Arkadaslar logosda 19 gb ile nasil bir uniq taki dizilimi yapabilirim 69 lvl base char icin acaba yuzukleri dual rommu yapsam hem ucuzlar hem 40 def her biri bilmiyorum hic bp oynamadim lutfen yardimci olurmusunuz simdiden tesekkurler hakaret edici ve sacmalik sozler yazan arkadaslari kiniyorum
quote:
Orjinalden alıntı: reallygood
Arkadaslar logosda 19 gb ile nasil bir uniq taki dizilimi yapabilirim 69 lvl base char icin acaba yuzukleri dual rommu yapsam hem ucuzlar hem 40 def her biri bilmiyorum hic bp oynamadim lutfen yardimci olurmusunuz simdiden tesekkurler hakaret edici ve sacmalik sozler yazan arkadaslari kiniyorum
Söylediğim itemler 19gb'yi geçtimi bilemiyorum. Şöyle bir bp'im vardı;
+8 Fabric Coat Set (15 STR) +7 İron İmpack +0 Dual Warrior Earring +1 Warrior Pendant +0 String Of Skulls +0 Dual Foverin
Çokta güzel iş yapıyordu. Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
.
quote:
Orjinalden alıntı: HitMe
quote:
Orjinalden alıntı: reallygood
Söylediğim itemler 19gb'yi geçtimi bilemiyorum. Şöyle bir bp'im vardı;
+8 Fabric Coat Set (15 STR) +7 İron İmpack +0 Dual Warrior Earring +1 Warrior Pendant +0 String Of Skulls +0 Dual Foverin
Çokta güzel iş yapıyordu. Yardımcı olduysam ne mutlu bana.
kaknka hanqi serverdaydın ve kac lvl dın
+1wp +sos bide ii 19gb den fazla tutarigib
logosu bilmiyorum ama wp, dual foverin, sos alirsin herhalde
Dual Rom String of Skulls Dual str16 hp+3 Wp+1
İş yapabilmen için takıların en az bunlar olmalı.
yorumlariniz icin tesekkurler favorin 2 gb daha pahali rom dan dual rom alicam kupeleri diamon yaparim herhalde wp 0 yeterli bana eilmde de ms 8 var biisler yapmaya calisirim xD
rom alma foverin al..
kardes nsl oluo küpeler rom olmaz ki bnce küpeleri dual w.e yap yuzukleride dual foverin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme