Şimdi Ara

LoL E Başlamak...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bayadır lol ü bıraktım çok eski oyunculardanım bilerek karakterimi banlattım ve oyunu bıraktım(banlatmasam geri dönüş yapcaktım) Her neyse geri başlasammı acaba şuan türkiye gene eski düzende ilerliyomu(çocuklar vs.) yoksa biraz düzeldimi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klavuz Kargaa -- 29 Ekim 2013; 19:51:24 >

• haftalık tr serverı nasıl konusuna hosgeldiniz. bu haftalık cevabım evet tessekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de hayır diyorum.1 evet 2 hayırla uğurluyoruz seni.Gerçek hayatta başarılar dileriz.
  • Bak bak ukalalara bak birşey demedim şuanki durum nasıl dedim yani sizden karşılaştırma yapmanızı istemiyorum gene eski düzen söven sövenemi yoksa birazcıkta olsa olaylar duruldumu.
    Buraya gelip abi tavrı yapmayın.
  • TR de oynanmaz çoluk,çocuk dolu aldığın bi kille KS sebebiyle küfür yiyip,oyunu 4 kişi bitirebilirsiniz.
  • TR'ye hiç bulaşma.Oyun mu oynuyosun sinir krizi mi geçiriyosun belli değil.Oyna westte temiz temiz oyununu.Oynadığın oyundan zevk alıyosun.TR de ki veled durumunda % 400 artış var

• TR=umutsuz vaka

• quote:

Orijinalden alıntı: RooMDaRK

haftalık tr serverı nasıl konusuna hosgeldiniz. bu haftalık cevabım evet tessekkürler.

Bak bu iyidi.
  • Hala devam ediyomu e yuh artık ya yuh Başka arkadaşlarında cevabını bekleyelim.

En son nette arkadaşımla weste girdim çocuk özür diliyo.
    Kill aldı çocuk özür diliyo.mahcup ooluyo.

Türkiyedede vardı böyleleri yok degil ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Klavuz Kargaa -- 29 Ekim 2013; 20:01:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.