Beyler Alttaki resmin üzerine güzel ve uygun bir fontla "Ahnazar Gameplay" yazabilecek var mı ? Resim gözükmezse link :https://store.donanimhaber.com/c0/1a/23/c01a2321d878bb5ce776a03d861a9915.jpg
tırnaklar dahil mi? Artık dahil Ayrıca bu logodan ziyade tanıtım görseli gibi < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rabelisa -- 19 Temmuz 2013; 10:08:24 >
quote:Orijinalden alıntı: Rabelisa tırnaklar dahil mi? Artık dahil Ayrıca bu logodan ziyade tanıtım görseli gibi Çok teşekkürler tırnaklar dahil değildi ama güzel olmuş eline sağlık :D tanıtım görselide denilebilir. :D
quote:Orijinalden alıntı: Rabelisa tırnaklar dahil mi? Artık dahil Ayrıca bu logodan ziyade tanıtım görseli gibi Bu arada zahmet olacak ama yapmak istersen fontu biraz büyütebilirmisin ? :D
quote:Orijinalden alıntı: jmaster409 quote:Orijinalden alıntı: Rabelisa tırnaklar dahil mi? Artık dahil Ayrıca bu logodan ziyade tanıtım görseli gibi Bu arada zahmet olacak ama yapmak istersen fontu biraz büyütebilirmisin ? :D buyur hocam, yazıyı biraz baskınlaştırdım
quote:Orijinalden alıntı: Rabelisa quote:Orijinalden alıntı: jmaster409 quote:Orijinalden alıntı: Rabelisa tırnaklar dahil mi? Artık dahil Ayrıca bu logodan ziyade tanıtım görseli gibi Bu arada zahmet olacak ama yapmak istersen fontu biraz büyütebilirmisin ? :D buyur hocam, yazıyı biraz baskınlaştırdım Çok sağol ya teşekkürler kardeşim.