Şimdi Ara

LOL Evrensel Uygulama Oluyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • LOL oynamıyorum ancak bu oyunun gelmesi tek platformun gerçekleştiğinin bir kanıtıdır.
    Çok yakında telefonlarımızda Far Cry gibi oyunları oynayabiliriz.

İlgili haber:http://www.windowsphoneturkiye.info/guncel-haberler/league-of-legends-universal-app-olma-yolunda/

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu çok iyi olur. Hem oyun için, hemde sistem için. En basitinden, mesela PC'de oyun oynuyorsunuz, o sırada tabletten veya telefondan oyundaki arkadaşlarınızla konuşabiliyorsunuz. Yada oyunda bir indirim var ama evde değilsiniz, telefondan satın alma vs. aklıma binbir türlü şey geliyor. LoL universal app olursa tamamdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biyturs_OnSr

Bu çok iyi olur. Hem oyun için, hemde sistem için. En basitinden, mesela PC'de oyun oynuyorsunuz, o sırada tabletten veya telefondan oyundaki arkadaşlarınızla konuşabiliyorsunuz. Yada oyunda bir indirim var ama evde değilsiniz, telefondan satın alma vs. aklıma binbir türlü şey geliyor. LoL universal app olursa tamamdır

Half Life 2 gibi oyunlar gelse çok iyi olur :)

• quote:

Orijinalden alıntı: darkmonstar35

quote:

Bu çok iyi olur. Hem oyun için, hemde sistem için. En basitinden, mesela PC'de oyun oynuyorsunuz, o sırada tabletten veya telefondan oyundaki arkadaşlarınızla konuşabiliyorsunuz. Yada oyunda bir indirim var ama evde değilsiniz, telefondan satın alma vs. aklıma binbir türlü şey geliyor. LoL universal app olursa tamamdır

Yılların eskitemediği bir oyun ama Universal App yapılması imkansız gibi bir şey Dandirikte olsa şöyle online oynanabilen bir Counter-Strike falan gelse o zaman piyasayı gör sen

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: darkmonstar35

quote:

Yılların eskitemediği bir oyun ama Universal App yapılması imkansız gibi bir şey Dandirikte olsa şöyle online oynanabilen bir Counter-Strike falan gelse o zaman piyasayı gör sen

Aynen şahane olur,ama ben ileride Far Cry gibi oyunları oynayabileceğimize inanıyorum en azından DirectX 9 tabanlı oyunları

• Mağazada lol ama ismi farklı bi lol oyunu vardı arkadaşlar ? Bi ara görmüştüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: VeF

Mağazada lol ama ismi farklı bi lol oyunu vardı arkadaşlar ? Bi ara görmüştüm.

Oyun türü olarak lol gibi MOBA türünde oyun vardır,ama lol yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bluestacks İos için oluyor mu ?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.