Şimdi Ara

LoL FPS Sorunu Yaşıyorum Yardım !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba ben League Of Legends Oyununda fps sorunu yaşıyorum anormal bir şekilde oyunda fps 10-25 arasında değişiyor fakat bilgisayarımın özelliklerini bu oyunda 60 fps sabit alabileceğini tahmin ediyorum ne yaptıysam arttıramadım
    bilgisayarımın özellikleri :

Intel Pentium 4 3.00 GHz
    3 GB RAM
    Ati Radeon HD 6350 1GB 64Bit
    Win XP SP3

Aslında bundan 1 ay öncesınde 30-45 fps oynuyordum ve bu performansı bana yetıyordu pc kasıyordu ama oyunda bana yetıyodu fakat daha sonra pc ye wın7 ultımate kurmaya karar verdım ve bilgisayarımın performansı genel olarak düştü Şindi yeniden XpSP3 Yaptım fakat belirttiğim gibi 10-25 Arasında değişiyor ve oyun oynanmıyor sorun neyde hiç anlamadım CPU kullanımıda fazla değil fakat fps 10-25 arasında yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ..

• sisteminde yetersizlik yok.yazılımsal bi sorun.yada ısınma
  • quote:

Orijinalden alıntı: waysos

Öncelikle merhaba ben League Of Legends Oyununda fps sorunu yaşıyorum anormal bir şekilde oyunda fps 10-25 arasında değişiyor fakat bilgisayarımın özelliklerini bu oyunda 60 fps sabit alabileceğini tahmin ediyorum ne yaptıysam arttıramadım
    bilgisayarımın özellikleri :

Intel Pentium 4 3.00 GHz
    3 GB RAM
    Ati Radeon HD 6350 1GB 64Bit
    Win XP SP3

Aslında bundan 1 ay öncesınde 30-45 fps oynuyordum ve bu performansı bana yetıyordu pc kasıyordu ama oyunda bana yetıyodu fakat daha sonra pc ye wın7 ultımate kurmaya karar verdım ve bilgisayarımın performansı genel olarak düştü Şindi yeniden XpSP3 Yaptım fakat belirttiğim gibi 10-25 Arasında değişiyor ve oyun oynanmıyor sorun neyde hiç anlamadım CPU kullanımıda fazla değil fakat fps 10-25 arasında yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler ..

bence öncelikle xp den kurtul bende bir ara xp can can diyip duruyordum taaa ki canan ile tanışana kadar :D win 7 ye geç öncelik.

2ncisi benimde bir ara fps sorunum vardi ama meğerse ana kart pert olmuş ana kartımı değiştirince düzelmişti

daha sonraları tekrar fps sorunu cektim bu seferde işlemcinin macunu bitmişti ısınıyordu onuda hallettik düzelmişti

daha sonra yine lanet olasi fps sorunu yaşadım bu seferde ekran kartım güncel değilmiş güncellenince yine düzelmişti

bir ihtimal virüs sorunuda olabileceğine inanıyorum yaşamadım ama bu virüsle ilgili bir sorun bu zaman kadar

benim bu zamana kadar yaşadığım fps sorınlarını bu şekilde gidermiştim. tabiki oyun menü ayarlarında önemli etken burada onların normal olarak shadowu kapalı cartlı curtlu olarak varsayıyorum .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moncher -- 2 Eylül 2013; 12:35:29 >

• Fanı temizle.
  • [General]
    EnableAudio=1
    SystemMouseSpeed=0
    Width=1024
    Height=768
    Colors=32
    WaitForVerticalSync=0
    PredictMovement=0
    Windowed=0
    EnableLightFx=0
    UserSetResolution=1
    GameMouseSpeed=10
    BorderlessWindow=0
    [Performance]
    AutoPerformanceSettings=0
    CharacterQuality=0
    EnvironmentQuality=0
    Full3DModeEnabled=0
    GammaEnabled=0
    EffectsQuality=0
    ShadowQuality=0
    FrameCapType=2
    AdvancedShader=0
    EnableParticleOptimizations=0
    AdvancedReflection=0
    PerPixelPointLighting=0
    ShadowsEnabled=1
    [HUD]
    AllChannelChatHiddenMsgSpectator=1
    ShowAllChannelChat=1
    AllChannelChatHiddenMsg=1
    NumericCooldownFormat=1
    SmartCastOnKeyRelease=0
    EnableSnowEffect=1
    EnableLineMissileVis=1
    FlipMiniMap=0
    LockCamera=1
    [FloatingText]
    Legacy_Enabled=0
    Debug_Enabled=1
    LegacyCritical_Enabled=1
    EnemyCritical_Enabled=1
    Critical_Enabled=1
    [Volume]
    AnnouncerVolume=0.3401
    VoiceVolume=0.3349
    MusicVolume=0.3196
    SfxVolume=0.3299
    MasterVolume=0.3043
    [Replay]
    EnableHelpTip=0

[General] den itibaren kopyala
    enablehelptip=0 a kadar
    kopyala
    C:\Riot Games\League of Legends\Config buraya gir
    configi not defteri olarak aç
    verdiğim kodu oraya yapıştır
    sonra kaydet

daha iyi olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.