Şimdi Ara

Logitech z5500 mü - 2 adet Solo 7 mi ? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
2.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyundaki ve filmdeki sesi solo 7 verebilr mi..kesinlikle hayır , aksini iddaa eden varsa buyursun gelsin...müzikte ise şuanda beni oldukçaaa tatmin ediyor ki odam 7m2 olmasına rağmen... bunu salonda düşünemiyorum...solo 7 dinlemedim şimdili varsa yoksa 5500 üm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk3r.s -- 18 Şubat 2008; 21:57:46 >
  • bence aynı sınıfta bile deiller.. solo sesi daha kaliteli verebilir.. daha güçlü verebilir.. ama z5500deki gibi oyun oynatamaz,film izletemez..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker666

oyundaki ve filmdeki sesi solo 7 verebilr mi..kesinlikle hayır , aksini iddaa eden varsa buyursun gelsin...müzikte ise şuanda beni oldukçaaa tatmin ediyor ki odam 7m2 olmasına rağmen... bunu salonda düşünemiyorum...solo 7 dinlemedim şimdili varsa yoksa 5500 üm

ooof off biz neden bahsediyoruz adam ne diyo solo7 ile oyun oynanmaz vs. bu şeye benyiyor otomobille havada uçamazsın aynı matık solo7 surround bile değil nasıl oyun performansı bekliyorsunki saçma saçma saçma başka hiç birşey demiyorum
  • yorumları genel olarak okudum kişilerce genel olarak aynı fikirler sunulmuş solo 7 nin müzik performansının daha kaliteli mid ve tiz verdiğini söyleyen arkadaşlar z5500 ü dinlemişlerse şayet hangi ses kartıyla dinlediler? şayet 1,5 senedir audigy 2zs yle kullandıktan x-fi gamer a terfi ettim her iki ses kartındada yarı ses seviyesi hatta parçaların kalitesine göre tam ses seviyesinde dahi gayet net ve tatminkar bir ses aldım belki bir hi-fi ile kıyaslanacak kadar mükemmel değildi fakat solo7 yi dinlediğim kadarıyla z5500 ün uygun kart ve ayarlarında kullanıldığı takdirde solo 7 yi müzik dahilinde alt edebileceğini düşünmekteyim 500 watt lık bi sistem belki 5.1 ama gerekli ayarlar yapıldığında 2.1 olarakda çalınabilior stereo modu bulunmakda ve emin olun gayet net bir sesi var buna mütakiben zaten 2.0 bi sistem ile 5.1 bir sistemi kıyaslamakda saçma hani ama yinede fikirlerinize bi göz gezdirin derim

• quote:

Orjinalden alıntı: dost..:)

quote:

Orjinalden alıntı: ilker666

oyundaki ve filmdeki sesi solo 7 verebilr mi..kesinlikle hayır , aksini iddaa eden varsa buyursun gelsin...müzikte ise şuanda beni oldukçaaa tatmin ediyor ki odam 7m2 olmasına rağmen... bunu salonda düşünemiyorum...solo 7 dinlemedim şimdili varsa yoksa 5500 üm

ooof off biz neden bahsediyoruz adam ne diyo solo7 ile oyun oynanmaz vs. bu şeye benyiyor otomobille havada uçamazsın aynı matık solo7 surround bile değil nasıl oyun performansı bekliyorsunki saçma saçma saçma başka hiç birşey demiyorum

sen neden bahsediyorsun bee eyyy bilgili geenç
    adam sormuş solo 7 mi z5500 mü diye beynin almıyo mu kapasiten mi yok senin...bizde neyin nerde nasıl olacağını söylemeye çalıştık,biriyle oyun oynanır diğeri ile oynanmaz..ne ile kullanacağına bağlı muhalefet olmak adına her şeyi göze alırsınız..nese umarım bana son cevabın olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilk3r.s -- 1 Mart 2008; 18:07:01 >

• forumlarda kimseye birşeyi kolay kolay ikna edemezsin millet z5500 ü okadar çok seviyor ki şimdi desekki solo7 mükemmel bir ses kalitesine sahip bassları boğmuyor tizleri çok canlı ve doğal akustik olarakda daha doğal oradan bir kavga çıkartmaya müsayit z5500 fanatiğide atlıyor ulan z5500 nasıl solo7 nin altında kalır şu z5500 ü biraz öveyim veya şu solo7 yi kötüleyeyim bu gençlerin aklı fikri güüüüm şeklinde güçlü bir bass o olmadan set sanki başarısız oluyor illa güm güm kafa şişirip 15 dk sonra başımız ağrıtacak bir sistem olacak ses kalitesinden anladıkları bu e diyorum ki ozaman güzel kardeşim z5500 kalitesinde bass veren bir subwooferle solo7 yi kullanalım böylece hem bassları kaliteli duyalım hemde orta frekans ve tizleri ozamanda diyorlar ki sen nasıl iki multimedia seti birleştirirsin? benimde vereceğim cevap logitech firması nasıl öyle güzel bir subwoofere 5 para etmez uydu hoparlör takıyorda sen onu beğenip alıyorsan............... ~

neyse kısaca şimdiki hedefim solo7 nin yanına logitech z2300 alıp hem bass takviyesi yapacağım hemde tv nin iki yanına koyduğum solo7 den alamadığım surround sesi z2300 ün uydu hoparlörlerinden alacağım oturduğum yerin arkasına uyduları koyarak tam bir surround olmasada en azından 4.1 sistem olacak center eksikliğinide tv nin mono hopalöründen alacağım zaten centerin amacı konuşma seslerini vermek tv nin hoparlörüde yapısı gereği insan sesini iyi verdiğinden benim için sorun yok olsa bile çok önemli değil %70 müzik dinleyicisiyim

• z5500 de mid-bass yoksa artık ne diyim size arkadaşlar, ben mid-bass lardan kurtulmaya çalışıyorum siz yok diyorsunuz, şu an eq ayarlarında 31hz +9db, 62hz +3.1db diğerleri normal, üstelik ses kartımda şu bassları duyulamayacak kadar yumuşak denen xtrememusic, mid-bass derken neyden bahsetmeye çalıştınız anlayamadım doğrusu, uydulardan daha az mid-bass geliyor diyorsanız doğrudur çünkü subwoofera yönlendiriliyolar, z5500 ün uydularının diğer 5.1 setlerin uydularına göre daha az zıplamamasının sebebi budur(yoksa yüksek seste uyduları elinize alırsınız), subwooferda bu yönlemiş midbassları fazlasıyla veriyor yoksa kısmaya çalışmazdım.
  • solo7 kazanırsa tizlerden kazanır ama z5500 ile biraz uğraşıp tiz ayarı yapılabilir

z5500 ün yarışamayacağı tek şey hi-fi dir bence ...
  • Çok saçma bir karşılaştırma h500 ile olsa daha mantıklı olur ki fiyatları neredeyse yarı yarıya ki ona rağmen h500 bu set ile kafa kafaya yarışır dinleyenlerin en az yüzde 30 u h500 ü beğenir tabiyki uzun süreli kullanımda.
  • z5500 ile yarışabilecek 5.1 tanımıyorum mid bass olayınıda kalitesizlik olarak algılamayın mid bass demek kick bass demek mid bass tok bass demek derin bass a göre daha derli toplu mid ise orta sesler z5500 ün veremediği mid tiz ise insan sesi tiz ile zil sesleri saz sesleri vs ayrıca solo7 z5500 ü sadece tizde geçmiyor olay tizle bitse z5500 e bir tivitir bağla geç
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.