Bildirim
logosilmek için
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
telefon üzerinden yapabileceğin birşey değil... pc ye bağlaman lazım(ben öyle biliyorum)...... -
quote:
Orjinalden alıntı: blackbox46
arkadaşlar ya bu siemens sl 55 te ki telsim logosunu nasıl kaldırabilirim bunun bi dosyası war ama bunu mesaj olarak almam lazım acele bi site werirmisiniz bu himzeti weren bu arada askerim mehtap 44
Galba bu silinmiyor dostum Telefonla alakası yok sim kart koyuyor logoyu . Neden silme ihtiyacı duydunki
ALINTIDIR
Dediğimi yap :
C:/SYSTEM/APPS/ dizinine girin file manager ile ve oradaki phone klasörünü silin, restart atın teleofna ( kapat-aç ) sonra gitmiş olacak
Saygılar
-
quote:
Orjinalden alıntı: BuGrAx
quote:
arkadaşlar ya bu siemens sl 55 te ki telsim logosunu nasıl kaldırabilirim bunun bi dosyası war ama bunu mesaj olarak almam lazım acele bi site werirmisiniz bu himzeti weren bu arada askerim mehtap 44
Galba bu silinmiyor dostum Telefonla alakası yok sim kart koyuyor logoyu . Neden silme ihtiyacı duydunki
ALINTIDIR
Dediğimi yap :
C:/SYSTEM/APPS/ dizinine girin file manager ile ve oradaki phone klasörünü silin, restart atın teleofna ( kapat-aç ) sonra gitmiş olacak
Saygılar
sl55 te c/system/apps diye bir klasör yok.... sen sx1 ile karıştırdın herhalde.....
-
Ben sadece logo silmek ile yapılabilicek olanı yazdım ama ne kadar doğru bilmem -
quote:
Orjinalden alıntı: BuGrAx
Ben sadece logo silmek ile yapılabilicek olanı yazdım ama ne kadar doğru bilmem
farklı teller farklı dosya sistemleri..... sl55 te c sürücüsü diye bir sürücü bile yok.... -
Tamam aga ezme ya SORRY -
http://www.h e m e n p a y l a s.com/download/1829550/transparent.zip.html
şunu bir dene s55 ve cx65 de işe yarıyordu bu gif logo olarak ayarlanacak
sistemle oynanmasına gerek yok tele at ve seç okadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kont -- 10 Ekim 2006; 19:06:21 > -
quote:
Hayırlı tezkereler
Logoyu silmen için bilgisayardan şeffaf bir resim (arkadaşın eklediği) atman ve onu logo olarak ayarlaman gerekiyor.. -
http://www.geocities.com/bytansu/seffaflogo.zip zip in içindeki resmi operatör logosu olarak ata tamamdır.. -
pc den paıntten 1*1 pıxsellık beyaz bır nokta koy tele at iş tamam -
photoshopda transparan olarak bi gif dosyası aç ve kaydet.tele at ve logo olarak seç.görünmez artık operatör. -
saolsun arkadaşlar yeni EL71 imin ekranındaki AVEA ve ARIA yazılarını kaldırdım valla sizin sayenizde.. ama her terlden kolayca böle kaldıralmıyo.. benimkinin menüsünde logo diye biyer vardı .. şeffaf logoyu gösterdim ve oldu..
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- bildirimler açık ama gelmiyor
- 0505 hangi hat
- redmi note 13 pro plus yorumlar
- iphone 15 hangi renk alınmalı
- kimlik bilgilerinin değiştirildiği tespit edildiği için 30 gün içinde kapatilacaktir
- secure folder nedir
- android tv kumanda uygulaması
- gps nedir, ne işe yarar
- silicon carbon batarya nedir
- telegramda video izleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X