Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.609
Cevap
67
Favori
321.319
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu sistemin uydu kabloları kaçar metre acaba? birde uzatmak mümkün mü?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

Seviye yerlerde.

üstad sana bir soru soracağım. Bu Z906'nın hoparlörlerinden 2 tanesini değiştirmek mümkün mü ? Müzik dinlerken farklı hopörler takılabilir mi ?

teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerempek

quote:

Seviye yerlerde.

üstad sana bir soru soracağım. Bu Z906'nın hoparlörlerinden 2 tanesini değiştirmek mümkün mü ? Müzik dinlerken farklı hopörler takılabilir mi ?

teşekkürler.

Tıpkı z2300 ve z5500'deki gibi farklı hoparlörler takılabilir tabiki ama denk birer hoparlör kullanmanız gerekir. Ayrıca önceki sistem z5500 e göre ses kalitesinde ciddi bir iyileştirme söz konusuyken neden farklı hoparlör takmak istiyosunuz ki?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kerempek

quote:

Seviye yerlerde.

teşekkürler.

Tıpkı z2300 ve z5500'deki gibi farklı hoparlörler takılabilir tabiki ama denk birer hoparlör kullanmanız gerekir. Ayrıca önceki sistem z5500 e göre ses kalitesinde ciddi bir iyileştirme söz konusuyken neden farklı hoparlör takmak istiyosunuz ki?

müzik dinlerken çok uygun olmadığı söyleniyor bu ses sisteminin o nedenle öndeki 2 hopörlörü değiştirmek istiyordum.

• Hocam Logitech'in Z2300-Z5500-Z623-Z906 yine onların eski versiyonları gibi güçlü ürünlerinin hiçbirinde doğru düzgün müzik dinlenmez. :) Elektronik müzik iyi gider fakat enstrüman kullanımının bol olduğu Metal-Rock-Jazz-Blues gibi müziklerde işkencedir.Ayrıca @HAAltuntas hocama katılmamaktayım.Ciddi hiçbir iyileştirme yok yeni Z serilerinde.Evet kalite artışı var fakat 100 basamaklı merdivende sadece 1 basamak kadar yükselmektir bu.Ufacık tek sürü ile ne kadar kalite yakalanır ki zaten.Z5500-Z2300 ikilisine göre Z906-Z623 ikilisinde ufak bir mid performans artışı olmakla beraber basslar daha soft hale gelerek mid sesleri engellemiyor.Asıl kalite yanılması burada ortaya çıkıyor.Mesela eğer imkanınız olursa gidin bir gün Z5500'ün bassını tamamen kapatarak yakın mesafeden enstrümanlı bir müzik dinleyin.Daha sonra aynı şeyi Z906 ile yapın.Sizde anlarsınız o zaman kalitenin iyileştirilen middle performansından çok;daha uyumlu hale getirilen basstan kaynaklandığını.

• İlgilenenler için gittigidiyor da sıfır garantili ürün 846 lira
  • quote:

Arkadaşlar güzel başlık açılmış. Açana öncelikle teşekkürler. Bu ürünü düşünenler için faydalı olacaktır. Fakat birbirimizi kırıcı görüşlerden ziyade ürüne odaklansak bu ürünü takip edenler için çok daha yararlı olur diye düşünüyorum. Özellikle bu ürünü alanlar daha detaylı deneyimlerini bizimle paylaşırlarsa daha iyi olur. Z 5500 alıp da bu ürünü de iyice test edenler aradaki farkı objektif olarak bize aktarabilirlerse aklımızdaki soru işaretleri azalır. Marka ya da model taraftarlığı değil de obektif paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Geçen haftasonu kuzenimin Behringer marka stüdyo serisi aktif kolonlarında müzik dinledikten sonra bu aletin gürültü çıkartmaktan başka bir işe yaramadığını fark ettim(müzik için konuşuyorum). Sony hi-fi ses sistemim de var fakat bu alet sadece film izlemek ya da oyun oynamak için kullanılır diye düşünüyorum. Subwooferın küçüklüğüne ya da malzeme kalitesinin dandik gibi görünmesine aldanmayın kolonların biri duvardan yere çakıldı hiçbir şey olmadı ayrıca çok sağlam bass veriyor bu da bir gerçek. Fakat yine de söylüyorum bu alet müzik için değil onun dışında düşünülebilir fakat fiyat düşer diye çok oyalanmayın sonra benim gibi tam z5500 alacakken piyasadan kayboluverir başka sisteme aynı parayı vermek zorunda kalırsınız mesela.

• quote:

Orijinalden alıntı: ophion84

quote:

Arkadaşlar güzel başlık açılmış. Açana öncelikle teşekkürler. Bu ürünü düşünenler için faydalı olacaktır. Fakat birbirimizi kırıcı görüşlerden ziyade ürüne odaklansak bu ürünü takip edenler için çok daha yararlı olur diye düşünüyorum. Özellikle bu ürünü alanlar daha detaylı deneyimlerini bizimle paylaşırlarsa daha iyi olur. Z 5500 alıp da bu ürünü de iyice test edenler aradaki farkı objektif olarak bize aktarabilirlerse aklımızdaki soru işaretleri azalır. Marka ya da model taraftarlığı değil de obektif paylaşımlarınızı bekliyoruz.

Geçen haftasonu kuzenimin Behringer marka stüdyo serisi aktif kolonlarında müzik dinledikten sonra bu aletin gürültü çıkartmaktan başka bir işe yaramadığını fark ettim(müzik için konuşuyorum). Sony hi-fi ses sistemim de var fakat bu alet sadece film izlemek ya da oyun oynamak için kullanılır diye düşünüyorum. Subwooferın küçüklüğüne ya da malzeme kalitesinin dandik gibi görünmesine aldanmayın kolonların biri duvardan yere çakıldı hiçbir şey olmadı ayrıca çok sağlam bass veriyor bu da bir gerçek. Fakat yine de söylüyorum bu alet müzik için değil onun dışında düşünülebilir fakat fiyat düşer diye çok oyalanmayın sonra benim gibi tam z5500 alacakken piyasadan kayboluverir başka sisteme aynı parayı vermek zorunda kalırsınız mesela.

Hocam o bahsettiğin hop.Behringer'in monitörlerinden biridir sanırım.Tabii ki onlarla müzik dinledikten sonra hiçbir multimedya cihaz sarmaz insanı normaldir. :)

• Evet onlardan ve üstelik kuzenimin dediğine göre Behringer bu konuda o kadar da iyi değilmiş ama fiyatı uygun olduğu için almış. Tabi müzik yapan biri için bunu anlamak ya da söylemek kolay fakat ciden o aletlerden etkilendim sırf müzik dinlemek için alabilirim. Z5500 ve Z906 daha çok dijital çıkış üzerinden film izlemek için yapılmış aletler keşke malzeme kalitesi ve ses kalitesi olarak daha güzel ürünler çıkarsalar.
  • Arkadaşlar bu aletle dts-es ya da dts-hd (yani 6,1 7,1) film açsam sesi normal dts (5,1)'e dönüştürür mü direk?
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrim3

Arkadaşlar bu aletle dts-es ya da dts-hd (yani 6,1 7,1) film açsam sesi normal dts (5,1)'e dönüştürür mü direk?

5.1 olarak alırsın merak etme
  • Z906 aldım. Güzel memnunum. Mecburen kısık seste dinlemek zorundayım. Apartmanda olduğum için. Yoksa bas güm güm sanki çivi çakıyor yere. Hoparlörleri dizdim olması gerektiği gibi. Arka hoparlör yerdeydi. Kenarda duran ütü masası üstüne düştü ama hiç bişey olmadı alete. Ledli kontrol paneli harika tam elimin altında kolayca ulaşabiliyorum. Sadece bundan bir 200 TL aşağı fiyata almış olmayı dilerdim o kadar. Birde DTS, decode falan olayları nedir tam anlamadım. Ses kartımda yeni şu Creative SB x-Fi olandan. Orda var bir ton ayar ama kurcaladıkça gömüldüm sonra bıraktım öyle dinliyom :)
  • Arkadaşlar forum'u baştan aşağıya okudum cihazı bu akşam aldım öle pek bi süpriz oldu, eşimle gezerken gold'daki çalışan resmen sesle show yapıyordu heves ettik aldık, Ben bilgisayara bağladım ayarlarıyla flnda pek bi oynamadım zaman geçtikçe bakarım, Ayarlarla ilgili herhangi bir öneriniz varmı ? Ayrıca ben pek bilgisayar kullanan birisi değişim sistemi salonuma kurmak istiyorum. Harici hard diskimde bir sürü film var ama benim Tv eski 106 ekran lcdlerden arkasında sadece skat grişleri var . Bu durum için neler yapmam gerek yeni bir televizyon mu almam gerek, DTS falan anlayamadım çok ama Önerilerinz nedir , Harici hard diskteki filmleri sinemadaki gibi izleyemem mi ? Ve Z906 nın ayarlarını nasıl yapmamı öneririsinz. Tecrübeli ve bilgili arkadaşlar bilgisiz arkaşınıza Her konuda yardımcı olursanız çok sevimirim. Şimdiden teşekkürler
  • z906 cılar şu konuya bi bakın bende z906 almak istiyorum ancak aklımda sorular var ?

http://forum.donanimhaber.com/m_58146996/mpage_1/f_/key_//tm.htm#58146996

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İBO4747 -- 27 Şubat 2012; 1:15:33 >
  • 1 AY ÖNCE Z 906 SAHİBİ OLDUM.KEYİFLE KULLANIYORUM ANCAK; KULLANIM ESNASINDA ZAMAN ZAMAN ANİDEN ELEKTRİK KESİLMESİ OLUYOR. BAĞLANTILARI KONTROL ETTİM BİR PROBLEM GÖREMEDİM. NEDEN ACABA! BU TÜR PROBLEMLE KARŞILAŞAN VAR MI?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan45

1 AY ÖNCE Z 906 SAHİBİ OLDUM.KEYİFLE KULLANIYORUM ANCAK; KULLANIM ESNASINDA ZAMAN ZAMAN ANİDEN ELEKTRİK KESİLMESİ OLUYOR. BAĞLANTILARI KONTROL ETTİM BİR PROBLEM GÖREMEDİM. NEDEN ACABA! BU TÜR PROBLEMLE KARŞILAŞAN VAR MI?

Yüksek seste ikenmi yoksa normal seviyede dinlerkenmi oluyor bu problem
  • quote:

Seviye yerlerde.

Benim seviyemi değerlendirmek size düşmez siz gidin ses sisteminizide sinemadan alın bir dahada size herhangi bir cevap vermem
  • ses seviyesi çok yüksekte değil iken oluyor.mesela %25-30 gibi...Şimdi benim aklıma aslında şu takılıyor:gücü aldığım elektrik prizinde ani akımsal dalgalanmalar neticesinde cihaz kendini koruma amacı ile kapatıyor olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan45

ses seviyesi çok yüksekte değil iken oluyor.mesela %25-30 gibi...Şimdi benim aklıma aslında şu takılıyor:gücü aldığım elektrik prizinde ani akımsal dalgalanmalar neticesinde cihaz kendini koruma amacı ile kapatıyor olabilir mi?

O dediğiniz olabilir ses çok yüksek seviyede değilken oluyorsa ya öyle bi durumdur yasa cihazın içinde sigortalarda bi sorun olabilir ne sıklıklarda oluyor
  • düzenli aralıklarda olmuyor . Yalnız genelde akşamları bu durumla karşılaşıyorum.gündüz bu durumla karşılaşmadım sanırım.akşamları haliyle elektrikli cihazlar çalışıyor.evimde 2 klima var.klimalar ve z906 aynı hattan güç çekiyorlarsa veya sigortaları ortaksa yapabilir mi?en iyisi ben cihazı farklı odalarda deneyeyim bakalım aynı sorunu tekrarlıyacak mı?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.