Şimdi Ara

LoL'a giremiyorum yardım lütfen!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LoL launcheri açıyorum update yapıyorum ama ikinci update'de %33te hata veriyor "Update Failed: Unspecified error occured.Please check the logs for more information." yazıyor.

• sağ üstten repair yaparsan düzelebilir
  • Cevabın için teşekkürler denedim 2 saat falan bekledim zaten tıkladıktan sonra bir uyarı kutucuğu çıkıyor diyorki "Bu işlem çok fazla zaman alabilir." başka yolu yok mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burnumutut

Cevabın için teşekkürler denedim 2 saat falan bekledim zaten tıkladıktan sonra bir uyarı kutucuğu çıkıyor diyorki "Bu işlem çok fazla zaman alabilir." başka yolu yok mudur?

sil yükle bendede buna benzer bir hata vardı düzeldi. internetin yavaşsa bile max. 1 gün oyuna girmezsin
  • Of yüklenmesi çok üzün sürüyor ama deniycem sagol ha bir de unutmadan internetin yavaşsa bile max.1 gün beklersin demişsin hiçbir şey anlamadım
  • quote:

Of yüklenmesi çok üzün sürüyor ama deniycem sagol ha bir de unutmadan internetin yavaşsa bile max.1 gün beklersin demişsin hiçbir şey anlamadım

Yani masx. 1 gün oyuna girmezsin anlamında :D sen bi kafeye yada arkadaşına git orda 1 gün takıl
  • Haa :) internetim hızlı ya sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Haa :) internetim hızlı ya sorun yok.

ya kardeş nickini görsem yardım etmezdim git yeni hesap aç burnumutut nedir ya
  • ya benim en yakın arkadaşımla aramda olan bir şey bir ara daha 8.sınıftayken t.c ınkılap tarihi dersinden yazılı oluyorduk osmanlı zamanında bir alman mimar var adı bruno taut bizim arkadaş yazlı esnasında hatırlayamamış espiri olsun diye kağıda burnumutut yazmıştı hoca tüm sınıfa rezil etmişti salağı.Ayrıca kendime havalı bir nick düşünmektense manevi değeri olan bir nick koyarım daha iyi olur diye düşündüm.:D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.