Şimdi Ara

logitech z5500 uyacak sub varmı..sisteme zarar versin..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    aslında logitech z5500 subu hakkında konuşmak istiyorum.
    deneme yapmak için bütün uyduları çıkardım. yalnız sub çalıştırdım. bas sesini pek begenmedim.. sistemde işi götüren uydularmış...
    acaba sub ilerde açma yaparmı.
    logitech subu yerine hangi sub kullanmalıyım.
    ohm olarak uyacak sub ssisteme..
    beni subun arkasındaki baglantı düşündürüyor..recivere baglanan kısım başka hangi sub da bulunmaktadır.
    yardımcı olursanız sevinirim.
    sisteme zarar vermeden modife yapmak istiyorummmm

• Bu tip Multimedya sistemlerde yapılan upgradeler genelde olumsuz etki ediyor.Bence hiç bulaşma.
  • Bugünleri de gördük...
    z5500 sub'ını beğenmeyip uyduları beğenen de çıktı...
  • uydularmı yapıyor işi
  • hangi multimedya set olursa olsun uyduları sökünce sub dan gelen ses ten bişey anlamazsın onlar bir bütündür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi THUNDERBIRD -- 3 Haziran 2006; 9:58:22 >
  • ona bakarsan audigy 2 zs ile yumuşatılmamış megaworks bas sesi.. tahtaya vuran bas sesinden başka bişi değil inanın bana.. (taakk , taaak)

aksini iddia eden olamaz .. kulak bu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkchild -- 3 Haziran 2006; 10:36:19 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Darkchild

ona bakarsan audigy 2 zs ile yumuşatılmamış megaworks bas sesi.. tahtaya vuran bas sesinden başka bişi değil inanın bana.. (taakk , taaak)

aksini iddia eden olamaz .. kulak bu..

evet megaworksteki sertliği görünce acaba z5500 demi boyle demiştim ama yumuşak gusel bi bası war... x fi ile kullanıorm tabi o da war...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuhi -- 3 Haziran 2006; 11:28:53 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardeş ne gerek var ya şimdi sen sub atınca dengeyi bozmuş olucan benden söylemesi bu seferde midler az gelecek

• quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Bugünleri de gördük...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a_akarsu -- 6 Haziran 2006; 15:49:52 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Wolverine

Bugünleri de gördük...

...walla ben hala bi anlam veremedim....işi götüren uydularmış ne demek ya?Bunun adı bu 5+1...

• Multimedya sistemlere modifiye yapmak veya kabinin içindeki sub driverını çıkarıp daha güçlü bir hoparlör bağlamak bence çok yanlış..@thealdebaran dostum z5500 ün subwooferı bana ve birçok arkadaşıma göre oldukça kuvvetli aslında.Sanırım senin beklentilerin çok yüksek..Setini orjinal haliyle kullanman dileğiyle..
  • ozaman bide sub ı kapat uyduları çalıştır sadece sonrada çıkıp karşımıza "aa işi götüren meğerse sub mış" deme...
  • Z5500 ün subını değiştirmek gibi bir seçeneğiniz yok anca bas kutusundan driverı söküp daha kuvvetli bir driver takarsın ama hem kabin litresi tutmaz hemde seti yakma ihtimalin var yani bu olayı unut bence z5500 alabileceğin en iyi multimedya set zaten neyini beğenmedin
  • Bir ses uzmani olarak benden tavsiye: Setle kesinlikle oynama. Hosuna gitmediyse tek yapacagin yol seti yerine iade edip baska bir set almaktir. Bu tur multimedia ses sistemleri uzerinde modifikasyon kabul etmezler. Bosuna ne masrafa gir; ne de kendini yor.
  • o çoğu hoparlörde böyle. Bunlar takım halinde çalıştığı için pek bir şey anlamassın sadece sub ı çalıştırdığında
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.