Şimdi Ara

Lol anlık takılma sorunu (fps düşmüyor)(edit: çözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
13.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lol'de anlık donmalar yaşıyorum, genelde aksiyon olduğu zaman gerçekleşiyor tf'lerde vs. son bir kaç gündür oluyor daha önceden olmuyordu veya oluyorsa da rahatsız edecek boyutta değildi emin değilim. fps düşmüyor ve ping yok. oyun bazen bir kaç saniyeliğine takılıyor ekran donuyor sonra geri geliyor.

ekran kartı driverı güncel. lol ssd'de. ssd'nin yüzde 30'u dolu. sistemim gayet iyi, full ayarlarda 300 civarı fps alıyorum. internette araştırdım ama tatmin edici bir yanıta ulaşamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutlukhann -- 23 Şubat 2017; 14:16:32 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Lol Anlık Takılma Sorunu (FPS Düşmüyor)

League of Legends (LoL) oyuncuları, oyunda anlık takılmalar yaşayabilirler. Bu takılmalar, oyun deneyimini önemli ölçüde bozabilir. Neyse ki, bu sorunu çözmek için uygulayabileceğin bazı adımlar mevcuttur.

Olası Nedenler:

• Yüksek Ping: Yüksek ping, oyun sunucusuna olan bağlantındaki gecikmeyi ifade eder. Ping'in yüksek olması, anlık takılmalara neden olabilir.
    • Donanım Sorunları: Eski veya yetersiz donanım, LoL'ü sorunsuz bir şekilde çalıştırmakta zorlanabilir ve takılmalara yol açabilir.
    • Yazılım Çakışmaları: Diğer yazılımlar veya arka plan işlemleri LoL ile çakışarak takılmalara neden olabilir.
    • Yüklü Oyun Modları: Yüklü oyun modları, LoL'ün performansını etkileyerek takılmalara neden olabilir.
    • Ağ Sorunları: Zayıf veya dengesiz bir internet bağlantısı, anlık takılmalara neden olabilir.

Çözüm Yolları:

• Ping'i Kontrol Et: Ping'in düşük olduğundan emin ol. Yüksek ping yaşıyorsan, bağlantını kontrol et veya internet servis sağlayıcınla iletişime geç.
    • Donanımı Yükselt: Donanımın LoL'ü sorunsuz bir şekilde çalıştıracak kadar güçlü olduğundan emin ol. Gerekirse, grafik kartını veya işlemcini yükselt.
    • Yazılım Çakışmalarını Gider: Diğer yazılımları kapat veya kaldır ve LoL'ü yeniden başlat.
    • Yüklü Oyun Modlarını Kaldır: Yüklü oyun modlarını kaldır ve LoL'ü yeniden başlat.
    • Ağ Sorunlarını Gider: İnternet bağlantını kontrol et ve gerekirse yönlendiriciyi veya modemi yeniden başlat.

Bu adımları uyguladıktan sonra çoğu durumda lol takılma sorunu çözülecektir. Sorun devam ederse, Riot Games destek ekibiyle iletişime geçmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Repair yaptın mı?
  • Neyi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bende de arada olmaya basladi,son guncellemeyle alakali birsey herhalde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 6 aydır sürekli belli aralıklarla oyunda çıkan optimizasyon sorunları artık can sıkacak dereceye geldi.
  • Son 4-5 gundur bende bu sorunu yasıyorum derecelı de anlık 2 saniye mınıon felan hersey donuyor pat geri gelıyor nasıl çözeceğiz bunu bilen varmı ticket felan mı atsak
  • Aynı sorun benim laptopta var. Fakat benimki bariz harddiskten. FPS 120 sabit, ilk skilleri kullanırken bayağı takılıyor. Ne zaman takılsa harddiskten katır kutur sesler gelmeye başlıyor. Ses varsa, sesi takip et.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • not: ısınma yok 55 dereceyi geçmiyor
  • vsync yada fps kilitleyici ayarı aç dün bende kapalıyken 330 340 fpsde dediğin gibi bişi yaşadım crimsondan frtc açınca sorun kalktı
  • gurucuk G kullanıcısına yanıt
    sağol dostum fps 120'ye sabitleyince çözüldü sorun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.