quote:Orijinalden alıntı: IgorStravinskyne biçim konu bu yaaameraktan soruyorum yeni server ya o bakımdan
quote:Orijinalden alıntı: IgorStravinskyne biçim konu bu yaaapremium oldugu halde giremiyorum servera, lvl 30 da kaldi elimde 2 tane military pick var droplar bunlar
quote:Orijinalden alıntı: IgorStravinskyne biçim konu bu yaaa+8 honx bastım abis kırdırdım ib cıkarttım lvl 49 oldu char sadece anderam için hazırlanmaktadır bilginize korkun benden karuslar
quote:Orijinalden alıntı: »»»x«««+8 honx bastım abis kırdırdım ib cıkarttım lvl 49 oldu char sadece anderam için hazırlanmaktadır bilginize korkun benden karuslarAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: »»»x««« +8 honx bastım abis kırdırdım ib cıkarttım lvl 49 oldu char sadece anderam için hazırlanmaktadır bilginize korkun benden karuslar no ss no güven
quote:Orijinalden alıntı: Ice-Tquote:Orjinalden alıntı: »»»x««« +8 honx bastım abis kırdırdım ib cıkarttım lvl 49 oldu char sadece anderam için hazırlanmaktadır bilginize korkun benden karuslar no ss no güven Alıntıları Göster no ss no güven hee buda güselll
quote:Orijinalden alıntı: »»»x«««+8 honx bastım abis kırdırdım ib cıkarttım lvl 49 oldu char sadece anderam için hazırlanmaktadır bilginize korkun benden karuslarAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: »»»x««« +8 honx bastım abis kırdırdım ib cıkarttım lvl 49 oldu char sadece anderam için hazırlanmaktadır bilginize korkun benden karuslar Abis Ne Yeni Mi Çıktı O iTEM...
quote:Orijinalden alıntı: Özkanquote:Orjinalden alıntı: »»»x««« +8 honx bastım abis kırdırdım ib cıkarttım lvl 49 oldu char sadece anderam için hazırlanmaktadır bilginize korkun benden karuslar Abis Ne Yeni Mi Çıktı O iTEM... Alıntıları Göster salla bunları feel allright
quote:Orijinalden alıntı: The Chaotic Chronicleiron belt... Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: RockMeLiNKiN iron belt...
quote:Orijinalden alıntı: TRojkaquote:Orjinalden alıntı: RockMeLiNKiN iron belt... Alıntıları Göster dual dagger +1 buda oyundan ss
quote:Orijinalden alıntı: HellLord_gsdual dagger +1 buda oyundan ssAlıntıları Göster lvl 33 lagdan oynayamıom :( ama ii item denebilecek bi +8 bow var
quote:Orijinalden alıntı: HellLord_gsdual dagger +1 buda oyundan ssAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: HellLord_gs dual dagger +1 buda oyundan ss wow
quote:Orijinalden alıntı: CoM_Xquote:Orjinalden alıntı: HellLord_gs dual dagger +1 buda oyundan ss wow Alıntıları Göster lvl 2 +8 stiletto çıkardım ilk kestiğim snatcherdan
quote:Orijinalden alıntı: Terminator_3lvl 2 +8 stiletto çıkardım ilk kestiğim snatcherdan Alıntıları Göster iron neckle rol dol raptor shard . yaa kac gunluk server ki ne drop.ciksa ciksa dandik dandik itemler cikar.ama belki kekury ring cikmistir... bence gereksiz konuulara acsan daha iyi olurdu
quote:Orijinalden alıntı: Terminator_3lvl 2 +8 stiletto çıkardım ilk kestiğim snatcherdan Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Terminator_3 lvl 2 +8 stiletto çıkardım ilk kestiğim snatcherdan Stiletto Bandicot we türlerinden çıkmıyormuydu...
quote:Orijinalden alıntı: Özkanquote:Orjinalden alıntı: Terminator_3 lvl 2 +8 stiletto çıkardım ilk kestiğim snatcherdan Stiletto Bandicot we türlerinden çıkmıyormuydu...Alıntıları Göster Biri topic açmıştı forumdan ilk drop hoş drop die roc çıkarmış Allahtan human oda bende humanım
quote:Orijinalden alıntı: L.PBiri topic açmıştı forumdan ilk drop hoş drop die roc çıkarmış Allahtan human oda bende humanımAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Lotheery_ Biri topic açmıştı forumdan ilk drop hoş drop die roc çıkarmış Allahtan human oda bende humanım o nası oluyo duke kesmek o kadar kolay mı?=??
quote:Orijinalden alıntı: TRojkaquote:Orjinalden alıntı: Lotheery_ Biri topic açmıştı forumdan ilk drop hoş drop die roc çıkarmış Allahtan human oda bende humanım o nası oluyo duke kesmek o kadar kolay mı?=??Alıntıları Göster partimdeki adama kekur ring düştü benim lwl 47