premium oldugu halde giremiyorum servera, lvl 30 da kaldi elimde 2 tane military pick var droplar bunlar
+8 honx bastım abis kırdırdım ib cıkarttım lvl 49 oldu char sadece anderam için hazırlanmaktadır bilginize korkun benden karuslar
quote:Orjinalden alıntı: »»»x««« +8 honx bastım abis kırdırdım ib cıkarttım lvl 49 oldu char sadece anderam için hazırlanmaktadır bilginize korkun benden karuslar no ss no güven
quote:Orjinalden alıntı: »»»x««« +8 honx bastım abis kırdırdım ib cıkarttım lvl 49 oldu char sadece anderam için hazırlanmaktadır bilginize korkun benden karuslar Abis Ne Yeni Mi Çıktı O iTEM...
iron neckle rol dol raptor shard . yaa kac gunluk server ki ne drop.ciksa ciksa dandik dandik itemler cikar.ama belki kekury ring cikmistir... bence gereksiz konuulara acsan daha iyi olurdu
quote:Orjinalden alıntı: Terminator_3 lvl 2 +8 stiletto çıkardım ilk kestiğim snatcherdan Stiletto Bandicot we türlerinden çıkmıyormuydu...
quote:Orjinalden alıntı: Lotheery_ Biri topic açmıştı forumdan ilk drop hoş drop die roc çıkarmış Allahtan human oda bende humanım o nası oluyo duke kesmek o kadar kolay mı?=??