Şimdi Ara

LoL İçin Ekipman Tavsiyeniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
2
Favori
4.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: maslan92

DeathAdder harika bir mouse gerek yok diyen fakirlerin lafına aldanma sen. Mouse tutarken rahatlığı bile o parayı eder. Klavye konusuna gelince g710 iyi ama blackwidow alsan daha iyi olur Razer takım yapmış olursun. Kullanmadığım için ikisini karşılaştıramam.

Kardeşim öncelikle deathadder için yorumunu dikkate alıyorum teşekkürler.Klavyeye gelince g710+ un güzel yanları diyip ses tekerleği,g tuşu sayısı,media tuşları vs örnek gösterebilirim ama blackwidowun + diyebileceğim bir özelliği yok mekanik olarak tek farkı blackwidow blue switch kullanıyor yani daha sesli ki buda benim gibi ailesiyle kalan ve geceleride oyun oynayan birisinin çok istemeyeceği bir şey.Yinede yorumun için teşekkürler sana tavsiyem klavye alıcağın zaman g710'a da bir bak bence 3 kilo klavye 300 lira kilosu 100 lira gibi

• Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HYPNOSER

quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Rahat, kontrolü en basit ve uzun süreli ekipmanlar bunlardır

LoL İçin Ekipman Tavsiyeniz

Öncelikle yorumun için teşekkürler ancak steelseriesin gösterdiğin klavyesini de incelemiştim gerçekten son derece uyduruk ghosting özelliği bile 20 liralık klavyem gibi ayrıca hiçbir + sı yok hatta eksiği var klavyemden tek farkı mekanik olması 180 lira mekanğe gidiyo
    mousa gelcek olursak sensei bence hoş bir mouse değil (tabiki seveni çoktur) çünkü bana uyduruk geliyor yani ben bu hissi çoğu steelseries ürününde fark ediyorum sanki ucuz plastikten yapılmış üzerinede 2 tane tuş koyulmuş gibi o yüzden onuda tercih etmedim koyduğunuz kulaklığa gelicek olursam kendi kulaklığımı alırken onada bakmıştım gerçekten hoş bir kulaklıktı fakat ben biraz sakarım ve onunda başın üst kısmına gelen yerleri çok ince düşürebileceğimden korkup onuda elemiştim eğer haklı olamdığımı düşündüğün bi sözüm v arsa lütfen beni uyar tekrar yorumun için teşekkürler.

Öncelikle bütün konularda size katılmıyorum.

Klavye mekanik, senin 20 liralık klavyem gibi demişsin çok komiksin bir kere her tuşun altında plastik yerine yay var, ayrıca bu klavyeler uzun ömürlü olup daha hızlı işinizi görmenizi sağlar, LCS'de dikkat edersen bütün oyuncular bu klavyeyi kullanıyorlar.Klavyenin eksiği var demişsin eksiğini yazmamışsın?

Mouse de önemli olan karışıklık değil sadelik ve oyuncu ile uyumudur, yan taraflarında ki macrolar oyuncuların isteklerine göre geliştirildi ve kimi zaman gerekli kimi zaman gereksiz görünebiliyor fakat mouse'de önemli olan DPI ayarıdır bunu yakalayan oyuncu olayı kavrar.Plastik demişsin de mousede önemli olan hareketdir zaten bunun için ele uyum ve hafif olması gerekiyor, metalden yapılsa sanırım ele uymaz ve yavaş olurdu buda oyuncuya oyun içi değil oyun dışı zarar sağlamış oluyor.

Kulaklık 7+1 olmak üzere mici kaliteli saklama yerine sahip ve gösteriş açısından bir numara diyebilirim, piyasada kimi kulaklıklar var kafanda tuğla taşıyormuş gibi hissediyorsun ve kaba.Ben kaç senedir SS ekipmanları kullanıyorum bir problem yaşamadım yaşarsam da kapı gibi garantisi var ki yaşayan fazla yok tamamen kullanıcıya kalmış.

• Headset: Steelseries Siberia V2
    Mosue: Steelseries Kinzu Pro Edition
    Klavye: Steelseries 6Gv2
    Mousepad: Steelseries xLarge

Benim ekipmanlarım bunlar, ayrıca kasama da SS'ın etiketini yapıştırdım artık o da bizden! :p
  • Razer Deathadder 2013 169 TL

SteelSeries 6Gv2 Mekanik Oyuncu Klavyesi 180 TL

CREATIVE SB TACTIC 3D ALPHA 130 TL

Ekipmanlarım bunlar

Klavye olarak Blackwidow alacaktım 440 tl diye vazgeçtim. Mouse g300 kullanıyordum aşınmasından dolayı razer aldım. Gayet memnunum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bunlari kullaniyorum.

Kulaklik

Mouse

Mouse pad kullanmiyorum Toshiba A500 Laptop kullaniyorum sizce cok mu kotu ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FC7AB336F -- 21 Ocak 2014; 10:23:43 >

• Benim de şu an sadece iyi bir moese pad e ihtiyacım var, öneriniz var mı acaba?
  • 300 tlye mouse aldim evdeki kitaplari pad olarak kullaniyorum normalmi ?

• quote:

Hocam zevklerimiz uyusuyor ortalama kaca patlar bu sistem ?

• Hocam hadron klavye yi nerden almıştınız , vatan computer vs vs gibi yerlerde bulabilir miyim ?
  • quote:

Merhaba arkadaşlar uzatmadan lafa geçmek istiyorum.Ben 3 yıldır LoL ve birkaç aydır CSGO oynuyorum ve artık ekipmanlarımın işlevselliğini yitirdiğini ve bana karşılık veremediğini fark ettim öncelikle şu an ki ekipmanlarım şunlar:
    Mouse: Logitech g300 (60-70 TL)

Kulaklık: Logitech g430 (Vatanda 220 liraya aldım)

Klavye: Hadron (Kulaklığıyla birlikte 20 liraydı )

Evet ayrıca bir mousepad kullanmıyorum şu an.Bu ekipmanalrın yerine şunları almayı düşünüyorum aranızda bu ekipmanlardan kullananlar varsa yorumları yazarsa hem ben bilgi edinmiş olurum hemde başka insanlar bilgi sahibi olur o ürün hakkında neyse ekipmanlar şunlar:

Mouse: Razer Deathadder 2013 (MediaMarkt internet sitesinde 200 TL)

Mouse pad: Beni en çok düşündüren konu bu arkadaşlar lütfen ayrdımcı olun Razer vespula mı ? Yoksa Razer goliathus speed edition mu ?(vespula 100 TL D and R da) (Goliathus 90 lira yine D and R da)

Kulaklık: Aslında kulaklığımdan memnunum

Klavye: Ki bunuda çok araştırıp Logitech g710+ a karar verdim (Vatanda 300 Tl oluyor %30 indirimle)

Evet arkadaşlar benim aklımdakiler bunlar ama emin olmadığım için sizinde yorumunuzu almak istedim .Oynadığım oyunlar MOBA türü ve FPS türü buna göre yorum yazarsanız sevinirim hepinize yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.(Ayrıca aldıktan sonra isteğe bağlı olarak unboxing ve inceleme videolarını çekmeyi planlıyorum)

Edit:Verdiğim fiyatlar en ucuz fiyatlarıdır eğer arasından birini alcııcaksanız verdiğim yerle bakın.

g710 bazı teknosalarda 200tl ama sende para var geliba :D

• quote:

Yemin ediyorum aklımdan geçen bütün modelleri atmışsın bir gün bunların hepsi benim olacak

• telefon kulaklığı

25tl lik klavye

15tl lik mouse

birinin verdiği beleş mouse pad
  • en çok merak ettiğim para nasıl kazanıyorsunuz
  • 30 liralik logitech kablosuz mouse ile laptopta oyun keyff arada isinip kapaniyo pardon beyler int gitti diyorum

• Asosyal.avi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nihilous -- 21 Ocak 2014; 13:56:16 >
  • O ekipmandan hangi ekipmana geçersen geç oyununa etki etmez o yüzden düzgün çalışıyorsalar boşuna para yatırma.

Ekipman farkı 20 tllik fareden 150 tl'lik fareye geçenler içindir.
    Klavye çok etkilemez , kulaklık hiç etkilemez.

Not:Sağlık göz ardı edilmiştir.
  • Atılacak Ekipmanlara talibim. Çekilişe katılmak istiyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Öncelikle yorumun için teşekkürler ancak steelseriesin gösterdiğin klavyesini de incelemiştim gerçekten son derece uyduruk ghosting özelliği bile 20 liralık klavyem gibi ayrıca hiçbir + sı yok hatta eksiği var klavyemden tek farkı mekanik olması 180 lira mekanğe gidiyo
    mousa gelcek olursak sensei bence hoş bir mouse değil (tabiki seveni çoktur) çünkü bana uyduruk geliyor yani ben bu hissi çoğu steelseries ürününde fark ediyorum sanki ucuz plastikten yapılmış üzerinede 2 tane tuş koyulmuş gibi o yüzden onuda tercih etmedim koyduğunuz kulaklığa gelicek olursam kendi kulaklığımı alırken onada bakmıştım gerçekten hoş bir kulaklıktı fakat ben biraz sakarım ve onunda başın üst kısmına gelen yerleri çok ince düşürebileceğimden korkup onuda elemiştim eğer haklı olamdığımı düşündüğün bi sözüm v arsa lütfen beni uyar tekrar yorumun için teşekkürler.

Öncelikle bütün konularda size katılmıyorum.

Klavye mekanik, senin 20 liralık klavyem gibi demişsin çok komiksin bir kere her tuşun altında plastik yerine yay var, ayrıca bu klavyeler uzun ömürlü olup daha hızlı işinizi görmenizi sağlar, LCS'de dikkat edersen bütün oyuncular bu klavyeyi kullanıyorlar.Klavyenin eksiği var demişsin eksiğini yazmamışsın?

Mouse de önemli olan karışıklık değil sadelik ve oyuncu ile uyumudur, yan taraflarında ki macrolar oyuncuların isteklerine göre geliştirildi ve kimi zaman gerekli kimi zaman gereksiz görünebiliyor fakat mouse'de önemli olan DPI ayarıdır bunu yakalayan oyuncu olayı kavrar.Plastik demişsin de mousede önemli olan hareketdir zaten bunun için ele uyum ve hafif olması gerekiyor, metalden yapılsa sanırım ele uymaz ve yavaş olurdu buda oyuncuya oyun içi değil oyun dışı zarar sağlamış oluyor.

Kulaklık 7+1 olmak üzere mici kaliteli saklama yerine sahip ve gösteriş açısından bir numara diyebilirim, piyasada kimi kulaklıklar var kafanda tuğla taşıyormuş gibi hissediyorsun ve kaba.Ben kaç senedir SS ekipmanları kullanıyorum bir problem yaşamadım yaşarsam da kapı gibi garantisi var ki yaşayan fazla yok tamamen kullanıcıya kalmış.

Klavye konusunda dediklerimi eksiksiz okursanız zaten tek farkının mekanik olduğunu belirtmiştim eksiklerini de şöyle sıralayım istersen g710+ a karşı:

-Blue switch kullandığı için daha gürültülü
    -Ses tekerleği yok
    -Media tuşları yok
    -Mute tuşu yok
    -G tuşu yok
    -Bileklik kısmı da yok

Ve ayrıca sensein plastiği çok uyduruk gözüküyor gidipte o kadar para verip bide uyduruk gözüken bir mouse almam onun yerine deathadder tercih etmemin en büyük sebebi bu kulaklığın 7+1 olması güzel ancak benim söylediğim şey surround sistemi değildi dayanıksız olmasıydı sen yere düşür o kulaklığı kırılsın sonra götür benim garantim var yenisini verin diye.Bence yazdıklarımı daha dikkatli oku ve ona göre cevap ver yinede yorumların için teşekkürler herkesin zevki farklı tabi saygı duyuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sickbubblegum32

quote:

Merhaba arkadaşlar uzatmadan lafa geçmek istiyorum.Ben 3 yıldır LoL ve birkaç aydır CSGO oynuyorum ve artık ekipmanlarımın işlevselliğini yitirdiğini ve bana karşılık veremediğini fark ettim öncelikle şu an ki ekipmanlarım şunlar:
    Mouse: Logitech g300 (60-70 TL)

Kulaklık: Logitech g430 (Vatanda 220 liraya aldım)

Klavye: Hadron (Kulaklığıyla birlikte 20 liraydı )

Evet ayrıca bir mousepad kullanmıyorum şu an.Bu ekipmanalrın yerine şunları almayı düşünüyorum aranızda bu ekipmanlardan kullananlar varsa yorumları yazarsa hem ben bilgi edinmiş olurum hemde başka insanlar bilgi sahibi olur o ürün hakkında neyse ekipmanlar şunlar:

Mouse: Razer Deathadder 2013 (MediaMarkt internet sitesinde 200 TL)

Mouse pad: Beni en çok düşündüren konu bu arkadaşlar lütfen ayrdımcı olun Razer vespula mı ? Yoksa Razer goliathus speed edition mu ?(vespula 100 TL D and R da) (Goliathus 90 lira yine D and R da)

Kulaklık: Aslında kulaklığımdan memnunum

Klavye: Ki bunuda çok araştırıp Logitech g710+ a karar verdim (Vatanda 300 Tl oluyor %30 indirimle)

Evet arkadaşlar benim aklımdakiler bunlar ama emin olmadığım için sizinde yorumunuzu almak istedim .Oynadığım oyunlar MOBA türü ve FPS türü buna göre yorum yazarsanız sevinirim hepinize yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.(Ayrıca aldıktan sonra isteğe bağlı olarak unboxing ve inceleme videolarını çekmeyi planlıyorum)

Edit:Verdiğim fiyatlar en ucuz fiyatlarıdır eğer arasından birini alcııcaksanız verdiğim yerle bakın.

g710 bazı teknosalarda 200tl ama sende para var geliba :D

Deyil girersen stoğun tükendiği görebilirsin

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.