Şimdi Ara

Logo Ustaları ! Bana Logo ve Banner Yapabilicek Yiğit Abiler War Mı?????

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Slogan : Eğlencenin Tek Adresi...
    Turuncuya Dayalı

468 *60 Banner ve Toplistler için...
    Logo ise Kafanıza Göre

İyi TASARIMLAR...

TEŞEKKÜRLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan92 -- 11 Ocak 2007; 21:06:45 >

•  Logo Ustaları ! Bana Logo ve Banner Yapabilicek Yiğit Abiler War Mı?????

Umarım işini görür, hazır bi banneri editleyiverdim. :)
  • ısmarlama logo da olmaz ki, hangi amaçla yapılacak neyi yansıtacak hangi temaları işlemesi gerekiyor kimi hedef alıyor bunları bilmeden yapılacak tasarımlar sadece tasarımcının kendi zevkini yansıtır sizin siteyi yansıtmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: _Deus_

ısmarlama logo da olmaz ki, hangi amaçla yapılacak neyi yansıtacak hangi temaları işlemesi gerekiyor kimi hedef alıyor bunları bilmeden yapılacak tasarımlar sadece tasarımcının kendi zevkini yansıtır sizin siteyi yansıtmaz

baba yukarda yapılmış ve olmuş işte daha ne olsun
  • Arkadaş Banner Süper Olmuş ! Teşekkürler !

Logo 'da Yapabilirmisin !
    Benim Banner Zevkim Şöyle : 468*60 - Turuncu , Beyaz veya Yeşil Siyah - Yazı Tipleri Size Kaldı !!!

İYİ TASARIMLAR !

Eğlence Sitesi Yapmak İçin Logo ve Banner Olucak !

Ok !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi volkan92 -- 11 Ocak 2007; 21:08:12 >
  • arkadaşım yeni kurulan gönüllü eğitimciler derneğimiz için bir logo yapabilir misin?konu belli eğitim.yeterli desteği olmayan başarılı öğrencilere kurslar verilecek.Öğretmenlere ve halka yönelik gelişim programları yapacak faydalı bir dernek.yardımcı olursanız sevinirim.Logo tasarım programlarından indirmeyi denedim.işe yarar bişey bulamadım.Tavsiye edebileceğinizücretsiz böyle bir program var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Animasyon işinde para var mı?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.