Şimdi Ara

logitech710 aldım ama hala...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar dandik marka gamepaddan kurtulup logitech aldım ama hala insanların online oynarken izlediğim hareketleri yapamıyorum..

sol analog taktik anlayışı olarak çalışıyor
    sağ analog ise hareketler için çalışıyor

1-şimdi lt + sağ analog kullanılıyor demi sadece baska türlü hareketler yapılmıyor değilmi?
    2- lt basıp sağ analogu sağa veya sola itince ayağını topun üzerine basarak sağa sola sürüyor.
    lt basıp sağ analogu ileri geri yapınca ayağını oynatıyor sadece

tamam ama baskalarını youtubede izlerken insanlar daha farklı şeyler yapıyorlar nasıl yapıyorlar acaba? mesela merak ettiklerimden
    sağ atıp sol geçme
    360 derece dönerek çalım atma
    sağa ayağından sola çekip vurma

bunlar nasıl yapılıyor arkadaslar cok hareket calım videosu izledim ama cok karısık anlayamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: samtiger

mrb arkadaşlar dandik marka gamepaddan kurtulup logitech aldım ama hala insanların online oynarken izlediğim hareketleri yapamıyorum..

1-şimdi lt + sağ analog kullanılıyor demi sadece baska türlü hareketler yapılmıyor değilmi?
    2- lt basıp sağ analogu sağa veya sola itince ayağını topun üzerine basarak sağa sola sürüyor.

tamam ama baskalarını youtubede izlerken insanlar daha farklı şeyler yapıyorlar nasıl yapıyorlar acaba? mesela merak ettiklerimden
    sağ atıp sol geçme

bunlar nasıl yapılıyor arkadaslar cok hareket calım videosu izledim ama cok karısık anlayamadım

quote:

i

Hocam fifa13den mi bahsediyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullah01954

quote:

mrb arkadaşlar dandik marka gamepaddan kurtulup logitech aldım ama hala insanların online oynarken izlediğim hareketleri yapamıyorum..

sağ atıp sol geçme

quote:

i

Hocam fifa13den mi bahsediyorsunuz?

evt hocam fifa 13

• onun için bir tane program indirmen gerekiyor.
    ben adını hatırlayamadım eve gidince ben sana mesaj atarım.hocam
  • quote:

onun için bir tane program indirmen gerekiyor.

bazı dandik gamepadlarde sağ analog çalışmıyor dolayısyla sağ analo olmadığı için harkeet çalım yapamıyorlar.senin dediğin sağ analog için x360 emulator programı mı? yoksa hareketler için fifa için özel programmı
  • Hocam ben sana saat 18,00 gibi atarım sen bakarsın şuan programla alakalı hiçbir şey bilmiyorum.
    bende bir tane kol almıştım.ilk önce seninki gibi olmuyordu.bu programla şimdi hareket yapıyor.
  • quote:

quote:

bazı dandik gamepadlarde sağ analog çalışmıyor dolayısyla sağ analo olmadığı için harkeet çalım yapamıyorlar.senin dediğin sağ analog için x360 emulator programı mı? yoksa hareketler için fifa için özel programmı

http://www.pclabs.com.tr/forum/topic/118480-ps3-kolunu-pcde-joystick-olarak-kullanin/
    buyurun hocam programın adı:PS3 vibration joystick diye araştırırsanız bulursunuz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

http://www.pclabs.com.tr/forum/topic/118480-ps3-kolunu-pcde-joystick-olarak-kullanin/
    buyurun hocam programın adı:PS3 vibration joystick diye araştırırsanız bulursunuz

hocam mobıldeyım de suanda pcye gecınce ındırıp bakayım neymıs. Daha sonra yzarm cevabı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Analog'un yukarısında switch var bir tarafında d ve bir tarafında x vardır.Swich'i x tarafına getir sorunun çözülsün .

Pes için bu dediğimi yaptıktan sonra oyuna girmeden settings kısmına gir.Kontrol kısmında yine DirectInput ve XInput var.Ordan XInput seç.İşlem tamamdır ve her oyunda XInput switch orda kalsın.Kol ayarlarıyla uğraşmadan her oyunu oynarsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.