< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 28 Mart 2020; 10:0:39 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ThE LoSt -- 28 Mart 2020; 10:0:39 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak** -- 10 Mayıs 2020; 14:20:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İncelemeniz için teşekkürler. Bende Asus rog X570-E anakart mevcut. Bu anakart ile başarılı sonuç elde edebilirmiyim acaba? Birde fiyatı 2.700 tl den başlıyor. Sizin aldığınız rakamı görünce hayal kırıklığına uğradım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sistemimi güncelledim harici ses kartımı şuanda kullanmıyorum imzamdaki anakart ile harici ses kartından daha iyi ses alıyorum anakartlarımızın ses kartları aynı sayılır çok daha kaliteli ses alırsınız direk optik girişten bağlantıyı sağlayabilirsiniz. |
Z625'i pc'nin kulaklık portundan bağlayıp kullanıyordum ama meğerse tam hakkıyla kullanmıyormuşum. Bu ses kartını fiyatı uygun diye deneme amaçlı alıp optik ile bağladım resmen sistem level atladı 😮 Özellikle subwoofer coştu diyebilirim 😄 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senaxa5084 -- 13 Şubat 2021; 12:53:52 > |