Şimdi Ara

LoL İçin Ekipman Tavsiyeniz (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
4.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HYPNOSER

quote:

Orijinalden alıntı: sickbubblegum32

quote:

Merhaba arkadaşlar uzatmadan lafa geçmek istiyorum.Ben 3 yıldır LoL ve birkaç aydır CSGO oynuyorum ve artık ekipmanlarımın işlevselliğini yitirdiğini ve bana karşılık veremediğini fark ettim öncelikle şu an ki ekipmanlarım şunlar:
    Mouse: Logitech g300 (60-70 TL)
     LoL İçin Ekipman Tavsiyeniz

Kulaklık: Logitech g430 (Vatanda 220 liraya aldım)

Klavye: Hadron (Kulaklığıyla birlikte 20 liraydı )

Evet ayrıca bir mousepad kullanmıyorum şu an.Bu ekipmanalrın yerine şunları almayı düşünüyorum aranızda bu ekipmanlardan kullananlar varsa yorumları yazarsa hem ben bilgi edinmiş olurum hemde başka insanlar bilgi sahibi olur o ürün hakkında neyse ekipmanlar şunlar:

Mouse: Razer Deathadder 2013 (MediaMarkt internet sitesinde 200 TL)

Mouse pad: Beni en çok düşündüren konu bu arkadaşlar lütfen ayrdımcı olun Razer vespula mı ? Yoksa Razer goliathus speed edition mu ?(vespula 100 TL D and R da) (Goliathus 90 lira yine D and R da)

Kulaklık: Aslında kulaklığımdan memnunum

Klavye: Ki bunuda çok araştırıp Logitech g710+ a karar verdim (Vatanda 300 Tl oluyor %30 indirimle)

Evet arkadaşlar benim aklımdakiler bunlar ama emin olmadığım için sizinde yorumunuzu almak istedim .Oynadığım oyunlar MOBA türü ve FPS türü buna göre yorum yazarsanız sevinirim hepinize yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.(Ayrıca aldıktan sonra isteğe bağlı olarak unboxing ve inceleme videolarını çekmeyi planlıyorum)

Edit:Verdiğim fiyatlar en ucuz fiyatlarıdır eğer arasından birini alcııcaksanız verdiğim yerle bakın.

g710 bazı teknosalarda 200tl ama sende para var geliba :D

Deyil girersen stoğun tükendiği görebilirsin

değil* tepede bu ürünü bulabileceğiniz mağazalar diyor onlarda bulaiblirsin

• quote:

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar uzatmadan lafa geçmek istiyorum.Ben 3 yıldır LoL ve birkaç aydır CSGO oynuyorum ve artık ekipmanlarımın işlevselliğini yitirdiğini ve bana karşılık veremediğini fark ettim öncelikle şu an ki ekipmanlarım şunlar:
    Mouse: Logitech g300 (60-70 TL)

Kulaklık: Logitech g430 (Vatanda 220 liraya aldım)

Klavye: Hadron (Kulaklığıyla birlikte 20 liraydı )

Evet ayrıca bir mousepad kullanmıyorum şu an.Bu ekipmanalrın yerine şunları almayı düşünüyorum aranızda bu ekipmanlardan kullananlar varsa yorumları yazarsa hem ben bilgi edinmiş olurum hemde başka insanlar bilgi sahibi olur o ürün hakkında neyse ekipmanlar şunlar:

Mouse: Razer Deathadder 2013 (MediaMarkt internet sitesinde 200 TL)

Mouse pad: Beni en çok düşündüren konu bu arkadaşlar lütfen ayrdımcı olun Razer vespula mı ? Yoksa Razer goliathus speed edition mu ?(vespula 100 TL D and R da) (Goliathus 90 lira yine D and R da)

Kulaklık: Aslında kulaklığımdan memnunum

Klavye: Ki bunuda çok araştırıp Logitech g710+ a karar verdim (Vatanda 300 Tl oluyor %30 indirimle)

Evet arkadaşlar benim aklımdakiler bunlar ama emin olmadığım için sizinde yorumunuzu almak istedim .Oynadığım oyunlar MOBA türü ve FPS türü buna göre yorum yazarsanız sevinirim hepinize yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.(Ayrıca aldıktan sonra isteğe bağlı olarak unboxing ve inceleme videolarını çekmeyi planlıyorum)

Edit:Verdiğim fiyatlar en ucuz fiyatlarıdır eğer arasından birini alcııcaksanız verdiğim yerle bakın.

g710 bazı teknosalarda 200tl ama sende para var geliba :D

Deyil girersen stoğun tükendiği görebilirsin

değil* tepede bu ürünü bulabileceğiniz mağazalar diyor onlarda bulaiblirsin

Lütfen linkini atar mısın ?

• Benim ekipman listem
    Kulaklik: Razer chimera 5.1
    Mause : Deathadder 2013
    Pad : Razer galiatus speed ed.
    Klavye : Razer Blackwidow ultimate
    Hepsinden de cok memnunum oneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim fare 5 klavye 10 tl lik üzüldüm :(
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

quote:

quote:

Rahat, kontrolü en basit ve uzun süreli ekipmanlar bunlardır

Öncelikle yorumun için teşekkürler ancak steelseriesin gösterdiğin klavyesini de incelemiştim gerçekten son derece uyduruk ghosting özelliği bile 20 liralık klavyem gibi ayrıca hiçbir + sı yok hatta eksiği var klavyemden tek farkı mekanik olması 180 lira mekanğe gidiyo
    mousa gelcek olursak sensei bence hoş bir mouse değil (tabiki seveni çoktur) çünkü bana uyduruk geliyor yani ben bu hissi çoğu steelseries ürününde fark ediyorum sanki ucuz plastikten yapılmış üzerinede 2 tane tuş koyulmuş gibi o yüzden onuda tercih etmedim koyduğunuz kulaklığa gelicek olursam kendi kulaklığımı alırken onada bakmıştım gerçekten hoş bir kulaklıktı fakat ben biraz sakarım ve onunda başın üst kısmına gelen yerleri çok ince düşürebileceğimden korkup onuda elemiştim eğer haklı olamdığımı düşündüğün bi sözüm v arsa lütfen beni uyar tekrar yorumun için teşekkürler.

Öncelikle bütün konularda size katılmıyorum.

Klavye mekanik, senin 20 liralık klavyem gibi demişsin çok komiksin bir kere her tuşun altında plastik yerine yay var, ayrıca bu klavyeler uzun ömürlü olup daha hızlı işinizi görmenizi sağlar, LCS'de dikkat edersen bütün oyuncular bu klavyeyi kullanıyorlar.Klavyenin eksiği var demişsin eksiğini yazmamışsın?

Mouse de önemli olan karışıklık değil sadelik ve oyuncu ile uyumudur, yan taraflarında ki macrolar oyuncuların isteklerine göre geliştirildi ve kimi zaman gerekli kimi zaman gereksiz görünebiliyor fakat mouse'de önemli olan DPI ayarıdır bunu yakalayan oyuncu olayı kavrar.Plastik demişsin de mousede önemli olan hareketdir zaten bunun için ele uyum ve hafif olması gerekiyor, metalden yapılsa sanırım ele uymaz ve yavaş olurdu buda oyuncuya oyun içi değil oyun dışı zarar sağlamış oluyor.

Kulaklık 7+1 olmak üzere mici kaliteli saklama yerine sahip ve gösteriş açısından bir numara diyebilirim, piyasada kimi kulaklıklar var kafanda tuğla taşıyormuş gibi hissediyorsun ve kaba.Ben kaç senedir SS ekipmanları kullanıyorum bir problem yaşamadım yaşarsam da kapı gibi garantisi var ki yaşayan fazla yok tamamen kullanıcıya kalmış.

Klavye konusunda dediklerimi eksiksiz okursanız zaten tek farkının mekanik olduğunu belirtmiştim eksiklerini de şöyle sıralayım istersen g710+ a karşı:

-Blue switch kullandığı için daha gürültülü
    -Ses tekerleği yok
    -Media tuşları yok
    -Mute tuşu yok
    -G tuşu yok
    -Bileklik kısmı da yok

Ve ayrıca sensein plastiği çok uyduruk gözüküyor gidipte o kadar para verip bide uyduruk gözüken bir mouse almam onun yerine deathadder tercih etmemin en büyük sebebi bu kulaklığın 7+1 olması güzel ancak benim söylediğim şey surround sistemi değildi dayanıksız olmasıydı sen yere düşür o kulaklığı kırılsın sonra götür benim garantim var yenisini verin diye.Bence yazdıklarımı daha dikkatli oku ve ona göre cevap ver yinede yorumların için teşekkürler herkesin zevki farklı tabi saygı duyuyorum.

Biz oyuncular, o sese gürültü değil kaliteli ses diyoruz.
    O her tuşa bastığında daktilo gibi çıkan ses bana zevk veriyor.(Ve çoğu profesyonel oyuncu bunu diyor)
    Media tuşlarını bilmiyorum ben oyuncuyum böyle şeylere gerek duymuyorum.
    Ayrıca klavyenin bilek desteği var bilmeden konuşma

Siberia dayanıksız demen çok komik, elli defandan fazla yere düşürdüm hiç bir sorun olmadı.Yeri geldim uçakla giderken bu kulaklıkla müzik dinledim, uçakta bile sırf ses kalitesi ve görünüşünü beğenenler olduğu için bana kulaklık hakkında soru sordular.Steelseries Siberia'yı bu zamana kadar kullanan oyuncuların tavsiyesini incele öyle konuş, ekipman seçimi basit değil ve bilmediğin şeye ilginç ilginç yorumlar yapman kötü.
    Sen Siberia kullanan kişilerin yorumlarını okursun, dayanıksız bir kulaklık şu şu sebeple kırıldı bir problemi oldu diye okursun sonra az buz konuşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 21 Ocak 2014; 17:29:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DJ Tanın

quote:

Hocam zevklerimiz uyusuyor ortalama kaca patlar bu sistem ?

Siberia Frost Blue alacaksan 800 TL

Normal alacaksan 650 TL

olması gerek

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Öncelikle yorumun için teşekkürler ancak steelseriesin gösterdiğin klavyesini de incelemiştim gerçekten son derece uyduruk ghosting özelliği bile 20 liralık klavyem gibi ayrıca hiçbir + sı yok hatta eksiği var klavyemden tek farkı mekanik olması 180 lira mekanğe gidiyo
    mousa gelcek olursak sensei bence hoş bir mouse değil (tabiki seveni çoktur) çünkü bana uyduruk geliyor yani ben bu hissi çoğu steelseries ürününde fark ediyorum sanki ucuz plastikten yapılmış üzerinede 2 tane tuş koyulmuş gibi o yüzden onuda tercih etmedim koyduğunuz kulaklığa gelicek olursam kendi kulaklığımı alırken onada bakmıştım gerçekten hoş bir kulaklıktı fakat ben biraz sakarım ve onunda başın üst kısmına gelen yerleri çok ince düşürebileceğimden korkup onuda elemiştim eğer haklı olamdığımı düşündüğün bi sözüm v arsa lütfen beni uyar tekrar yorumun için teşekkürler.

Öncelikle bütün konularda size katılmıyorum.

Klavye mekanik, senin 20 liralık klavyem gibi demişsin çok komiksin bir kere her tuşun altında plastik yerine yay var, ayrıca bu klavyeler uzun ömürlü olup daha hızlı işinizi görmenizi sağlar, LCS'de dikkat edersen bütün oyuncular bu klavyeyi kullanıyorlar.Klavyenin eksiği var demişsin eksiğini yazmamışsın?

Mouse de önemli olan karışıklık değil sadelik ve oyuncu ile uyumudur, yan taraflarında ki macrolar oyuncuların isteklerine göre geliştirildi ve kimi zaman gerekli kimi zaman gereksiz görünebiliyor fakat mouse'de önemli olan DPI ayarıdır bunu yakalayan oyuncu olayı kavrar.Plastik demişsin de mousede önemli olan hareketdir zaten bunun için ele uyum ve hafif olması gerekiyor, metalden yapılsa sanırım ele uymaz ve yavaş olurdu buda oyuncuya oyun içi değil oyun dışı zarar sağlamış oluyor.

Kulaklık 7+1 olmak üzere mici kaliteli saklama yerine sahip ve gösteriş açısından bir numara diyebilirim, piyasada kimi kulaklıklar var kafanda tuğla taşıyormuş gibi hissediyorsun ve kaba.Ben kaç senedir SS ekipmanları kullanıyorum bir problem yaşamadım yaşarsam da kapı gibi garantisi var ki yaşayan fazla yok tamamen kullanıcıya kalmış.

Klavye konusunda dediklerimi eksiksiz okursanız zaten tek farkının mekanik olduğunu belirtmiştim eksiklerini de şöyle sıralayım istersen g710+ a karşı:

-Blue switch kullandığı için daha gürültülü
    -Ses tekerleği yok
    -Media tuşları yok
    -Mute tuşu yok
    -G tuşu yok
    -Bileklik kısmı da yok

Ve ayrıca sensein plastiği çok uyduruk gözüküyor gidipte o kadar para verip bide uyduruk gözüken bir mouse almam onun yerine deathadder tercih etmemin en büyük sebebi bu kulaklığın 7+1 olması güzel ancak benim söylediğim şey surround sistemi değildi dayanıksız olmasıydı sen yere düşür o kulaklığı kırılsın sonra götür benim garantim var yenisini verin diye.Bence yazdıklarımı daha dikkatli oku ve ona göre cevap ver yinede yorumların için teşekkürler herkesin zevki farklı tabi saygı duyuyorum.

Biz oyuncular, o sese gürültü değil kaliteli ses diyoruz.
    O her tuşa bastığında daktilo gibi çıkan ses bana zevk veriyor.(Ve çoğu profesyonel oyuncu bunu diyor)
    Media tuşlarını bilmiyorum ben oyuncuyum böyle şeylere gerek duymuyorum.
    Ayrıca klavyenin bilek desteği var bilmeden konuşma

Siberia dayanıksız demen çok komik, elli defandan fazla yere düşürdüm hiç bir sorun olmadı.Yeri geldim uçakla giderken bu kulaklıkla müzik dinledim, uçakta bile sırf ses kalitesi ve görünüşünü beğenenler olduğu için bana kulaklık hakkında soru sordular.Steelseries Siberia'yı bu zamana kadar kullanan oyuncuların tavsiyesini incele öyle konuş, ekipman seçimi basit değil ve bilmediğin şeye ilginç ilginç yorumlar yapman kötü.
    Sen Siberia kullanan kişilerin yorumlarını okursun, dayanıksız bir kulaklık şu şu sebeple kırıldı bir problemi oldu diye okursun sonra az buz konuşabilirsin.

Öncelikle klavyenin unboxingini izledim içinden bileklik çıkmıyor sonra yine aynı şeyi diycem yorum yapmadan önce bi okusaydın yazdıklarımı akşam oyun oynadığım için sessiz bir switchin benim için daha iyi oalcağını yazmıştım sonra gelelim kalite lafına switchlerin türü kaliteyi etkilemez sadece sesi ve besleme denen özelliği etkiler yani o klavye ilk zamanları gibi 160 tl olsa neyse diycem ama şu an fiyatları 200 tl nin üzerinde gidipte switchler için o kadar para vermem sen verebilirsin ama sana tavsiyem yorum yazmadan önce bi oku

• Mouse : 20 lira microsoft

Klavye : kasayla birlikte gelen casper klavye

Kulaklık : 15 liralık trust

Mousepad : 3 liralık tüyapdan aldığım karikatürlü mousepad

• Magister Equitum kullanıcısına yanıt
    lol için değil hocam, alkolüm yok sigaram yok 24 yaşında tek harcamam bile yok. bi aracımın yakıt masrafı var :) teknoloji ürünleri benim de hobim.
  • Bunları alınca kendinizi pro falan mı sanıyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laptoptan oynuyorum,5 liralık cızırtı yapan kulakiçi kulaklığım,15 liralık kablosuz mouseum ve bayer sponsorluğunda bedavaya gelmiş bir mouse padim var yapmayın böyle şeyler
  • CS oynadığım zamanlar çok para döküyordum böyle oyuncu ekipmanlarına. 400-500 liraya kulaklık alıp, ayda bir de mouse değiştiriyordum. Hadi CS için bir nebze anlaşılır, sesler, mouse ergonomisi falan çok önemli de, LoL için bu kadar ekipman almayı doğru bulmuyorum. Mousepad ve elin rahat etsin diye, kendini rahat hissedebileceğin güzel bir mouse alırsın, klavye ne diye peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burkitonki -- 22 Ocak 2014; 3:38:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metsuu

lol için değil hocam, alkolüm yok sigaram yok 24 yaşında tek harcamam bile yok. bi aracımın yakıt masrafı var :) teknoloji ürünleri benim de hobim.

Aynen ya bende bi hedef olarak görüyorum ben liseye gidiyorum ailem günlük 5 lira veriyor 3 lirasını ahrcıyorum gerisini hedeflerime ulaşmak için biriktiriyorum bilgisayarımı falnda bu şekilde yeniledim
  • quote:

Orijinalden alıntı: abandonque

CS oynadığım zamanlar çok para döküyordum böyle oyuncu ekipmanlarına. 400-500 liraya kulaklık alıp, ayda bir de mouse değiştiriyordum. Hadi CS için bir nebze anlaşılır, sesler, mouse ergonomisi falan çok önemli de, LoL için bu kadar ekipman almayı doğru bulmuyorum. Mousepad ve elin rahat etsin diye, kendini rahat hissedebileceğin güzel bir mouse alırsın, klavye ne diye peki?

Üstteki cevaplarımı okuduysan klavyenin diğer klavyelerden farkını yazmıştım ama şöyle diyim normal bir kalvye tuşunun altındaki silikon zımbırtı 15 milyon basıştan sonra eski verimini veremez ama mekanik bir kalvye ömür boyu kullanılır 50 milyon basış ömrü vardır her bir tuşun ayrıca normal klavyenin tuşalrına 60 gram güç uygulayarak basarsın mekanik klavyeye ise 45 gram buda tepki süreni kısaltır başka sorun avrsa sorabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: TheMetallurgist

Bunları alınca kendinizi pro falan mı sanıyosunuz

Hayır kardeşim öyle sanmıyorum kendimi peki sen benim alıcağım şeyleri yargılayarak kendini ne sanıyosun? Ayrıca ekipman alrak profesyonel olunmaz bence kullandığın kelimenin anlamına bak profesyonel bir konuda ustalaşmış anlamında kullanılır klavye alarak bir konuda ustalaşamazsın şimdi daha fazla saçamlamaya devam et her şekilde cevabını vereyim tamam mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HYPNOSER -- 22 Ocak 2014; 11:39:10 >
  • mouse g500s, klavye g710+, kulaklık g430,mousepad olarak da goliathus speed edition kullanıyorum. Vespula tavsiye etmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortis T

mouse g500s, klavye g710+, kulaklık g430,mousepad olarak da goliathus speed edition kullanıyorum. Vespula tavsiye etmem

Neden kardeşim ? lazer mouselarla sert yüzeyli padlerin daha iyi sonuç evreceği yazıyor razerin sitesinde lütfen cevap yaz çok önemli benim için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HYPNOSER -- 22 Ocak 2014; 12:08:57 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abandonque

CS oynadığım zamanlar çok para döküyordum böyle oyuncu ekipmanlarına. 400-500 liraya kulaklık alıp, ayda bir de mouse değiştiriyordum. Hadi CS için bir nebze anlaşılır, sesler, mouse ergonomisi falan çok önemli de, LoL için bu kadar ekipman almayı doğru bulmuyorum. Mousepad ve elin rahat etsin diye, kendini rahat hissedebileceğin güzel bir mouse alırsın, klavye ne diye peki?

Üstteki cevaplarımı okuduysan klavyenin diğer klavyelerden farkını yazmıştım ama şöyle diyim normal bir kalvye tuşunun altındaki silikon zımbırtı 15 milyon basıştan sonra eski verimini veremez ama mekanik bir kalvye ömür boyu kullanılır 50 milyon basış ömrü vardır her bir tuşun ayrıca normal klavyenin tuşalrına 60 gram güç uygulayarak basarsın mekanik klavyeye ise 45 gram buda tepki süreni kısaltır başka sorun avrsa sorabilirsin

Diğer klavyelerden farklarını biliyorum dostum, çok araştırdım ben de zamanında. Ama ben kesinlikle bir şey fark ettiğini düşünmüyorum klavyenin. Yine de güle güle kullan...

• lol için çok fazla.
    CS için iyi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fortis T

mouse g500s, klavye g710+, kulaklık g430,mousepad olarak da goliathus speed edition kullanıyorum. Vespula tavsiye etmem

Neden kardeşim ? lazer mouselarla sert yüzeyli padlerin daha iyi sonuç evreceği yazıyor razerin sitesinde lütfen cevap yaz çok önemli benim için

evet oyle lazer mouseları normal masada da kullanabilirsin sorun çıkartmaz ama Vespula'nın eli çok terlettiğini ve o bileklik kısmının bi yerden sonra içindeki sıvıyı akıttıgını duymuştum.

edit : nasıl bir masada oynuyorsun imkanın varsa masanın, oynadıgın mekanın fotografını çekip atar mısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Irie -- 22 Ocak 2014; 13:27:40 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.