Şimdi Ara

Logo tasarımı ödevi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba abilerim bilişim okuyorum dün bir konu açmıştım ödevim için logo lazımdı allah razı olsun @Harris32 abi yaptı ben yüksek not aldım
    şimdi benim gibi bilgisayardan anlamayan bir arkadaşımın ihtiyacı var yapabilen, vakti olan biri varsa yapabilir mi
    logonun konusu

Logo tasarımı ödevi

• örnek
     Logo tasarımı ödevi
  • boş yere 2 bölüm açmışsın, derdini diğer tarafta anlatmıştın,
    burası gereksiz yere açılmış...
  • Pardon abi forum kurallarini aksattigim icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynı sorundan müzdarip olan varsa yapmayın oğlum böyle şeyler ödevinizi kendiniz yapın yani en azından şu sayfada verilen sitelerden birini kullanıp yapın ufakta kendi logonuzu yapmış olursunuz.
  • Benim bu ricaları kıramayan arkadaşlara sözüm olacak.

Lütfen yapmayın bunları! işimiz toplulumuzda zaten ciddiye alınmıyor günler haftalar sürecek logo çalışması bir bilgisayar programında 2 tıkla bitecek iş zannediyorlar. Öyle zannetmese zaten yardım istemez. Benim işim bir tesisatçıdan daha zor ama bir ustaya bedavaya su arızasını yaptırmaya kalkın bakın ne diyecek size?

Oysa grafik tasarımda en zor konulardan biridir logo. Bu işe yıllarını vermeyen iyi tipografi bilmeyen birinin zaten logo yapması imkansız gibi bir şey. Siz kolayca kafanızdaki şablonlardan birşey çıkarıyorsunuz ama olan mesleğin toplumda algılanışına oluyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.