Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.607
Cevap
67
Favori
320.582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: optimus 1

quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

quote:

Orijinalden alıntı: ophion84

Evet yükledim sanırım arkadaşlar gerçekten güzel sistem.

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!!

5500 ile yanyana koyunca 2+1 gibi duruyo su alet

Dostum sen kamera şakası misin.

Hayır adam doğru söylüyor fanboyluğun alemi yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: HAAltuntas

quote:

quote:

quote:

@HAAltuntas

Mesajınız kime.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@HAAltuntas

Mesajınız kime.

Doğru söylüyor dediğim kişi @Alitech Electronic . Taksim Saturn'de ikisi de yan yana gidin bakın gerçekten o şekilde görünüyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@HAAltuntas

Mesajınız kime.

Doğru söylüyor dediğim kişi @Alitech Electronic . Taksim Saturn'de ikisi de yan yana gidin bakın gerçekten o şekilde görünüyor.

@HAAltuntas
    ne z906 ne de z5500 kullanicisisiniz. Sadece yorum yapmak için piyasada dolaşıyorsunuz galiba.
    Satürn de gördüğünüz için buraya yorum yapma ihtiyacı mi duydunuz.
    Bu sistemin görüntü olarak 2+1 olduğunu söylemeye gülünür yorum bile yapılmaz.z5500 ile arasında görüntü olarak subwoofer in biraz büyük oluşu var.
    Doğru söylüyor dediginiz arkadas yaptığı yorumun yanlış olduğunu zaten anladı.
    komik olmak için yorum yapmanın lüzumu yok.yeri burası değil.
    lüzumsuz yere yorum yapıp milletin zamanını çalıp forumu kirletmeyelim lütfen.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

@HAAltuntas

Mesajınız kime.

@HAAltuntas
    ne z906 ne de z5500 kullanicisisiniz. Sadece yorum yapmak için piyasada dolaşıyorsunuz galiba.
    Satürn de gördüğünüz için buraya yorum yapma ihtiyacı mi duydunuz.
    Bu sistemin görüntü olarak 2+1 olduğunu söylemeye gülünür yorum bile yapılmaz.z5500 ile arasında görüntü olarak subwoofer in biraz büyük oluşu var.
    Doğru söylüyor dediginiz arkadas yaptığı yorumun yanlış olduğunu zaten anladı.
    komik olmak için yorum yapmanın lüzumu yok.yeri burası değil.
    lüzumsuz yere yorum yapıp milletin zamanını çalıp forumu kirletmeyelim lütfen.

Sadece gorunusunden bahseden bir arkadasa katildigim icin yazdiginin ilk satirindan sonrasini okumadim.. Ben sadece gordugumu soyledim ve inanmayanlara da gormeleri icin yer tavsiye ettim.

• saçma sapan mesajları alıntı yapıp forumun kirlenmesini istemiyorum.
  • Yukarıdaki gereksiz tartışmanın özetini isteyenler daha önceki sayfalarda paylaştığım z5500 ve z906 yanyana çalışırkenki görüntüleri izleyin yeter. Fanboyluk yapıp forumu kirletenlere asla kulak asmayın. Bu tip işler objektiflik ister..

İyi forumlar...
  • quote:

Yukarıdaki gereksiz tartışmanın özetini isteyenler daha önceki sayfalarda paylaştığım z5500 ve z906 yanyana çalışırkenki görüntüleri izleyin yeter. Fanboyluk yapıp forumu kirletenlere asla kulak asmayın. Bu tip işler objektiflik ister..

İyi forumlar...

Yukarıda sadece görüntüsünden bahsedip cihazı 2+1 kategorisine koymanız içindi benim tepkim.
    Şimdi de çalışırken ki kıyasından bahsediyorsunuz.farklı şeyler anlatıyorsunuz.cihazların özellikleri ayrı bir tartışma konusu. Dikkat edin ben bunun için bir yorum yapmadım.
    fanboy gibi kelimeler yakışmıyor.
    Terbiyesizlik etmeyin

• quote:

quote:

Yukarıdaki gereksiz tartışmanın özetini isteyenler daha önceki sayfalarda paylaştığım z5500 ve z906 yanyana çalışırkenki görüntüleri izleyin yeter. Fanboyluk yapıp forumu kirletenlere asla kulak asmayın. Bu tip işler objektiflik ister..

İyi forumlar...

Yukarıda sadece görüntüsünden bahsedip cihazı 2+1 kategorisine koymanız içindi benim tepkim.
    Şimdi de çalışırken ki kıyasından bahsediyorsunuz.farklı şeyler anlatıyorsunuz.cihazların özellikleri ayrı bir tartışma konusu. Dikkat edin ben bunun için bir yorum yapmadım.
    Terbiyesizlik etmeyin

Çalışır konumda olmaları yan yana olduklarını değiştirmez. ve tekrar söylüyorum ben ilk yorumumdan beri görünüşü ile ilgili konuşuyorum.
    Bahsettiğim video:

Ayrıca, "terbiyesiz" kelimesinin yasal yükümlülükler getirdiğini hatırlatırım.

• quote:

quote:

quote:

İyi forumlar...

Terbiyesizlik etmeyin

Çalışır konumda olmaları yan yana olduklarını değiştirmez. ve tekrar söylüyorum ben ilk yorumumdan beri görünüşü ile ilgili konuşuyorum.
    Bahsettiğim video:

Ayrıca, "terbiyesiz" kelimesinin yasal yükümlülükler getirdiğini hatırlatırım.

Sadece su iki cihaza bakarak bu cihaza 2+1 diyorsan yorum yapmıyorum.yapacak bir yani da yok. sayı saymayı biliyor musunuz.
    Fanboy kelimesini geri alırsanız, ben de o kelimeyi alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: gimmeluck

quote:

Orijinalden alıntı: HerhangiBiriyim

quote:

quote:

Ama, X-Fi Titanium hem bayağı sorun çıkarıyor ve hem de gerçekten fark edebileceğim kadar bir ses kalitesini hissedemedim. İşte o nedenle zaten yine de Creative X-Fi Titanium'da bir arıza olabileceğini düşünüyorum. Zaten dediğim gibi bazı ayarlarını yapmaya çalışırken bilgisayarı tamamen kilitliyor. Mavi ekran hatası değil. Doğrudan kilitliyor ve bilgisayarın kapatma düğmesine basılı tutarak kapatmak zorunda kalıyorum, çünkü ctrl+alt+del kombinasyonu bile çalışmıyor.

Hocam aynısı ara sıra bana da oluyor bilgisayar kapanmıyor 10 dk falan bekledim ama öyle kaldı. Ben ses kartının her şeyini kaldırıp regediti falan temizleyip tekrar kurdum şimdilik yok gibi sanırım yazılımsal bir şey olabilir ama umarım sürekli kalmaz yoksa bende ses kartımı değiştirmek zorunda kalabilirim.

Ya mantıken düşünürsek, ses kartı ile hoparlör ve subwooferın tek ilişkisi, ses karının gönderdiği elektrik sinyalleri ki, o elektrik sinyallerid e çok güçlü değil ve sanmıyorum hoparlör ya da subwooferı bozabileceğini. Bu yüzden ses kartını tekrar takayım diyorum. Zaten, ses kartının ithalatçısı olan firma yetkilisi, "ses kartı bozuk olsa bile, hiçbir donanımı, bileşeni bozmaz" demişti. Yani sanırım subwooferda zaten üretim hatası vardı ve sesi de biraz açınca arızası patlak verdi. Belki de ben hemen fark etmedim ama ilk kurduğumda da doğrudan bozuktu.
    Ne dersiniz, böyle bir şey yok sanırım, yani ses kartı hoparlör ya da diğer bileşenleri bozmaz diye düşünüyorum. Takayım mı tekrar dersiniz?

hocam o ses kartinda 6ch digital out var mi? ( spdif pass throughdan bahsetmiyorum) yoksa sadece pcm stereo mu.

baska pc lerde win lerde denemis miydin?

Değerli kardeşim,
    Valla sizin gibi efendi insanlarla karşılaşmak bile bir şans oldu. Bir şeyi sormayı da, konuşmayı da, saygı sınırlarını aşmadan yapan pek fazla insan kalmadı. Açıkçası benim teknik bilgim sizin düzeyinizde değil. O nedenle kullandığınız bazı teknik terimlerin neyi ifade ettiğini bilmiyorum.
    Ama her şey bir yana, "onboard ses kartım ile, X-Fi titanium arasında belirgin bir fark göremedim" dediği için bir insan neden saldırıya uğrar, onu anlamakta güçlük çekiyorum. Ortada bir sürü rahatsız insan dolaşıyor ve her şeyi sorun yapıp ona buna saldırma bahanesi olarak kullanıyor.
    Creative X-Fi titanium ses kartında, digital out olarak sadece S/PDIF out olarak da ifade edilen çıkış var. Onun dışında dijital bir çıkış yok.
    Ama benim onboard ses kartı da optik çıkışa sahip ve gerçekten de X-Fi titanium arasında hissedilebilecek bir ses farkı vermiyor.
    Bazılarının anlamadığı bir şey var: Her onboard ses kartı da aynı değil, her ses kartı da aynı değil. Eskiden mesela, Creative DTT3500 ses sistemi Türkiye'ye ilk geldiğinde alanlardan birisiydim ve kullandığım ses kartları arasında çok ciddi ve belirgin farklar oluyordu. O zamanlar zaten onboard ses kartı var mıydı, tam hatırlayamadım. Ama digital çıkışı olan ses kartları çok müthiş farklar yaratıyordu.
    Şimdi belki teknoloji çok geliştiğinden, ses kartları arasındaki farklar azaldığından ve HP gibi bilgisayar satıcıları kaliteye önem verdiğinden, galiba benim onboard ses kartı da oldukça iyi. Bu yüzden önemli bir fark elde etmek ve duymak mümkün olmuyor.
    Bunu söyledim diye çıldıran ve rahatsız oldukları açıkça belli olan varlıklar, "nasıl duymazsın ulan, kulağına baktır!.." gibi vandal, kaba yaklaşımlar sergileyerek, herkesin her şeye kendileri gibi bakıp kendileri gibi düşünmeleri gerektiğini söylemeye çalışıyorlar.
    Farklı cihazlarda denemedim açıkçası Z906'yı, ama herhalde bilgisayar için yapılmış bir hoparlör en iyi bilgisayarda sınanır diye düşünüyorum.
    Yukarıdaki sayfalarda ise başka bir garip tartışma olmuş. Bazıları Z90&'nın 2.1 hoparlör sistemlerine benzediğini söylemiş, bu yüzden insanlar birbirine girmiş.
    Bu yüzden insanların birbirine hakaret etmeye başlaması karşısında tuhaf duygular yaşayarak sadece güldüm.

• bimekste bugüne özel 836 liraya düşmüştür fiyatı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: evrim3

bimekste bugüne özel 836 liraya düşmüştür fiyatı.

darty 700 liraya verdi aralık yada ocak ayında, ondan daha iyisi çıkmaz dostum. :)

ek olarak topic adı topic'in amacı ve içermesi gerektiği konuları fazlasıyla açıklıyor arkadaşlar. gereksiz yorumlardan kaçınalım, münakaşa ortamı yaratmayalım ve problemi olanlara yardım etmeye çalışalım.

gerisi teferruattır. iyi forumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_0tt0man -- 21 Şubat 2012; 12:45:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_0tt0man

quote:

Orijinalden alıntı: evrim3

bimekste bugüne özel 836 liraya düşmüştür fiyatı.

darty 700 liraya verdi aralık yada ocak ayında, ondan daha iyisi çıkmaz dostum. :)

ek olarak topic adı topic'in amacı ve içermesi gerektiği konuları fazlasıyla açıklıyor arkadaşlar. gereksiz yorumlardan kaçınalım, münakaşa ortamı yaratmayalım ve problemi olanlara yardım etmeye çalışalım.

gerisi teferruattır. iyi forumlar.

evet gördüm onu ama kaçırdık 700 liraya, 2 haftadır takip ediyorum indirimleri filan, şuanda en uygunu bu.
  • arkadaşlar ben de kararsızım almakta beklemek mi lazım biraz daha?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tyler7

arkadaşlar ben de kararsızım almakta beklemek mi lazım biraz daha?

İlk çıktığı zaman media markt doğum gününde 599 a almıştım vadesiz 8 taksitle. bir daha da bu fiyatı çok zor görür sanırım.
  • vallahi arkadaşlar hepinize gıpte ile baktım nedir yahu bu birbirinize 3 kuruşluk mallar için kalp kırdığınıza deyermi yaw zaten anlamış değilim bunu hiç bir zaman herkez kendi sistemini övmeye çalışır salt doğrudan uzaklaşıp ya bu yüzden insan kalbi kırmaya hiç değmez.

şimdi olaya yaklaşmaya çalışayım bende logitech aslında o kadar da iyi ürün üretememekte birinci işi hop yapımı değil ki zaten bu sistemleride avr li sistemler kıyasa bile sokmak hiçbir zaman doğru olmaz ve yanlıştır .

ben bu sistemlerin ikisinide test ettim ve ikisinde kesinlikle müzik dinlenmez çünkü yapısı gereki yüksek frekanslı seslere değil düşük frekanslı ve dinamik range göre ayarlanmıştır .bu tartışılmaz bir gerçektir.

olay nedir film ve oyun olayı ikisinde de artık aynı teknoloji kullanılmakta çünkü artık çogu ses pc ortamında elde ediliyor ve o şekilde kayıt yapılıyor örnekle açıklarsak bir film izliyorsun cama taş çarouyor ve kırlıyor çarpma anında bassdan ses geliyor hoppala birader basstan ses niye gelir ki şimdi çarpma sesi taşın cama çarpması düşük frekansda değildir ki bu logitech z5500 için böyle olmakta hep .tek bir güzelliği var oda cihazlarda aynı oranda ses yüksekliği vermesi örnek dvd player ve tv bağlandığında ses oranın da düşüş yok bakın kalite den bahsetmiyorum orandan bahsediyorum.
    z906 da ise durum farklı cihazlara bağlanınca değişiyor aynı performansı alamıyorsun .ki hepimiz biliriz dvd player yada cd player gibi cihazlar ses kartlarından daha iyi çözüm yaparlar. bazı üst düzey kayıt kartları katmayalım bu işe.

z906 da ki değişim aslında seslerin biraz daha iyileştirlmesi nispeten bassın kçültülmesi biraz iyi olmuş ama amaç yüksek ses ise z5500 tercih edilmeli aynı zamanda kullanılan parça olarak daha kalitelidir.

ama ikiside müzik için kesinlikle uygun değildir ki şahsı fikrim katılan olabilir hoş ben bilgisyarda müzik dinlemeyede karşı olduğum için .

ama pc 5.1 bir arasında benim beğendiğim eski cretive cambridge serisi vardı o hakkını veriyordu sistem olarak ama tabi ondan da iyisi var.sonu yok bu işin zaten demek istediğim benim kullandığım şöyle iyi seninki böyle yok kaç desibel yok kaç watt gibi tartışma kişileri kırarak yanlış bence .

z906 nın ben materyal kalitesini beğenmedim acıkca daha ucuz maldan üretildiği belli cihazın değişik cihazları bağlamada da o kadar iyi amfile etmekte zorlanmakta amaç birkaç ciha bağlamak ise z5500 tercih edile bilir .bakın ikisinde kötü sistem demedim ben eksileri var birbilerine göre o kadar.yoksa bu iş için yaratılmış home cinema amfileri ile karşılaşmaz bile der tekrardan herkeze iyi günler dilerim.

unutmadan bazı resimler baktım burda uydular bir birine çok yakın konmakta o kadar yakın konuldugu zaman çevresel seste o kadar iyi deneyim alınması zorlaşır mümkünse tüm sistemi odaya dağıtmak iyidir kulak seviyesi yüksekliği iyi olabilir genelde de sağ ön ile sol arka birbirne bakacak şekilde tam simetri olması gerekir diye söylenir ki bu sol ön ve sağ arka içinde denir .bir artıda hopları gizlerseniz beyninizde sesin nerde geldiğine şaşıracak bir uyartı oluşabilmekte bek çok kişide bu da sahnedeki sesleri daha çok sevmenizi sağlıyabilmkete ki bu genel olarak kişi olarak değişe bilir.

• Arkadaşlar bende de bir sorun var ama bir türlü çözemedim. Sistemin Logitech z906 ve Cretice titnaium hd.

Bundan 1 hafta öncesine kadar her şey normaldi ama ne olduysa anlamadım resimdeki hatayı almaya başladım. Sürücüyü sildim-yükledim/ format attım yükledim-güncelledim yine de olmadı.

Yardım ederseniz çok sevinirim.

Ses denetiminden hoparlörü aktif yaparsam her şey normal gözüküyor ama dts ses alamıyorum.

Ses denetiminden SPDIF aktif yaparsam bu sefer creatice konsoldaki bass tizz ayarları kayboluyor ve aşağıdaki hatayı veriyor.

ses denetiminden SPDIF ı sına yaptığımda ise bu hatayı veriyor.

Eğer creatice konsoldan DTS i kapatırsam bu seferde ses denetimindeki SPDIF sınaması 2 hoparlör olarak görüyor.

Ek olarak ses aygıtlarından Spdıf seçili olduğunda oyunlardan ses alamıyorum ama windows sesleri geliyor mesela. Ses aygıtlarından hoparlör seçili olduğu zaman ise her şey düzeliyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Evet doğru bir gözlem x540 x530 gibi sistemleride kulağınıza takıp kulaklık olarak kullanabilirsiniz

• Seviye yerlerde.
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.