Şimdi Ara

Logo paketi , yüz paketi vb şeyler oyunu yavaşlatırmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Logo paketi , yüz paketi vb şeyler oyunu yavaşlatırmı?

• Kesin bir bilgim yok fakat zannetmiyorum yavaşlattığını. Yamaları yükledikten sonra oyunu açarken menüye gelmeden önce oyun dosyaları yüklüyor yani eğer bir yavaşlık var diyeceksek bu yavaşlık o sırada oluyor. Bende tüm logolar , formalar , yüzler var fakat yavaşladığını söyleyemem.
  • ronaldinho62 kullanıcısına yanıt
    Anladım oyun esnasında yavaslama falan olmaz sanrırım mac icinde falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkangok45

zannetmiyorum yuz paketini atsan yeterli bence digerleri gereksiz gbi.
  • quote:

Anladım oyun esnasında yavaslama falan olmaz sanrırım mac icinde falan

Olmaz. İstiyorsan hepsini indirip bir dene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihErcan1

quote:

zannetmiyorum yuz paketini atsan yeterli bence digerleri gereksiz gbi.

Takım logoları bence daha önemli be futbolcuların yüzlerinden oyuna görsellik geliyor şöyle bi baktığın zaman :)
  • oyuncu yüzlerinide ekliyorum logolar var fakat 5.7lik dev arşivi indirdim.

inşalalh oyunu yavaslatmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

oyuncu yüzlerinide ekliyorum logolar var fakat 5.7lik dev arşivi indirdim.

aynı şeyi indirdik muhtemelen ben de indirdim o 5.7gb lik torrenti merak etme kasma falan olmuyor ,peki rica etsem eğer ki tek link varsa logoları içeren atarsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Constantius -- 19 Ekim 2013; 15:08:06 >
  • Bende 2 side yok o konuyu arastirmadam basladm oyunu bi daha basa donmek istemiyorum :) 2. defa basladm zaten AB Statusu yuzunden bi daha basa donemem :) idare edecegiz artk :)
  • quote:

Bende 2 side yok o konuyu arastirmadam basladm oyunu bi daha basa donmek istemiyorum :) 2. defa basladm zaten AB Statusu yuzunden bi daha basa donemem :) idare edecegiz artk :)

dataları komple değiştirdiğinden başa dönmen gerektiğini sanmıyorum ,yanlış hatırlıyor olabilirim ama oynadığın oyuna eklenir formalar logolar
  • Yuz paketi attim etkilemedi logo bulabılırsem onu ındırım aticam bari onlar olsun :) save li oyuna işlerse oda :)
  • quote:

Yuz paketi attim etkilemedi logo bulabılırsem onu ındırım aticam bari onlar olsun :) save li oyuna işlerse oda :)

bende dün indirmiştim logoları şimdi attımda cacheyi falan da sildim girdim oyuna ama olmamış
  • aynen save li oyuna islmez ya maceraya gerek yok hic bi zaman logo yuz paki aramamisimdir fm oynadigim donemlerde buda boyle olsun :) ancak pc felan cokerde save giderse o zmn :)
  • quote:

aynen save li oyuna islmez ya maceraya gerek yok hic bi zaman logo yuz paki aramamisimdir fm oynadigim donemlerde buda boyle olsun :) ancak pc felan cokerde save giderse o zmn :)

yok olmamış derken oyun kabul etmedi logoları :) , savelere işler logolar falan :)
  • :)) peki bilgin link varmi bende kullanayım ya bu fm nin kulup lisansi felan alacagi yok :)) bu sene sadece lin lisansini almis seneye belkı alir kulupleri :)
  • quote:

:)) peki bilgin link varmi bende kullanayım ya bu fm nin kulup lisansi felan alacagi yok :)) bu sene sadece lin lisansini almis seneye belkı alir kulupleri :)

burada var hepsi :) buyurhttp://www.fmgraphics.net/forum/
  • eyv dosdum cok sagol :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

quote:

aynı şeyi indirdik muhtemelen ben de indirdim o 5.7gb lik torrenti merak etme kasma falan olmuyor ,peki rica etsem eğer ki tek link varsa logoları içeren atarsan sevinirim

http://www.fmscout.com/a-sps-logos-megapack-for-fm13.html

al kardeşim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Michuuu

quote:

http://www.fmscout.com/a-sps-logos-megapack-for-fm13.html

al kardeşim

eyvallah teşekkür ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.