Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.607
Cevap
67
Favori
320.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde klimalar kapalı iken deneyim derim
  • sorunu anladım z906 da herhangibir arıza yok(maşallah) ev içi elektrik problemi.elektrik hattında fazla yüklenme olunca cihaz kendini korumak için kapatıyor.sigortaya giden priz hattında:1-klima 2-z906 3-radyatör 3-ketıl(çay makinası) cihazların hepsi aynı anda çalıştırıldığında z906 akım dalgalanmasında kendini kapatıyor.bir kaç prizi farklı sigortaya ayırmayı düşünüyorum; inşallah bu sorunu halletmiş olacağım yardımlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim...
  • Ohh oh çok şükür sevindim problemi halletmenize sevindim güle güle kullanin :)
  • Arkadaşlar ben bu üründen hiç memnun değilim...Kimseye almasını tavsiye etmem.Aşağı 2'inci madde de belirttiğim problemimi çözemezsem iade etmeyi düşünüyorum. Çözersem o kadar uğraş vermek istemeyeceğimden iade etmeyeceğim yoksa yine ahım şahım bir ürün bulamadım karşımda.

Cihazı beğenmeme sebeplerim...

1- Müzin dinlerken kalitesini hiç beğenmemem. Bu konuda uyarılmıştım oldukça fazla ama bu kadarını da beklemiyordum. Ses kartı alsam da sonucun çok olumlu olacağını düşünmüyorum

2-DTS müzik dinlerken veya film izlerken Arka hoparlörlerden ses az ve boğuk geliyor. Büyük ihtimalle üretim hatası !!!! Çünkü bir ben değil bir çok kişi bu problemle karşılaşmış.DTS'i dinlerken SPDIF OUT ile sesi cihaza passthrough yapıyorum ve cihazda decode ışığı yanıyor. Bu aşamadan sonra transformers izlerken falan tatmin edici ses var fakat müzik dinlerken sıkıntı devam ediyor. Garip bir hata arka hoparlörler bir garip boğuk çalışıyor. Test edebileceğim bir DTS ses dosyası varsa yollarsanız sevinirim. Bunun dışında arka hoparlörünün sorunu yok gibi. Yani optik kablı ile bağlayıp yine 4+1 yaptığımda ses efektlerinden 4 hoparlör sorunsuz çalışıyor.

Kafam iyice karıştı ne yapsam anlayamadım. Teknik anlamda genel konularda yeterli biriyim, tüm ayarları denedim yine sonuç alamadım.

• arkadaşlar bende
    bu ürünü aldım

Vestel HDMİli Led TV
    PS3
    ve Digitürk HD için kullanacağım
    şu an Led Tvnin Kulaklık çıkışından ses alıyorum
    ses sisteminin kutusundan çıkan kablo sadece ses kartı ve cihaz arasındaki bağlantı için var işime yaramaz değil mi ?
    bu cihazlar arasında bağlantı yapabilmem için hangi kablolara ihtiyaçım var

saygılar.
  • slm arkadaşlar benim sözüm olcak forum da hekeslere benim LOGITECHZ-906 5+1 son sesverdigimde sesi yok oluyo sizde sorun yaşıyan var ben kafayı yicem sonses veriyorum ses kapa nıyo bana yardımcı olun arkadaşlar
  • beş para etmez harbiden ben UYARIYORUM SAKINA ALMAYIN BOZUK LANET OLASICA ben bir milyar yetmiş altıverdim buparaya resmen cöpe attık icim acıdı
  • aYNI MARKA DA olsa z5500 tekelinin kırılması iyi oldu.. kaliteli 5+1 sistemler için çeşite ihtiyaç var kesinlikle...

eğer creative megaworksum bozzulursa birgün "ki Allah korusun" gider bu aleti alırım...
  • Subwooferi nasil kinumlandirmaliyiz arkadaslar?hava alan yerin inunde masa var aralarinda 10 cm var hava alan kismin onunde hicbirsey olmasa dahami iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozkan45

sorunu anladım z906 da herhangibir arıza yok(maşallah) ev içi elektrik problemi.elektrik hattında fazla yüklenme olunca cihaz kendini korumak için kapatıyor.sigortaya giden priz hattında:1-klima 2-z906 3-radyatör 3-ketıl(çay makinası) cihazların hepsi aynı anda çalıştırıldığında z906 akım dalgalanmasında kendini kapatıyor.bir kaç prizi farklı sigortaya ayırmayı düşünüyorum; inşallah bu sorunu halletmiş olacağım yardımlarınız ve önerileriniz için çok teşekkür ederim...

herşeyi anladım da ketılı anlamadım pc başında çay mı yapıyorsun hahaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

Subwooferi nasil kinumlandirmaliyiz arkadaslar?hava alan yerin inunde masa var aralarinda 10 cm var hava alan kismin onunde hicbirsey olmasa dahami iyi olur

bass daığılımı için odanın ortasına biyere koyarsan iyi olur dostum ama o boşluk yeterli
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_0tt0man

quote:

Orijinalden alıntı: el_nino_09

Subwooferi nasil kinumlandirmaliyiz arkadaslar?hava alan yerin inunde masa var aralarinda 10 cm var hava alan kismin onunde hicbirsey olmasa dahami iyi olur

bass daığılımı için odanın ortasına biyere koyarsan iyi olur dostum ama o boşluk yeterli

odanın köşesine koymalısın basstan en iyi verimi o şekilde alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: omkazim

arkadaşlar bende
    bu ürünü aldım

Vestel HDMİli Led TV
    PS3
    ve Digitürk HD için kullanacağım
    şu an Led Tvnin Kulaklık çıkışından ses alıyorum
    ses sisteminin kutusundan çıkan kablo sadece ses kartı ve cihaz arasındaki bağlantı için var işime yaramaz değil mi ?
    bu cihazlar arasında bağlantı yapabilmem için hangi kablolara ihtiyaçım var

saygılar.

Tv nizde muhtemelen optik ses çıkışı vardır bi tane optik kablo ile bağlantı kurabilirsiniz
    Ayrı ayrı bağlamak için ps3 teki optik kablo çikışınıda kullanabilirsiniz digiturk hd den de koaksiyel cikistan ses alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batakci -- 9 Mart 2012; 2:28:16 >
  • Abiler ablalar,
    geçen hafta aldım z906'yı. Optikten play stationa, normal 3'lü stereo jacktan 5+1 olarak pcye bağladım. Input olarak pcyi seçtiğimde ses seviyesini yarıya falan getirdiğimde ciddi bir cızırtı, dip gürültü duyuyorum. böyle birşey yaşayan var mı acaba niyedir.
    Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deadnightwarrior

Abiler ablalar,
    geçen hafta aldım z906'yı. Optikten play stationa, normal 3'lü stereo jacktan 5+1 olarak pcye bağladım. Input olarak pcyi seçtiğimde ses seviyesini yarıya falan getirdiğimde ciddi bir cızırtı, dip gürültü duyuyorum. böyle birşey yaşayan var mı acaba niyedir.
    Saygılar.

bende de var hocam bide sona getirip duy sen o sesi... neden böyle kötü bi sistem aldım ki allah kahretsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adnan008

quote:

Orijinalden alıntı: Deadnightwarrior

Abiler ablalar,
    Saygılar.

bende de var hocam bide sona getirip duy sen o sesi... neden böyle kötü bi sistem aldım ki allah kahretsin

Kabloları değişmeyi denedin mi, çünkü inputu optiğe aldığımda cızırtı gidiyor. Bence bizim kablolarda bi sorun var. Koskoca lpjitek öyle cızırtıyı duyardı normalde olsa bence.
    Bilemedim

• Pc nizin ses çıkışlarındada sorun olabilir bahsettiğiniz problemi daha evvel x540 kullanırken yaşamıştım kabloyu değiştirip falan denedim olmadı sonra cihazı başka pc ye bağladım sorun yoktu harici ses kartım yoktu onboard ses kartına bağlamıştım ve onun jackları tak çıkar dan dolayı deforme olmuştu öyle birşey olabilir bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • creative x-fi titanium kullanıyorum

ses kartından dts seçili encoderda.default device da windowstan hoparlör seçili

sormak istediklerim

ses kartı sesi çözüp z906 ya gönderiyor doğrumudur?gelen sesi z906 birdaha mı çözüyor?

diğer sorum ise decode ışıpı yanmasına rağmen müziklerde yada filmlerde tam olarak arka hoparlör devreye girmiyor.mesela youtube daki dolby digital 5.1 testlerinde olmuyor.bunun sebebi nedir?

mesela müzik dinlerken neden sadece ıkı hoparlor aktıf?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spirit_Rises -- 10 Mart 2012; 12:11:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: batakci

Pc nizin ses çıkışlarındada sorun olabilir bahsettiğiniz problemi daha evvel x540 kullanırken yaşamıştım kabloyu değiştirip falan denedim olmadı sonra cihazı başka pc ye bağladım sorun yoktu harici ses kartım yoktu onboard ses kartına bağlamıştım ve onun jackları tak çıkar dan dolayı deforme olmuştu öyle birşey olabilir bence

hocam bende xfi titanium fatality pro var yani öyle bişey olması imkansız, kabloları ise orjinal kutudan çıkan kablolar..
  • merhabalar sistemi bende dün dary den 899 TL ye aldım ama bugün vatanda 847 ye düşmüş + olarak bluetooth aparatı veriyorlar bilsem böyle olacağını bugün alırdım neyse bana göre yeterli bir sistem.Daha doğrusu ihtiyacıma göre yeterli bir sistem ben film izlemek ve oyun oynamak için aldım bu sistemi,kullanım pratikliği ve boyutlarının küçük olması nedeniyle bu aleti aldım.Yoksa bütçeyi biraz daha arttırıp daha kaliteli ürünlerde alınabilir.Ev sinema sistemleri var hatta 906 dan daha ucuza benzer özelliklerde sistemlerde var.Forumlarda görüyorum hep bi tartışma var xbox-ps3,z5500-z906,vw-honda-opel vs. açıkçası bana hepsi saçma geliyor bu ürünleri tartışma konusu haline getirmek yerine ürünün artıları eksileri belirtilse daha faydalı ve seviyeli olur.

Dediğim gibi sistem bana yeterde artar bile beğendim ama daha iyisi yok mu var.İlgilenenlere tekrar söyleyeyim Vatanda şuan 847 tl peşin yada tek çekime.Herkese iyi forumlar dilerim.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.