Şimdi Ara

LoL'de aldığım FPS 25, savaşlarda 07

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar Fps 25 markete gidince 11 savaşta 6-7 civarında berbat bir durum. Ben PC özellikerimi SS olarak atsam ne eksik net 60 FPS alabilmem için en uyduruk görüntüde oynuyorum, en uydurukta 60 fps almam için ne gerekli ? Ekran kartım Geforce gt630 1 gb bi yardım edebilirseniz ne almam lazım sunu yenilemem bunu yenilemem falan tarzı söylerseniz sağolun şimdiden.
     LoL'de aldığım FPS 25, savaşlarda 07

• bilgisayar eski+oyun çöp olunca haliyle uyumsuzluk sorunu baş göstermiş
  • imperial crusader kullanıcısına yanıt
    kan çıkar
  • quote:

Orijinalden alıntı: imperial crusader

bilgisayar eski+oyun çöp olunca haliyle uyumsuzluk sorunu baş göstermiş

işlemcin düşük hocam anakart işlemci ve remi yenilemende fayda var oyun çöp demişte arkadaş sorunu olan arkadaş sadece fps hakkında bilgi istemis oyun hakkında yorum istememiş dikkatini çekerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the2hun -- 7 Şubat 2014; 14:32:36 >
  • Peki dostum şöyle sadece 60 fps çekebilecek bir ekipman söyler misin ya ucuzundan sadece 60 fps lazım net olarak bilgin var ise çok güzel olur ya.
  • the2hun kullanıcısına yanıt
    bende bilgisayarının eski olduğunu söyledim, yani konu sahibi "daha güncel bir sistemim olursa bu sorun olmaz" şeklinde düşünür diye düşündüm. Haliyle soruya cevap verdim düz yada dolaylı yoldan, ayrıca oyun çöp
  • Ne bekliyorsun ki o sistemle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

bende bilgisayarının eski olduğunu söyledim, yani konu sahibi "daha güncel bir sistemim olursa bu sorun olmaz" şeklinde düşünür diye düşündüm. Haliyle soruya cevap verdim düz yada dolaylı yoldan, ayrıca oyun çöp

sana göre çöp oyun bana görede dota2 çöp yani
  • quote:

Orijinalden alıntı: the2hun

quote:

Şunlarla kavga etmeyin hocam, konuşsunlar kendi kendilerine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: the2hun

quote:

görüşüne saygı duyuyorum, aynı saygıyı gösterebiliyorsan adamsın
  • quote:

bilgisayar eski+oyun çöp olunca haliyle uyumsuzluk sorunu baş göstermiş

+sonsuz hocam pc zayıf geldi bana benimki senin sistemden daha yüksek fakat arkadaşların zoruyla oynayınca çok hafif takılma olmuştu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.