Şimdi Ara

Lol genel yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ben League of legends'e yeni başladım ve oynarken birçok hero aldım ve çoğunuda kullanamadım benim istediğim tür bi karakter bulamadım oyun başlayalı 1 hafta oldu ve oyuna artık cidden başlamak istiyorum ben oynarken birkaç oyuncudan yorum aldım oda şöyle idi:"SEN ÇOK AGRASİF OYNUYORSUN" ve oyunda şöyle isimler var ADC TANK ORMancı bunların ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok bana yardımcı olacak biri varsa GENEL OLARAK LOL HAKINDA İYİ BİR YARDIMCI İSTİYORUM.

• Kardeş zamanla hepsi oturacaktır yerine. 1 günde ne biz anlatabiliriz ne de sen öğrenebilirsin. 1 haftaya kadar temel bilgiler oturur merak etme.
  • Sen çok yanlış gelmişsin.
  • Bana kalırsa oyuna başladığınız ilk zamanlarda eğlenmeye bakın, bol bol tadını çıkarın oyunun.
    İlk oyuna başladığım zamanları arıyorum, ne eğlenceli geçiyordu o oyunlar.
    Şimdiki oyunlar ise sinir, stres

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realmoby -- 18 Ocak 2013; 21:44:26 >
  • Yardım edicek yok mu yani?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fearlovego

Yardım edicek yok mu yani?

Koskoca üst konu varken konu açıp yardım mı bekliyorsun?

http://forum.donanimhaber.com/m_60644313/tm.htm
  • Bilgim yoktu teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc Toplama da yardım
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu yüzden her hafta 10 tane Hero veriyorlar. Deneseydin alacağına.
  • Oynadıkça öğrenirsin ya. Forumlarda soru sorup azar işiteceğine, keşfederek öğren daha iyi.
  • twitch.tv adresinden lol streamleri izle bu oyununa yapabileceğin en büyük katkı olur,çok hızlı yol katedersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mobyye

Bana kalırsa oyuna başladığınız ilk zamanlarda eğlenmeye bakın, bol bol tadını çıkarın oyunun.
    İlk oyuna başladığım zamanları arıyorum, ne eğlenceli geçiyordu o oyunlar.
    Şimdiki oyunlar ise sinir, stres

+1 champlarin skillerine bakarak alırdım 4 atack skili olması gerekirdi almam için bi tane defans skilin gibi birşeyi varsa almıyordum , siviri değişik şeyler fırlatıyorlar diye almıştım , ne günlerdi laaa
    şimdi stresden oynanmıyor

• İlk önce rehberleri oku. Daha sonra zaman geçtikçe kendine uygun şampiyonları deneyip bulursun. Bu arada sevdiğin stili öğrenirsin. Mesela ben offtank ve tank oynamayı seviyorum. Diğerlerini kullanabiliyorum ama zevk almıyorum.

En son build için mobafire'a bakarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramstayn -- 19 Ocak 2013; 9:03:55 >
  • Kendime uygun bi karakter "Brand" uzaktan iyi vuruyor tam benlil saolun :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.