Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.607
Cevap
67
Favori
320.715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar tekrar merhaba benim merak ettiğim bir konu var yardımcı olursanız sevinirim.Sistemi test edebilmek için 2 tane bluray film aldım.İki filmde dts ve dolby destekliydi.Fakat filmleri izlerken z906 3D modunda çalışıyordu.Çevresel ses alıyordum fakat.Ama benim bildiğim kadarıyla dolbyde dts de digital sesler ve decorder den çözülüp gelmesi gerekmiyor mu?Bu bir sorun mudur?Eğer bir sorunsa tavsiyeniz var mıdır?

Not:Oyunlarda Decoder modunda çalışıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Toxotes10 -- 11 Mart 2012; 22:53:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan45

1 AY ÖNCE Z 906 SAHİBİ OLDUM.KEYİFLE KULLANIYORUM ANCAK; KULLANIM ESNASINDA ZAMAN ZAMAN ANİDEN ELEKTRİK KESİLMESİ OLUYOR. BAĞLANTILARI KONTROL ETTİM BİR PROBLEM GÖREMEDİM. NEDEN ACABA! BU TÜR PROBLEMLE KARŞILAŞAN VAR MI?

Hocam bahsettiğiniz problemi biliyorum. Daha önce 3-4 tane z906da bizzat tecrübe ettim. Ama genelde yuzde 70 ses seviyelerinde oluyordu bu problem. Kesinlikle servise göndermenizi tavsiye ederim.
  • Arkadaşlar herkese merhaba, bir süredir forumu takip ediyorum, amacım ev sinema sistemi almak olduğu için, SONY BDV-980 ile LOJİTECH Z-906 arasında kaldım, araştırmalarım neticesinde Z-906 fiyat yönü ile biraz daha cezbedici + olarak THX sertifikalı olması ayrıca bir çok girişin bir arada sunulması bir adım öne çıkartıyor. Siz olsanız ne düşünürdünüz? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: balıkço

Arkadaşlar herkese merhaba, bir süredir forumu takip ediyorum, amacım ev sinema sistemi almak olduğu için, SONY BDV-980 ile LOJİTECH Z-906 arasında kaldım, araştırmalarım neticesinde Z-906 fiyat yönü ile biraz daha cezbedici + olarak THX sertifikalı olması ayrıca bir çok girişin bir arada sunulması bir adım öne çıkartıyor. Siz olsanız ne düşünürdünüz? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Aynı araştırmayı bende yaptım fakat ne amaçla kullanacağınız yazarsanız kendi fikrimi daha iyi belirtebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrkD22

quote:

Arkadaşlar herkese merhaba, bir süredir forumu takip ediyorum, amacım ev sinema sistemi almak olduğu için, SONY BDV-980 ile LOJİTECH Z-906 arasında kaldım, araştırmalarım neticesinde Z-906 fiyat yönü ile biraz daha cezbedici + olarak THX sertifikalı olması ayrıca bir çok girişin bir arada sunulması bir adım öne çıkartıyor. Siz olsanız ne düşünürdünüz? yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Aynı araştırmayı bende yaptım fakat ne amaçla kullanacağınız yazarsanız kendi fikrimi daha iyi belirtebilirim.

BrkD22 merhaba, bahsettiğim gibi ev sinema sistemi olarak kullanmak istiyorum, play station 3 olduğu için blu-ray li bir hazır sistemi almak ne kadar mantıklı olur bilemiyorum. İki gün önce bir teknoloji mağazasında özellikle logitech z-906 inceleme fırsatı bulurken buradaki yetkili arkadaşa da aynı soruyu sordum. Kendisi sony için, böyle hazır sistemlerin pasif olduğunu, aktif istiyorsan kesinlikle logitechi almamı istedi. Fakat kesinlikle, forumda yazılanların aksine müthiş güçlü bir ses sistemi. Özellikle ses Dolby dijital gerçekten etkileyici bir sesi var, mağazada bu sistemi bilgisayara bağlamış ben bilgisayarda kullanmayacağım direk dijitürk bağlayacağım dedim kesinlikle aynı sesi alırsın dedi.

• @balıkço

Forumda yazılanların bir kısmı doğru(tweter olmadığı için tiz seslerde sıkıntı var),fakat d,ğer kavramlar bence göreceli ve benim kişisel görüşümde bu sistemin gayet yeterli olduğu fakat 900 lira edemi bilemem.Doların artması falanda etkili tabiki.Neyse konuya geri dönecek olursak,ps3,bluray player,dvd player pc de verdiği performans doyuracaktır kesinlikle.Ama digitürkte nolur bilmiyorum çünkü dolby ses veren yayın sayısı çok az sadece nat geo HD de rastlıyordum ben dolby ye ama yanlış olmasın belki 1-2 kanal daha vardır.Birde şu uyduda yüklü HD filmler falan vatya onlarda da olabilir.Yani didgturkte kullanacaksan bu yayınlarda iyi ses alırsın ama diğer kanallarda ne olur bilmiyorum.Onu deneyen birileri varsa onlar yorumlasın.Ama sadece film izlemek ve digitürk e bağlayacaksanız paket sistemler daha iyi olabilir.neden d,yecek olursan hem daha fazla ses formatı çözüyor hemde fiyat olarakta daha uygunlar.Eğer apartmanda oturuyorsanız bass ı fulleyip, seside sonuna kadar açamassınız yarıda bile komşuların evi inliyordur.O yüzden çok takılmayın bence yetkili arkadaşın söylediklerine.Hem salonda kullanacaksanız bu sistem salonda hoş durmayabilir.

Ama diyorsanızki ben bu alete hem ps3 bağlayacam,hem pc bağlayacam hem digiturk bağlayacam o zaman da en ön plana çıkan sistem bu oluyor bu fiyatlara.Eğer paket sistemlere bakıyorsanız SONY BDV-380 i incelemiştim,fena değil gibi duruyordu.BDV-980 ise ondan çok daha iyidir yukarda bahsetmişsiniz.Vatanda LG nin bir sistemini denemiştim o da iyi modelini tam hatırlayamıyorum fakat BD-playerlı bir sistemdi.

Biraz daha araştırın ve başkalarının fikirlerinide alın.Ben çok yeni bir kullanıcıyım ama almadan önce araştırma yapmıştım.Benden çok daha yardımcı olacak insanlar vardır forumda onlarda fikirlerini söyleseler daha iyi olacaktır.Ama z-906 bana göre gayet iyi eğer fiyat konusunda sıkıntı yoksa performans olarak sizi üzmeyecektir.(Ses performansı hakkında konuşuyorum,dayanıklılık vs gibi özellikleri hakkında bi fikrim yok dediğim gibi yeni kullanıcıyım)

umarım en iyi seçimi yapıp keyifle kullanırsınız.

• BrkD22 verdiğin değerli yorumların için teşekkür ederim. Kesinlikle dikkate alacağım. Kal sağlıcakla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pc çetin

slm arkadaşlar benim sözüm olcak forum da hekeslere benim LOGITECHZ-906 5+1 son sesverdigimde sesi yok oluyo sizde sorun yaşıyan var ben kafayı yicem sonses veriyorum ses kapa nıyo bana yardımcı olun arkadaşlar

subwooferı nasıl konumlandırdın?kapalı bir yerde olmaması lazım çevresinde yeterli boşluk olması lazım.masa altı falan önerilmiyor.yüks3ek ses seviyesinde titreşimi artırdığından problem oluşturur.
  • Arkadaşlar selam.

Ben oyunlarda ve sinemada memnunum üründen. Müzikte çok bir fark göremedim normal gelior sesi. Bir ara ses kendiliğinden gitme sorunu yapıyordu hatta forumda bir arkadaş da bahsetmiştia aynı sorundan. Ancak sorun random bir problemdi ve şuan uzunca bir süredir yok. Yani cihazdan kaynaklanmıyor sanırsam.

Bunun dışında yana döne eminim z906 duvara bağlantı aparatı yada askı aparatı diye arayanlar vardır. Ben bugün aldım ve cuk diye oldu süper. İşte bu linkte ki aparat:
    Aparat 4 kiloluk kameralar için yapılmış yani bu uyduları çok sağlam taşıyabiliyor. Aparat gövdesi dökümden. Sağlam , dişi falan uyuyor. Artık askı aparatı arayanlar aramasın aparat budur arkadaşlar :) Ben tanesini 5 liraya aldım tabi direkt kaynaktan aldığım için bu fiyata alabildim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Abdullah Yurtoğlu -- 15 Mart 2012; 22:48:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: salih1983

Arkadaşlar bende de bir sorun var ama bir türlü çözemedim. Sistemin Logitech z906 ve Cretice titnaium hd.

Bundan 1 hafta öncesine kadar her şey normaldi ama ne olduysa anlamadım resimdeki hatayı almaya başladım. Sürücüyü sildim-yükledim/ format attım yükledim-güncelledim yine de olmadı.

Yardım ederseniz çok sevinirim.

Ses denetiminden hoparlörü aktif yaparsam her şey normal gözüküyor ama dts ses alamıyorum.

Ses denetiminden SPDIF aktif yaparsam bu sefer creatice konsoldaki bass tizz ayarları kayboluyor ve aşağıdaki hatayı veriyor.

ses denetiminden SPDIF ı sına yaptığımda ise bu hatayı veriyor.

Eğer creatice konsoldan DTS i kapatırsam bu seferde ses denetimindeki SPDIF sınaması 2 hoparlör olarak görüyor.

Ek olarak ses aygıtlarından Spdıf seçili olduğunda oyunlardan ses alamıyorum ama windows sesleri geliyor mesela. Ses aygıtlarından hoparlör seçili olduğu zaman ise her şey düzeliyor.

herşey normal.

dts connect seçiliyken windows da hoparlörlerin secili olması gerek yoksa ses alamazsın (ben dts connect kullanıyorum ses kalitesini daha iyi alıyorum)

dts connect secili iken bass ve tiz calısır ama ses açıp kapatma pasif hale gecer. bunun nedeni master volume yetkisinin z-906 ya aktarılmasıdır.

kısacası sorun yoktur devam edin.

• servise göndereceğimiz cihazı güzelce kutulayıp karşı ödemeli mi gönderiyoruz? bu konuda göz önünde tutmam ayrıntı var mı?
  • arkadaşlar kabloların uzunluğu yetersiz geliyor, uzatmak için biraz bakındım şunu bulabildim;

ama iki çeşidi var biri 2x0,50mm diğeri de 2x0,75mm, z906da hangisi kullanılıyor acaba?

• Arkadaşlar herkese merhaba, sonunda bende z-906 aldım. dijitürkte kullanıyorum. hd kanallarda dolb ses kalitesi verirken mtv müzikte otomatik olarak iki +1 yapıyor. bunu cihaz kontrolü yayın sinyaline göre kendisi ayarlıyor. Baslar sağlam. film ve müzikte süper bir ses, şu anda hiç bir sıkıntı yok. izmir de çankayada bakmadığım yer kalmadı, hoparlörleri askı aparatını bulamadım. Bu malzemeyi nereden tedarik edebilirim. ilginiz için şimdiden teşekkürler.
  • buraya bakabilirsin
  • Arkadaşlar 1000 Tl bütçe ile Hangisini önerirseniz Logitech Z906 mı Yoksahttp://www.hepsiburada.com/Liste/sony-bdv-e380-blu-ray-3d-ev-sinema-sistemi/productDetails.aspx?productId=evsonybdve380&categoryId=152492 Sony nin ev sinema paketini hangisi daha verimlidir.Genellikle Film izlicem müzik çokta önemli değil Ortalama ses yeter ama Film için en iyisi hangisi olur ?
  • Arkadaşlar merhaba bugun iki ses sistemi inceledim. Açıkçası ikisi arasında kararsız kaldım.

Bakmış olduğum ürünleri ev sineması yoğunlukla olmak kaydıyla kullanmayı düşünüyorum.

1. olarak baktığım sistem 3d bluray oynatabilen Lg hb-1100 re modeli fiyatı şuan 1250 tl olarak satılıyor. 1100 watt ( 2+3 yıl garanti )

2. olarak baktığımda logitech-z906 bunun da şuanki fiyatı 900 tl bide buna 400 liralık lg nin 3d bluray li player alarak toplam 1300 tl lik bir sistem hazırlamış oluyorum.

Sizce hangisi daha iyi bir şeçim olabilir.

Farklı görüşleri olan arkadaşlar olursa da fikirlerini dinlemek isterim.

Herkese ii günler

yaklaşık 2 hafta sonra almayı düşünüyorum. yorumlarınızı bekliyorum.
  • 2 ay önce aldım z906 çokta memnunum 899 Lira verdim çalışıyorum ödüyorum proglem? :)

z5500 test etme şansım olmadı ama 8 sene önce cıkan bir sistem ben aldığımda gold'da 750 liraya satılıyordu 150-200 lira için neden gidip 8 sene önce çıkan sistemi alıyım oda var yinede test etmedim çokta iddaalı konusamıcağım

Birde 2 aydır kullanıyorum ama kolonlarımı adam gibi dağıtamadım bile bu kolonları duvara montajını nasıl yapıcağız daha çözemedim veya duvara bir civi cakıp ucuna kalın plastik takıp onun içinemi soksak kolonları bi fikri olan varmı :) belki başlık altında bu konu ile

ilgili bilgi verilmiştir ama konunun sadece 2 sayfasını okuya bildim bazı insanların yorumları o kadar boş ve saçmaki sürükleyici bir duruma getirmiyor konuyu :) neyse kullanan herkese bol keyifler yeni alan ve alıcaklarada hayırlısı.
  • Bütün gün kolonları montaj ile uğraştım odaya yaydım ve evet şimdi gerçek logitech z906 kullanmaya başladım
  • quote:

Orijinalden alıntı: nervaus

Bütün gün kolonları montaj ile uğraştım odaya yaydım ve evet şimdi gerçek logitech z906 kullanmaya başladım

Arkadaşım yeni ürünün hayırlı olsun, hoparlörler için duvar askı aparatını nasıl yaptın. ben hala askı aparatlarını arıyorum bulamadım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nervaus

Bütün gün kolonları montaj ile uğraştım odaya yaydım ve evet şimdi gerçek logitech z906 kullanmaya başladım

Arkadaşım yeni ürünün hayırlı olsun, hoparlörler için duvar askı aparatını nasıl yaptın. ben hala askı aparatlarını arıyorum bulamadım.

Bu kadar ilgisizlik olur! Daha önce yazmıştım hiç mi gözünüze çarpmadı

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.