Şimdi Ara

LOGITECH-Z5500'cüler BURAYA!!! (1906. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
38.812
Cevap
81
Favori
2.205.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19041905190619071908
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kontrol ünitesinin içindeki led kablolar kopmuş olabilir. Aynı sorun bende kablo lehimlemesiyle giderildi. Ya da ledler sorunlu olabilir.
  • Selam Z5500 dostları.. Tv de kullanıyorum sistemi eski TV de DTS desteği yoktu çokta önemsemedim.. TV yi değiştirdim.. desteğide var.. 5-6 yıldır sorunsuz kullanıyorum sorum şu olacak..

Effect:DTS Digital
    yazısını hiç göremedim.. dts 5.1 destekli filmlerimde var HDD de.. ne yapmam gerekir bu modda kullanabilmem için?
  • f@te F kullanıcısına yanıt
    Selam,

Tvnizin ses çıkış ayarlarından optici seçtiniz mi ?
  • bi inceleyim Tv de çok yeni..onu halledindce olur inşallah..
    başka esprisi var mı ?
    5.1 destekli film elinizde mevcut. Başka birşeye gerek yok.
  • yok.. dün akşam hertürlü varyasyonları denedim ama
    Effect: Dts Digital i göremedim...
    Takıntı oldu anasını satıyım :))
  • Herkese selam,

Z5500 e direkt olarak ipod bağlayıp müzik dinleyen var mı? İpod kulaklık çıkışından normal iki tarafı erkek giriş olan kulaklık kablosu ile decoder e takıyorum ancak hiç tatmin edici bir ses alamadım. Elektronik marketlerde vs ipod bağlantısı ile dehşet ses verirdi bu alet yıllar önce. Acaba farklı bir bağlantı çeşidi mi var?

Aletten pc olmayan bir ortamda müzik dinlemek için farklı bir kaynak önerisi var mı? Raspberry pi de var bende, acaba onu bağlayabilir miyim alete?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben internetten film indirken dts li film indiriyorum. Ozman o filmleri seyrederken çıkıyor.
    İsterse 4k film indir 5.1 desteklemiyorsa o yazı çıkmaz.
    Birde filmi oynatacağın sistemde önemli
  • valla 6 senedir DTS destekli çok film izledim ama göremedim bi türlü.. pes ettim zaten :)
  • Filmde dts özelliği var ise hiçbir ayar yapmadan dts moduna geçiyor
    Optik ya da coaxial kablo ile bağlantı yapıyorsunuz değil mi?

TV den ses gelecek ise, sesi işlemeden iletmesi lazım, buna benzer bir ayar var ise onu yapın, otomatik olarak dts ye geçiyor zaten alet. Aksi halde mantıken 5.1 ses de alamamanız lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sarpuli fiyatlarını inan hiç bilmiyorum,bizim burdakinde olsa hemen gidip bakardım ama daha geniş kapsamlı olan Teknosa'larda var genelde
  • Öncelikle herkese merhaba
    En başından beri takip ediyorum bu topiği high end sistemlere meraklı bir arkadaş olarak anfisi içinde bir 5.1 sistem almayı düşünüyorum bir süredir Onun için bu topic dikkatimi çekti. Şu ana kadar yazılmış birkaç yanlış noktayı düzeltmekte yarar var.
  • Optik çıkış ile dts yazar.
  • Aynı markanın bluetooth adaptörünü kullanıp dts ses iletmek mümkün mü bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ses kartı ile (Sound Blaster Recon3D Fatal1ty Professional) Direct kullanmak daha mı mantıklı?
    Yoksa Digital mi?
  • Ses sistemini satıyorum.İlgilenenler bana ulaşabilir.

• Arkadaslar yabanci bir forumda birisi yazmış standbyda yani cihazin sadece kirmizi isigi yaniyorken 9 w çektiğini
    Sadece açıkken bir sey calmiyorken de 40 w gibi bir tüketimden bahsetmiş.
    Ben cok sevmiyorum boşa elektrik tüketimi, bir ampül kadar yakiyor neredeyse yazık boşa sarfiyat.

Bunun için cihazi standby da iken yani subwoofer arkasindan kapatmadan direk fisten cekiyorum çünkü subwoofer tvnin arkasında ve erişemiyorum. Bu sekilde kullanan ve sorun yaşamayan var mı?
    Böyle kapatmanın bir zararı olur mu?

Birde cihazlara yabancı forumda yazılım versiyonlarini da yazmışlar cihaza yazılım atabiliyor muyuz? Ne gibi avantaj dezavantajları var.

Cihazı çok önceden almıştım uzun süredir kullanmiyordum şimdi devamlı kullanacagim icin bu sorular kafama takıldı yardımcı olursanız memnun olurum.

Herkese iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pudinkk -- 10 Nisan 2017; 0:54:5 >
  • Z5500 ümden gelen sürekli dip ses ten kurtuldum.işi bilen amfi tamiratı yapan bir arkadaş sağolsun halletti.besleme arızası çıktı. Önemli olan işini düzgün yapan elektronik tamircisi bulmak.

• Merhaba arkadaslad dün z5500 aldım tv LG marka direk optik kablodan giriş yaptım sanki istedigim sesi alamadım optik bağlantı haricinde başka birşey yapıyormuyuz uyduların hepsinden aynı tonda ses gelmiyor, bir düzensizlik var ama çözemedik, efect modu hangisinde olacak

• 
Sayfa: önceki 19041905190619071908
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.