Şimdi Ara

LoL'den DotA ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar ben 3,5-4 senelik lol oyuncusuyum, dotadan felan geçmedim ama LoL'den dotaya geçmeyi düşünüyorum, çünkü lol artık tamamen sıktı sürekli Değişiyor oyun, hadi iyiye gitse neyse, her hafta 10 yeni kostüm geliyor bari bişeye benzeseler işte pembe pembe Saçma salak şeyler olmaya başladı,renk paketleri yok o yok bu yani bana göre artık riot Games tamamen bunları nasıl sevsek diye düşünüyor, çok fena ayar oldum ve böyle bir oyuna emek harcamak istemiyorum, dotaya başlamak istiyorum acaba nasıldır, beklentilerimi karşılarmı, sizde durumlar nasıl her yamada oyun başka yerlere mi gidiyor gibi işte bana anlatmanız gereken ne varsa duymak isterim,teşekkür ederim şimdiden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucukmucuk -- 5 Ağustos 2015; 6:19:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her yamada oyun başka yerlere gidiyor. Beklentilerin nedir ya ahahah. Beklentiymiş
  • dotada da hatler var şu an

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencraft

Her yamada oyun başka yerlere gidiyor. Beklentilerin nedir ya ahahah. Beklentiymiş

Dostum harita Değişiyor itemler Değişiyor oyunun en oturmuş efsane şampiyonların skilleri bile Değişiyor canavarlar Değişiyor en azından bu fazla değil mi? Bana göre fazla ben öyle seviyordum bu benim kendi görüşüm, oyun kendini değiştirmeye Amaçlı değil geliştirmeye Amaçlı Olmalı böyle bana göre boku çıkıyor

• Sucukmucuk kullanıcısına yanıt
    Dota2 dota1den geldiği için o kadar radikal değişiklikler yapamıyolar(en azından şimdilik) sadece balance adına meta değişiyor. Dota ortamını beğendiysen durma başla.
  • bunları sevsek dıyorlar dedın ama dota 2 ye geldıgın zaman steam seni ayrı bı sevecek valve daha da cok sevecek gelme bence lol de devam etmelısın
  • tagancik kullanıcısına yanıt
    Bırakın şu lolden dotaya hondan dotaya geçmek isteyenleri vazgeçirme çabalarını. Küfürsüz adam akıllı oyun oynamak, eğlenmek isteyen biri ise niye gelmesin kardeşim. Çocuk olsun, lolden gelme olsun, hondan gelme olsun ne olursa olsun milletin oyununu oynayışıyla değil chat ile voice chat ile mahvedecek adamlara diyeceksin gelme kal orda lafını.

• hayır abi sankı dota da kufur eden flamer lar yok mu? arkadaş bızı sevmeye başladılar dıyor gelıpde valve yı steamın dürtmelerını görse zaten kendısı vazgeçecek :)
  • tagancik kullanıcısına yanıt
    Yahu işte var yeterince, etmeyen adam lazım. Valvenin gondiklemesi riot kadar değil oyun içini etkileyecek şeyler paralı değil.

İlk oyunumda 2 tane türke denk gelmiştim 1-19 gittim ursa ile bir tane küfür etmediler onlar gibi adamlar gelsin ağız tadıyla oynayalım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.