Şimdi Ara

logitech z5500 yerine ev sinema sistemi nasıl olur sizce?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
2.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar z5500 almayı dusundum ama cok pahalı oldugundan elim gitmedi:D 2.1 de dusundum ama suan 5.1 kullandıgım icin 2.1 e donmesi zor olur dedim bende dusundumki ev sinema sistemi alıp bilgisayara baglasam nasıl olur die fikirlerinizi bekliorum almak istedigim sistem de sony dz680 lutfen fikirlerinizi bekliorum teknik olarak ve ses kalitesi nasıl olur illa 5500 lazımmıdır bilgisayarda ses kalitesi icin:D

simdiden tesekkurler cevaplarınız icin

• bende sony dz 680 alacaktım

hem pc hem ps3 de kullanmak ıcın

sonra logitech z 5500 gordum fıyat farkı 150 lıra sadece.

bence pc de kullanacaksan 5500 al.
  • ya sonyde dolby flnda var ama 5500 ne bilim bassları cok abartı gelio ben 2 tane kullandım sinema sistemi bu işte 3. olcak sadece bil icin daha mantıklı gelio dolbysi flnda var ama işte ses kalitesi ne kdr ii bilmiorum tiz mid fln cunku cokta muzik dinlerim ben bilgisayarda
  • Sony Bilgisayarının yanında görsel olarak sırıtabilir. Bence Logitech daha iyi bir seçim olacaktır. Cihaz THX sertifikalı. O farkı vermene değer. Yada Temiz ikinci el bulabilirsin. 500 liraya dolu var.
  • ya thxe pek bakmıorum cunku bana sorarsan z2300 un sesleri cok kotu mid tiz fln creative t3 cok daha ii ama thxi yok:D tabi yinede kişiden kişiye değişir ses olayı sonucta bide optic kabloyla baglicam o yuzden ses kalitesinin iyi olcagını dusunuourm sonynin
  • 10 senelik eski bi set yerine; bası, tizi abartısız, doğal ses veren, sürekli sorun çıkarmayan, ileriye dönük, işciliği kaliteli bi set istiyosan ONKYO. 800 TL sadece

logitech z5500 yerine ev sinema sistemi nasıl olur sizce?
  • 2. el mi bu modeli ney tam olarka
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyide z5500 de zaten dolby ac3 alayı var sen yok diemi istemion z5500 üm olsun x530 borcum olsun
  • ama dieride home sinema sonucta filmde daha basarılıdır orası kesinde müzikde nasıl onu merak ediorum
  • sony de anfi kısmı dvd de buluyor.

ve baya buyuk dvd kısmı.

ve o dvd yaklasık 250 lıra degerınde sadece dvd ozellıgı pıyasada satılanlar.

kalanı 400 e gelıyor. ve dvd bosuna gelıyor gıbı oldu ve

z5500 e odaklandım.
  • iiki sen diosun 850 wattlık ses sistemi 400 lira ozmn daha ne istiosun
  • ileriye dönük a/v receiver li bir çözüm daha iyi olurdu.
  • ya forumu inceledimde bu onkyo hts3200 fena cihaz deil bi ona bakıcam. Bide kullananlar yorum yazarsa sevinirim tipini beyendim ayroca baya receiverda alet cok iş gorur ama:D sesi onemli
  • hts3200 giriş seviyesi bir cihaz,dinlemedim ancak yabancı kaynaklarda baya bi övülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektroman91

2. el mi bu modeli ney tam olarka

Sıfır tabii ki. Media Makt'da 800 TL.
    ONKYO HT-S3200, bilenler bilir Onkyo kalitesini..Müzik, film, oyun her yönden tatmin edici giriş seviyesi super bi Hi-Fİ, fiyatını kesinlikle hakediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetsan01 -- 28 Nisan 2010; 4:08:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektroman91

ya thxe pek bakmıorum cunku bana sorarsan z2300 un sesleri cok kotu mid tiz fln creative t3 cok daha ii ama thxi yok:D tabi yinede kişiden kişiye değişir ses olayı sonucta bide optic kabloyla baglicam o yuzden ses kalitesinin iyi olcagını dusunuourm sonynin

guzel bir yorum
  • bugun aksam onkyo ya bakıcam mmde gelince yorumlarım aklım baya bi gitti ona tukenmeden alsak iidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.