Vatan teşhirdeki setleri kutulayıp kampanyalarla elinden çıkartıyor diye bir duyum aldım.Yoksa ben de almıştım dün o kampanyadan ama güvenip alamadım.En güzeli yerinde inceleyip almak.İnternette 5500ün yerine gelecek model hakkında bilgi yok ama yakında yeni modelin geleceğini tahmin etmek zor değil.Büyük ihtimal Z2300 de olduğu gibi tiz kalitesini artıracaklar.Yeni seti bekleyip görmek en güzeli ama bu sırada 5500 stokları tükenirse ve yeni seri de bin tl üzeri giriş yaparsa pişman olma durumu da var malesef.
2 senedir yenisi çıkacak deniyo ama çıkmıyor. TEşhir ürünü olduğunu nereden öğrendiniz. Böyle ise hoş değil tabi ama zannetmiyorum belki arada teşhir ürünü de gönderilmiş olabilir ama hepsi öyle değildir heralde
Hepsinin teşhir olması mümkün değil zaten.Vatandan siparişle ürün alanlar konu hakkında bilgilendirirlerse daha sağlıklı olur.Zaten her şekilde anlaşılır üründeki kullanım izleri.Bu arada sadece duyum aldım demiştim doğruluk payı da olmayabilir tabi ki.
Z5500 şuan itibari ile fazla araştırma yapma fırsatım olmadı ama internette en ucuz vatan da sanırım ... 599 TL ye satılıyor. Ama benim için hala pahalı!
Şuan piyaslar durgun herhalde fiyat değişikliğ yok ve bizede bekelemeye devam etmek kalıyor...
Biz düşmesini beklerken dolar artıyor ve z 5500 ün fiyatı da artıyor....
az önce mail adresime electro world ün kataloğu geldi . Z5500 monster optic kablo hediyeli peşin fiyatına 10 taksit ( world card) 569 tl...
alınır mı daha beklemek mi gerek
ben vatan dan 490 tl 5 taksit aldım gerisini sen hesapla
ertemli@gmail.com
gelen maili bana da atarsan sevinirim..
media player arıyorum da"WD,EGREAT v.b."
quote:
Orijinalden alıntı: gencay53
az önce mail adresime electro world ün kataloğu geldi . Z5500 monster optic kablo hediyeli peşin fiyatına 10 taksit ( world card) 569 tl...
alınır mı daha beklemek mi gerek
bu arada bende de wd media player var hd filmlerde gayet başarılı vakti zamanında 200 tl ye almıştım ...gönderdiğim katalogta media oynatıcı da var belki ihtiyacını karşılar.
internetten ararştırıyorum fakat z 5500 ü cazip satan bir yer yok. en ucuz 650 civarı dediğim gibi kısa bir süre önce 480-500 tl ye satılan ürünü 650ye almak gelmiyor insana.... Şuan için z 5500 almak için acele etmemek gerek bence... Eninde sonunda kampanya olacaktır elbet...
arkadaşlar vatan da z5500 world e 6 taksit alınca 179 tl world puan veriyor. 714-179=535 e geliyor bugünlerde en cazip fiyat bu bence. Ben alacaktım ama world limit yetmiyor
yeni kampanya hebrlerini bekliyorum vatandaki %8 indirimli 6 taksit kampanyası nasıl arkadaşlar?
vatandan sipariş vermem mantıklı bir seçenek mi yaklaşık altı ay kadar antalyada kutusu açılmadan beni bekliyecek daha iyi bir fiyat için beklemek daha mantıklımı olur ayrıca limit sorunum yok 50-100 fazla olsun ama güvenilir yerden olsun vatan gold teknosa vs farketmez tavsiyeleriniz nelerdir ve 28 şubat kampanyasını geç farkettim kaçırdım dolayısıyla teşekkürler...
Bakirköy elektroWorld'de 520 TL'idi bi kaç hafta önce Hatta forumda Fotoğrafini dahi paylaşmiştim.. Ancak fiyat düştügü anda ne stok kaldi ne ürün..
ElektroWorld'ü takip etmek lazim gününe göre piyasaya göre Mükemmel kampanyalar yapabiliyolar..
600 TL worde 6 taksit ile vatandan 2 gün önce sipariş verdim.
quote:
Orijinalden alıntı: NVN
600 TL worde 6 taksit ile vatandan 2 gün önce sipariş verdim.
Hayırlı olsun. Ürün gelince deneyimlerini bizimle payşırsan seviniriz...
quote:
Orijinalden alıntı: altanismet
vatandan sipariş vermem mantıklı bir seçenek mi yaklaşık altı ay kadar antalyada kutusu açılmadan beni bekliyecek daha iyi bir fiyat için beklemek daha mantıklımı olur ayrıca limit sorunum yok 50-100 fazla olsun ama güvenilir yerden olsun vatan gold teknosa vs farketmez tavsiyeleriniz nelerdir ve 28 şubat kampanyasını geç farkettim kaçırdım dolayısıyla teşekkürler...
bugüne kadar internetten çok alışveriş yaptım bir sıkıntı yaşamadım. Forumda vatan teşhir ürünü satıyo diyeni de gördüm ama zannetmiyorum. Öyle bir şey varsa 7 güne kadar satışı iptal edersin. 6 ay bekliyecek demişsin neden ki? Eğer öyleyse şimdi almana gerek yok bence. Çünkü fiyat düşebilir daha..
31ocakta vatandan 500 liraya 6 taksitle aldim ve acilmadik kutuda sifir cihaz yolladilar. teshir urununu size bilgi vermeden kafalarina gore yollayamazlar ki olsa bile iade etme hakkiniz var
3-4 sene önce 700 civarı idi. hala düşmemiş yeteri kadar. ebay da bile 350 dların altında yok hala. 500 ün altına düşerse kaçırılmayacak bir ürün:)
quote:
Orijinalden alıntı: lepistes2255
quote:
Orijinalden alıntı: altanismet
bugüne kadar internetten çok alışveriş yaptım bir sıkıntı yaşamadım. Forumda vatan teşhir ürünü satıyo diyeni de gördüm ama zannetmiyorum. Öyle bir şey varsa 7 güne kadar satışı iptal edersin. 6 ay bekliyecek demişsin neden ki? Eğer öyleyse şimdi almana gerek yok bence. Çünkü fiyat düşebilir daha..
Vatan'ın teşhir ürünü sattığını gördüm belki alan kişi farkına varmamıştır bilemiyorum. Sözümün arkasındayım....