Şimdi Ara

LoL açılmıyor :/

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selamlar, daha dün gece girdim oyuna ondan sonra yeni giriyorum bilgisayara, önce windows media player açılmadı hiç bir şekilde ikona tıklıyorum tepki bile vermiyor. Sonra işte restart falan attım, windows dosyaları onar vs geldi bi yaklaşık yarım saat onla uğraştım 3 4 kez res ile bilgisayar açıldı. windows media player hala açılmıyor. Tüm exe. lerde falan mı sorun var acaba diye lole girmeye çalıştım lolde açılmıadı. League of legends yazısı geliyor sonra hiç bi şey olmuyor. Fikri olan var mıdır?

• Sen bunu başka bir bölüme sor.
  • Öneri verebilir misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Puv0

Öneri verebilir misin

İşini görmesini umuyorum ama :
    http://resim.donanimhaber.com/m_78434259/f_//tm.htm
  • Napoleonfd kullanıcısına yanıt
    Hocam eyvallah öncelikle ama tüm exe ler problemli değil. Media playerı halletim sistem geri yükleyerek fakat lol hala açılmıyor. Nebileyim steam açık, eu4 launcher falan girebiliyorum o tarz sıkıntılarım yok.
  • Virüs taraması yapmayı dene o zaman.Ama iyi ve özellikle de güncel bir antivirüs programı kullanmanı tavsiye ederim.İnşallah düzelir ben de oynadığım oyunların hata vermesini hiç sevmem
  • Napoleonfd kullanıcısına yanıt
    Üşengeç ve aptal bi adam olduğum için anti virüs programı kurmaya bile üşendim. Herhalde problem de bu ya anti virüs programı ayarlayım ben bi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.