Şimdi Ara

LOGITECH-Z906'cılar BURAYA!!! (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.607
Cevap
67
Favori
320.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 950 tl ye aldım yanında logitech logitech wireless speaker adapter ile teknosadan. cihaz mükemmel iyiki almışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi **EmreBOZKURT** -- 26 Mayıs 2012; 20:03:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: **EmreBOZKURT**

950 tl ye aldım yanında logitech logitech wireless speaker adapter ile teknosadan. cihaz mükemmel iyiki almışım

hayırlı olsun
    logitech wireless speaker adapter çok fazla gözüme takılmıştı. Randımanı iyi oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 906

quote:

Orijinalden alıntı: **EmreBOZKURT**

950 tl ye aldım yanında logitech logitech wireless speaker adapter ile teknosadan. cihaz mükemmel iyiki almışım

hayırlı olsun
    logitech wireless speaker adapter çok fazla gözüme takılmıştı. Randımanı iyi oldu mu?

Arkadaslar bu wireless speaker tam olarak ne is goruyor. Z906 ile birlikte nasil kullaniyoruz, islevi nedir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacak arkadaşlara duyurulur; Vatan Bilgisayar'da %25 indirime girdi, 817 lira fiyatı var..
  • Z-5500 ü uzun süre kullanmış biri olarak z-906 beni hayal kırıklıgına ugrattı diyebilirim.

Her ne kadar ses kalitesi olarak z-5500 den aşağı kalır yanı olmasa da malzeme, işçilik kalitesi uydular hariç vasat seviyede.

Özellikle kontrol paneli pazarda satılan plastik oyuncaklardan farksız, dügmeler..

Özetle eski bir z-5500, yeni z-906 sahibi biri olarak hayal kırıklıgına ugradım.

Z-5500 belki bu paraları hak edebilir ama z-906 hak etmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turindebrouche

Z-5500 ü uzun süre kullanmış biri olarak z-906 beni hayal kırıklıgına ugrattı diyebilirim.

Her ne kadar ses kalitesi olarak z-5500 den aşağı kalır yanı olmasa da malzeme, işçilik kalitesi uydular hariç vasat seviyede.

Özellikle kontrol paneli pazarda satılan plastik oyuncaklardan farksız, dügmeler..

Özetle eski bir z-5500, yeni z-906 sahibi biri olarak hayal kırıklıgına ugradım.

zevk meselesi
    kontrol paneli bence minimalist mükemmel. dediğim gibi zek meselesi

• Arkadaşlar z906'nın uydularını başka markanın uydularıyla değiştirebiliyormuyuz. Değiştirebiliyorsak neye dikkat ederek değiştirmemiz gerekiyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: turindebrouche

Z-5500 ü uzun süre kullanmış biri olarak z-906 beni hayal kırıklıgına ugrattı diyebilirim.

zevk meselesi
    kontrol paneli bence minimalist mükemmel. dediğim gibi zek meselesi

Bahsettiğim şey tasarımı degil kullanılan malzemenin kalitesizliği, ürünün kalitesizliği bunun zevkle bir alakası oldugunu sanmıyorum.

Yoksa tasarım olarak gayet hoş.

Eklemek istediğim şeyse eger sistemi teknosa vs gibi yerlerde test ettiyseniz begenmemeniz normal, zira herhangibir ayar yapmaksızın onboard ses kartına takıp dinlerseniz sistemin gercek performansını gözlemlemeniz mümkün degil.

• Merhaba Arkadaşlar Bende Bügün VatanBilgisayardan Almayi düşünüyorum Şuan indirime qirmiş Alsam mi acaba?
    817 Lira fiati

http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparlör%20(Speaker)/logitech-980-000468-z-906-5+1-500w-thx-speaker/productdetails.aspx?I_ID=56018
  • quote:

Orijinalden alıntı: XnoX

Merhaba Arkadaşlar Bende Bügün VatanBilgisayardan Almayi düşünüyorum Şuan indirime qirmiş Alsam mi acaba?
    817 Lira fiati

http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparlör%20(Speaker)/logitech-980-000468-z-906-5+1-500w-thx-speaker/productdetails.aspx?I_ID=56018

Al bence.
    Guzel cihaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bu ürünü bende bugun almıs bulunuyorum. optik ses kablosuyla birlikte çalıştırmak istedim ancak ses alamadım. optik ses kablo bağlantısını sağladım input u 3 e ggetirdim optik digital ses sürücüsünü varsayılan yaptım ancak ses alamadım. neyi eksik yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  • cihazi aldim da uydulari arkaya nasil yerleştirecem bilmiom
  • quote:

Orijinalden alıntı: rampy

arkadaşlar bu ürünü bende bugun almıs bulunuyorum. optik ses kablosuyla birlikte çalıştırmak istedim ancak ses alamadım. optik ses kablo bağlantısını sağladım input u 3 e ggetirdim optik digital ses sürücüsünü varsayılan yaptım ancak ses alamadım. neyi eksik yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

-input 2 ve 3 optik giriş olmalı. inputları kumandadan (veya konsoldaki tuşdan) değiştirin.
    -optik girişlerde (ve optik kablo uçlarında) tıkaç var, tıkaçları çıkardığınıza emin olun. Ben tıkaç olduğu halde zorlayıp takmış, haliyle ses alamamıştım.
    -bağlantıları kontrol edin. Başka bir girişi, örneğin ilk girişi (3 renkli olanı) deneyin. Aletin çalıştığından emin olun.

quote:

cihazi aldim da uydulari arkaya nasil yerleştirecem bilmiom

amaç hoparlör ayağı ise şu linke tıkla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 906 -- 29 Mayıs 2012; 17:50:28 >

• alet çalışıyor . normal 3 giriş kabloloarıyla denedim oluyor ancak optik kablodan pc den ses veremedim. tv ye taktım optik kabloyu sesi aldım ancak pc den optik kablo ile ses alamıyorum . tıkaçları falan çıkardım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rampy

arkadaşlar bu ürünü bende bugun almıs bulunuyorum. optik ses kablosuyla birlikte çalıştırmak istedim ancak ses alamadım. optik ses kablo bağlantısını sağladım input u 3 e ggetirdim optik digital ses sürücüsünü varsayılan yaptım ancak ses alamadım. neyi eksik yapıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

-input 2 ve 3 optik giriş olmalı. inputları kumandadan (veya konsoldaki tuşdan) değiştirin.
    -optik girişlerde (ve optik kablo uçlarında) tıkaç var, tıkaçları çıkardığınıza emin olun. Ben tıkaç olduğu halde zorlayıp takmış, haliyle ses alamamıştım.
    -bağlantıları kontrol edin. Başka bir girişi, örneğin ilk girişi (3 renkli olanı) deneyin. Aletin çalıştığından emin olun.

quote:

cihazi aldim da uydulari arkaya nasil yerleştirecem bilmiom

amaç hoparlör ayağı ise şu linke tıkla

Hayir Efendim Ayak Deqil Şimdi Kablolari Yerleştirdim Uydulara Ama, subwoofer arka tarafinda hanqi yere koyacaqimi bilmiorum

• merkez hoparlör en alta yerleşecek
    kitapçığı aç 292. sayfa Türkçe açıklamalı bağlantıları gösteriyor

yukardan aşağı şu sıra:
    sol arka
    sağ arka
    sol ön
    sağ ön
    merkez
  • quote:

merkez hoparlör en alta yerleşecek

yukardan aşağı şu sıra:
    sol arka
    sağ arka
    sol ön
    sağ ön
    merkez

iyide Hanqisi Arka hangisi ön yazmiyor ki hanqisinin arka hanqisinin ön oldugunu nasil anlayacam ?
  • quote:

quote:

yukardan aşağı şu sıra:
    sol arka
    sağ arka
    sol ön
    sağ ön
    merkez

iyide Hanqisi Arka hangisi ön yazmiyor ki hanqisinin arka hanqisinin ön oldugunu nasil anlayacam ?

arka ve ön köşedekiler aynı.
    Sadece ortaya koyacağım merkez hoparlör devrik görünümlü
    4 hoparlör tamamen aynı merak etme :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 906 -- 29 Mayıs 2012; 21:27:50 >
  • quote:

quote:

quote:

yukardan aşağı şu sıra:
    sol arka
    sağ arka
    sol ön
    sağ ön
    merkez

arka ve ön köşedekiler aynı.
    Sadece ortaya koyacağım merkez hoparlör devrik görünümlü
    4 hoparlör tamamen aynı merak etme :)

Dün Aldim Ama iade edecem herhalde beklentilerim farklıydı, bunu iade etsem nasil olur acba parami qeri iade ederler mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XnoX -- 30 Mayıs 2012; 8:53:50 >

• quote:

Dün Aldim Ama iade edecem herhalde beklentilerim farklıydı, bunu iade etsem nasil olur acba parami qeri iade ederler mi ?

iade hakkın var
    kutula ve geri götür
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.