Şimdi Ara

Lojistik işi mi yapmak sanayi de kendi işimizi mi ilerletmek ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uluslararası ticaret ve lojistik mezunuyum. Kendi işimiz ise sanayide karoser (transit kasası imalatı) işi yapıyoruz. Sizce lojistik sektöründe mi çalışayım yoksa kendi işimizi mi geliştirip ilerleteyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bjk_ata -- 17 Ağustos 2024; 1:34:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kendi işini ilerlet.Yaptığın işte uluslararası ticareti kullan ihracat yapmaya bak.İmalat sektöründesin güzel fırsatlar var.

• Ne güzel işte. Karoseri uluslararası pazarlayın. Herhalde Otosan'ın dünyadaki en büyük fabrikalardan biri olduğunu biliyorsunuzdur. Kharman, Hanomag, Cobra'yı hedefleyin. Büyürseniz riskleri azaltmak bakımıdan üretimi de uluslarasılaştırın.

• Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt

Evet hocam bende öyle düşünüyorum iki işi birleştirip nasıl geliştirebilirim diye. Başka nasıl geliştirebileceğime dair tavsiyeniz var mıdır ?

• ihracat yaparsanız mezuniyetin işe yarayabilir , ayrıca lojistik yapayım ne demek , 5 kamyon alıp ringmi atıcan tırmı alıcan , bordrolu elemanlı olucan ?

• yakup13 kullanıcısına yanıt

Genel olarak sektörde çalışmak tır vs almak değil hocam

• Bjk_ata B kullanıcısına yanıt

birkaç sene işinizde kal , baktın olmuyo bordrolu olursun

veya 2 sene bordrolu olup 1-2 şirket değiştirip biraz sektörü piyasayı tanı , 1 sene sizinkine benzer bir imalathanede çalış , 1 sene lojistik şirketinde çalış , 6 ay kurumsal bir yerde çalış , işçilere yakın ol , kamyoncu dayılarla çay iç , amirlerinden talimat al , hakaret işit , takdir görmeden mesai dışında efor sarfet vs. farklı tecrübelerle işinede dön. hatta bu seçenek bi tık daha güzel geldi bana.

yıllar sonra keşke deme. denemiş olursun hayatın daha net olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mezun olduğun daldan başla. En dipten para kaygısız bi şekilde iş öğrenip vizyonunu geliştir. Sonra baba mesleğine dönüp işinizi bi adım öteye taşıyacak bakış açısına sahip ol. İşin mutfağından gelmişsin nasılsa hemen adapte olursun, çok bir şey kaçırmazsın 2-3 senede.

• Kendi isiniz.

Ama tavsiyem kendi isinizde bir işçi gibi calis once. Orada neler donuyor hakim olman lazim. Hatta ayni isi yapan baska bir firma da olur. Temelden yetismeden bir isin basina gecince genelde olmuyor. Cunku iscilerin her dedigine inanmak zorunda kaliyorsun. Ha bunh yaptim zaten diyorsan direkt isinizin basina gec. Sonra kendi isinizi uzmanlik alaninla harmanlayıp daha iyi isler cikarabilirsin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BF.Skinner kullanıcısına yanıt

Hep bu işin içinde olduğumuz için neyin ne olduğunu az çok biliyorum hocam. Çocukluktan berli de çok işçi olarak çalışmışlığım var. Peki iki işi nasıl harmanlayabilirim hocam?

• Müşterin karoserde hazırsa, belli bir portföy oluştuysa karosere devam. İşleri büyütürsen lojistik de peşinden ek işletme olarak gelebilir.

• kangroo kullanıcısına yanıt

Çok şükür hocam belirli bir kitlemiz var. Lojistiği bizim işe nasıl uyarlayabilirim onu düşünüyorum. Var mı öneriniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.