan daha üstün özelliklere sahip olduğunu düşünüyordum.bu arada vatan bilgisayarda bonus kartlılara özel z506 da %25 indirim var, ben de oradan almayı düşünüyordum.

o tablo yanlış verilmiş daha doğrusu 530 için peak değeri yazmışlar 140 dediği özünde 70. z506 5watt daha fazla kısaca. tercih edilmesinin bence en önemli sebebi daha yeni ürün olması 530 nerdeysen 9 yıldır piyasada eski bir model.

• quote:

Orijinalden alıntı: Frederick Charles Krueger

quote:

Orijinalden alıntı: BeY_oĞLu

hocam karşılaştırmada x530 ıle z506 arasında neredeyse iki kat rms farkı var. buna rağmen neden z506 tutuluyor? x530 u hem şekil itibari ile hem de z506 dan daha üstün özelliklere sahip olduğunu düşünüyordum.bu arada vatan bilgisayarda bonus kartlılara özel z506 da %25 indirim var, ben de oradan almayı düşünüyordum.

o tablo yanlış verilmiş daha doğrusu 530 için peak değeri yazmışlar 140 dediği özünde 70. z506 5watt daha fazla kısaca. tercih edilmesinin bence en önemli sebebi daha yeni ürün olması 530 nerdeysen 9 yıldır piyasada eski bir model.

aslında goruntu ıtıbarı ıle de guzel. ama baska sıtelerde okudugum yorumlara gore x530 z506 nın elıne su dokemezmıs gıbı bır havası var. tabı dedıgın gıbı yenı urun olacak o kadar

• Urunu iki uc hafta once aldim kurdum cizitrti problemi yok cok memenunum fp canavari.Bu fiyata alinacak en iyi ses sistemlerinden.Cizirti sorunundan bende korkmustum ama oyle bir problemi yok galiba eskiden uretilen urunlerde belli bir donemde oldu bu olay urun canavar.
  • x530 aldım cok harıka bı urun z506 da hıc guzel bass ve ses alamadım aldıgım yerde x530 cok etkıledı benı eve geldım duvara monte ettım harıka kullanım sunuyor
  • X-530'un ses kalitesi kulağima daha güzel geliyor..
  • X530
  • merhaba arkadaşlar yeni led lcd televizyonuma bağlamak için ve bluray filmlerde(ps3 ten izliyorum ) dts ses alabilmek için önerebiliceğiniz kablosuz ses sistemi var mı ?

LOGITECH Z-906 5+1 500W THX SPEAKER bu model dikkatimi çekti önerirmisniz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazeus -- 3 Aralık 2012; 12:04:04 >
  • Z506 dan şaşmayın sesleri isterseniz karşılaştırın 5+1 alacak olanlara tek önerim creative ses kartıyla z506 dır fazlasına gerek yok apartmanda oturuyorsanız evde pencere soba pc kapağı ... titriyor masaüstündekiler kayıyor sağa sola :D böle anlatayım işte çünki bu ürünü alırken bayaa araştırdım şimdi hiçbir sorun yok fazla bişey almanızada gerek yok (z906vs) tabi siz bilirsiniz toplam 280 lira tutuyor zaten pcde veya ps3de kullanma şansıda var tv yede takılabiliyor 3d ses özellikleri ayrıca ses kartına özel eq ayarları vs filan işte ama 506dan şaşmayın derim görüşlerim bunlar herkese iyi günler alacak arkadaşlara tavsiyerelerim bunlardır şimdiden hayırlı olsun alacaklara

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.