Şimdi Ara

LOGİTECH Z5500 NEREDE KAÇ LİRA VE KAMPANYALAR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
695
Cevap
4
Favori
55.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şu alet ne ucuzluyor ne yerine yenisi çıkıyor. düşünenler varsa film ve oyun için çok iyi olduğunu söyleyebilirim ama müzik için pek tavsiye etmem.
  • bende 5.1 optik çıkışlı set arıyorum z5500den başka alternatif yok şaka gibi ya
  • ya arkadaslar bende alıcam hem media player ıma hemde ps3 ume baglıcam lutfen guzeş bı kampanya cıkarsa haber verın yeter ya hep kıl payı kacırıyorum artık almak ıstıyorum yardım edın :))))
  • Bana pm olarak cep telefonu numaralarınızı ve bulunduğunuz şehri gönderin kampanya olduğunda size mesaj ile bildiriyim arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Safak1039

ilk çıktığı gün aldım ben ama :)

bundan neredeyse 4 sene evvel almış olmalısın ozaman oda 800 tl değildi milyarın epey bi üstüydü diye hatırlıyorum :D teknosadakiler bugün çıktı filan dediyseler :D

şuan vatan fiyatı taksitli zart zurt 650 tl.

ha 800 etmezmi eder illaki..
  • arkadaşlar z5500 ün yeni versiyon z906 çıkınca bugünlerde firmalar kampanya yapar diye düşünüyorum ya da fiyatlar geriler en azından. bunu değerlendirmek isteyen arkadaşlar sabırlı olursa muhakkak beklediğimize değecek diye düşünüyorum
  • bu bılgıyı nerden aldın dostum yani yakın zmanda pıyasada mı olucak bu z906
  • Kesin Konuşmak istemem ama nisan sonu Türkiye de satışa başlanır diye düşünüyorum

http://www.patakute.com/yazi/logitech-sinema-sistemlerine-kafa-tutuyor-logitech-z906
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanismet

lg42ld650 lcd tv ve z5500 aldım.z5500 499 tlye denizli elektroworldden yine aynı yerden 1500 tl tvnin fiyatı.fiyatlar sanırım uygun denizlide elektroworld sümerpark mağazası açılış kampanyası varmış tam denk geldi eniştem denizliden aldı şans buna denir sanırım...

KESİNLİKLE ŞANS BUDUR
  • ben de Logitech z-5500 e geçmek istiyorum, doğru dürüst kampanya yok sanırım şuan

Altec Lansing FX5051 'den sonra buna geçmek çok farkedecek mi Creative Sound Blaster X-Fi mb ile ne kadar farkeder orası da muamma..?
  • vatan bilgisayar balçovada mağaza açılışına özel indirimler yapacakmış kontrol etmek lazım
  • Takipteyim artık Digital bi sistem kullanmanın zamanı geldi:)
  • internetten alabiliyormuyuz acaba balçova vatandan :))))))))
  • quote:

Orijinalden alıntı: antoo

internetten alabiliyormuyuz acaba balçova vatandan :))))))))

Malesef alamıyosun
  • 2 ay önce beylikdüzü media marktte 399 tlydi
  • Ankamall Electroworld 499 TL.
  • telefonla alabılıyormuyuz ankamall electroworld den ordan kargoyla buraya gelse
  • haftasonuna özel z5500 vatanda kdv kadar indirim var. şu an 590 tl ye ücretsiz kargo ile satılıyor almak isteyenlere en uygun fiyat bu
  • İzmir Balcovadayim medya markette ürün önümde 475 tl arkadslar kampanyali haberiniz olsun son 3 ürün var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasancakmak -- 27 Mart 2011; 11:44:36 >

• Bugun cep telefonu almak için dolaşirken Bakirköy Capacity'de ki ElektroWorld'de Z-5500'ün 649 TL oldugunu gördüm. Fiyatlarin önümüzdeki gün daha da düşecegini soyledi orda çalişan görevli..

İlgilenenler için Fotograf'da çektim.. Almak isteyenlere Duyuru olsun bu konu....

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.