Şimdi Ara

LoL İçin Ekipman Tavsiyeniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
67
Cevap
2
Favori
4.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar uzatmadan lafa geçmek istiyorum.Ben 3 yıldır LoL ve birkaç aydır CSGO oynuyorum ve artık ekipmanlarımın işlevselliğini yitirdiğini ve bana karşılık veremediğini fark ettim öncelikle şu an ki ekipmanlarım şunlar:
    Mouse: Logitech g300 (60-70 TL)

Kulaklık: Logitech g430 (Vatanda 220 liraya aldım)

Klavye: Hadron (Kulaklığıyla birlikte 20 liraydı )

Evet ayrıca bir mousepad kullanmıyorum şu an.Bu ekipmanalrın yerine şunları almayı düşünüyorum aranızda bu ekipmanlardan kullananlar varsa yorumları yazarsa hem ben bilgi edinmiş olurum hemde başka insanlar bilgi sahibi olur o ürün hakkında neyse ekipmanlar şunlar:

Mouse: Razer Deathadder 2013 (MediaMarkt internet sitesinde 200 TL)

Mouse pad: Beni en çok düşündüren konu bu arkadaşlar lütfen ayrdımcı olun Razer vespula mı ? Yoksa Razer goliathus speed edition mu ?(vespula 100 TL D and R da) (Goliathus 90 lira yine D and R da)

Kulaklık: Aslında kulaklığımdan memnunum

Klavye: Ki bunuda çok araştırıp Logitech g710+ a karar verdim (Vatanda 300 Tl oluyor %30 indirimle)

Evet arkadaşlar benim aklımdakiler bunlar ama emin olmadığım için sizinde yorumunuzu almak istedim .Oynadığım oyunlar MOBA türü ve FPS türü buna göre yorum yazarsanız sevinirim hepinize yorumlarınız için şimdiden teşekkürler.(Ayrıca aldıktan sonra isteğe bağlı olarak unboxing ve inceleme videolarını çekmeyi planlıyorum)

Edit:Verdiğim fiyatlar en ucuz fiyatlarıdır eğer arasından birini alcııcaksanız verdiğim yerle bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HYPNOSER -- 20 Ocak 2014; 23:25:42 >

• Takip , bu arada ortalama fiyatlarıda yazarsan seviniriz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • LoL tarzı moba oyunları için ekipman ne derece önemli bilmiyorum ama shooter oyunlarında kesinlikle mouse çok önemli. Şu an ki ekipmanlarına baktım da hepsi güzel bence. Mouse'unun neyi yetersiz geliyor mesela ona göre tavsiye verilebilir. Mousepad olarak çoğu birbirine benzer. Önemli olan boyutudur. Vespula göründüğü kadarıyla çok kullanışlı bir ürüne benziyor onu alabilirsin. Klavye konusunda hiçbir fikrim yok çünkü klavyeyi denemeden sana uyup uymadığını bilemezsin, tuşların sertliği falan açısından. Bir de eğer fps sorunu yaşıyorsan oyunlarda, bunlardan önce ekran kartı almanı tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende o kulaklığın ses kartsızı var g230 galiba güzeldir mause olarak g300 güzel, x7 var bendede zamanında almıştım o klavye galiba ışıklı? Fiyatı ne kadar hacı merak ettim bende öyle bişey alacağım.
  • Logitech g710+ kullanıyorum. Gayet sessiz güzel bir klavye. Fakat moba bir oyun için o parayı harcadigina değmez. 10 küsur yıl microsoft klavye kullandım. Gözüm kapalı oynuyordum. Suan logitech in bu klavyesine hala tam alışamadım. Mouse olarak şu iyidir diyemem. Mouse olarak logitech g700s alacak ekonomik gücüm var fakat ellerim ortalama büyüklükte olduğu için rahat edemedim ve almadım. Fiyatı yüksek olan her zaman en iyisi değildir. Almayi düşündüğün ürünleri teşhir de dene test et beğendiğini al. Benim rahat ettiğim ekipmanlar sen etmezsin seninkiyle ben.

Edit. G710+ da g1 tuşuna esc diye ve g6 tuşuna ctrl diye basarken buluyorum kendimi çoğu zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 20 Ocak 2014; 23:29:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Snefru

LoL tarzı moba oyunları için ekipman ne derece önemli bilmiyorum ama shooter oyunlarında kesinlikle mouse çok önemli. Şu an ki ekipmanlarına baktım da hepsi güzel bence. Mouse'unun neyi yetersiz geliyor mesela ona göre tavsiye verilebilir. Mousepad olarak çoğu birbirine benzer. Önemli olan boyutudur. Vespula göründüğü kadarıyla çok kullanışlı bir ürüne benziyor onu alabilirsin. Klavye konusunda hiçbir fikrim yok çünkü klavyeyi denemeden sana uyup uymadığını bilemezsin, tuşların sertliği falan açısından. Bir de eğer fps sorunu yaşıyorsan oyunlarda, bunlardan önce ekran kartı almanı tavsiye ederim.

Kardeşim öncelikle yaptığın yağıcı yorumdan doalyı teşekkür ediyorum.Her soruna yanıt vermek ve üstüne bişeyler eklemek istiyorum öncelikle mouse elime küçük geliyor o yüzden zaten deathadder seçtim ayrıca benim mouse 2500 dpı deathadder 6400 dpı sonra mouse paddde sadece boyut değil birde türü önemli (bilmişilk olsun diye değil sende öğren diye söylüyorum) ilk tür kumaş tarzı olanlar bunlar goliathus gibi olanalr ikinci tür ise sert malzemeden yapılanlar yani vespula gibi neyse bunalrı alınca videoda anlatırım sonra gelelim klavyeye klavyenin tuşlarına basış ağırlığı normal bir klavyede(şu an kullandığım gibi) ortalama 60 gramdır mekanik klavyelerde ise (Alıcağım) 45 gramdır.Yorumun için tekrar teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Bende o kulaklığın ses kartsızı var g230 galiba güzeldir mause olarak g300 güzel, x7 var bendede zamanında almıştım o klavye galiba ışıklı? Fiyatı ne kadar hacı merak ettim bende öyle bişey alacağım.

Dostum fiyatı yazdım 300 tl vatanda onun dışında biraz bahs edeyim istersen kısaca.Bu klavye öncelikle switch olarak (tuşların altındaki mekanik kısım) brown switch kullanıyor yani sesi biraz kısık bunu dememin sebebi genelde mekanik klavyeler daktilo gibi bir ses çıkarır bu ürüne en yakın kalvye Razer Blackwidow deniyor BlackWidow dan bir sürü + sı var mesela bileklik kısmı makro sayısı g710+ da 18 iken Razerde 6 ayrıca multimedya tuşalrıda yok ses tekerleğide bunlara rağmen fiyatı 450 TL civarında
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_DoMiNo

Logitech g710+ kullanıyorum. Gayet sessiz güzel bir klavye. Fakat moba bir oyun için o parayı harcadigina değmez. 10 küsur yıl microsoft klavye kullandım. Gözüm kapalı oynuyordum. Suan logitech in bu klavyesine hala tam alışamadım. Mouse olarak şu iyidir diyemem. Mouse olarak logitech g700s alacak ekonomik gücüm var fakat ellerim ortalama büyüklükte olduğu için rahat edemedim ve almadım. Fiyatı yüksek olan her zaman en iyisi değildir. Almayi düşündüğün ürünleri teşhir de dene test et beğendiğini al. Benim rahat ettiğim ekipmanlar sen etmezsin seninkiyle ben.

Edit. G710+ da g1 tuşuna esc diye ve g6 tuşuna ctrl diye basarken buluyorum kendimi çoğu zaman.

Yorumun için teşekkürler.G710+ un beni vuran noktası şu ses tekerleği oldu bence çok hoş bir özellik bide bence klavye dediğin g710+ gibi 3 kilo olcak böyle adama atınca kafasını yaracak

• quote:

Orijinalden alıntı: HYPNOSER

quote:

Orijinalden alıntı: ArchloweKilled

Bende o kulaklığın ses kartsızı var g230 galiba güzeldir mause olarak g300 güzel, x7 var bendede zamanında almıştım o klavye galiba ışıklı? Fiyatı ne kadar hacı merak ettim bende öyle bişey alacağım.

Dostum fiyatı yazdım 300 tl vatanda onun dışında biraz bahs edeyim istersen kısaca.Bu klavye öncelikle switch olarak (tuşların altındaki mekanik kısım) brown switch kullanıyor yani sesi biraz kısık bunu dememin sebebi genelde mekanik klavyeler daktilo gibi bir ses çıkarır bu ürüne en yakın kalvye Razer Blackwidow deniyor BlackWidow dan bir sürü + sı var mesela bileklik kısmı makro sayısı g710+ da 18 iken Razerde 6 ayrıca multimedya tuşalrıda yok ses tekerleğide bunlara rağmen fiyatı 450 TL civarında

Alıntıları Göster
    Bana kalırsa sadece klavyeyi değişsen yeter ama illa ki değişiklik istiyorum diyosan fare ve fare altlığı seçimlerin iyi ama o parayı o klavyeye vermek absürd kaçar . Onun yerine Blackwidow ultimate veya ultimate 2013 modellerinden birini alsan daha iyi edersin. Ekipmanlara sana CS:GO da illa ki avantaj sağlar ama LoL'de ekipmanlar pek bir avantaj sağlamıyor . Aylardır kenarda yatıyor zamanında Point Blank için aldığım G35 .

• quote:

quote:

LoL tarzı moba oyunları için ekipman ne derece önemli bilmiyorum ama shooter oyunlarında kesinlikle mouse çok önemli. Şu an ki ekipmanlarına baktım da hepsi güzel bence. Mouse'unun neyi yetersiz geliyor mesela ona göre tavsiye verilebilir. Mousepad olarak çoğu birbirine benzer. Önemli olan boyutudur. Vespula göründüğü kadarıyla çok kullanışlı bir ürüne benziyor onu alabilirsin. Klavye konusunda hiçbir fikrim yok çünkü klavyeyi denemeden sana uyup uymadığını bilemezsin, tuşların sertliği falan açısından. Bir de eğer fps sorunu yaşıyorsan oyunlarda, bunlardan önce ekran kartı almanı tavsiye ederim.

Kardeşim öncelikle yaptığın yağıcı yorumdan doalyı teşekkür ediyorum.Her soruna yanıt vermek ve üstüne bişeyler eklemek istiyorum öncelikle mouse elime küçük geliyor o yüzden zaten deathadder seçtim ayrıca benim mouse 2500 dpı deathadder 6400 dpı sonra mouse paddde sadece boyut değil birde türü önemli (bilmişilk olsun diye değil sende öğren diye söylüyorum) ilk tür kumaş tarzı olanlar bunlar goliathus gibi olanalr ikinci tür ise sert malzemeden yapılanlar yani vespula gibi neyse bunalrı alınca videoda anlatırım sonra gelelim klavyeye klavyenin tuşlarına basış ağırlığı normal bir klavyede(şu an kullandığım gibi) ortalama 60 gramdır mekanik klavyelerde ise (Alıcağım) 45 gramdır.Yorumun için tekrar teşekkürler

O zaman şöyle söyleyeyim, deathadder fiyat performans açısından inanılmaz bir mouse. Boyutunu bilmiyorum ama dediğin gibi daha büyükse ve eline uyacağını düşünüyorsan al derim. 6400 dpi konusunda da oyun içerisinden mouse hassasiyetini azaltmanı ve 6400 dpi olarak kullanmanı öneririm ki orası burası ayrı oynamasın imlecin. Aim alamazsın yoksaPadlerin türleri olduğunu bilmiyordum ama deathadder için hangisinin uygun olacağına dair bir bilgi bulabilirsin diye düşünüyorum. Klavye konusunda bir fikrim yok dediğim gibi. Önerebileceğim mouselar,

Bu gerçekten güzel bir mouse. Ağırlığına ve boyutuna bakıp düşünebilirsin,
    http://www.gamer-market.com/thermaltake-tt-esports-theron-battle-edition-yesil-gaming-mouse.html

Veya üzerine biraz daha para koyup en kaliteli ve sağlam mouselardan biri olan Steelseries Sensei'yi alabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: von Hohenheim

quote:

quote:

O zaman şöyle söyleyeyim, deathadder fiyat performans açısından inanılmaz bir mouse. Boyutunu bilmiyorum ama dediğin gibi daha büyükse ve eline uyacağını düşünüyorsan al derim. 6400 dpi konusunda da oyun içerisinden mouse hassasiyetini azaltmanı ve 6400 dpi olarak kullanmanı öneririm ki orası burası ayrı oynamasın imlecin. Aim alamazsın yoksaPadlerin türleri olduğunu bilmiyordum ama deathadder için hangisinin uygun olacağına dair bir bilgi bulabilirsin diye düşünüyorum. Klavye konusunda bir fikrim yok dediğim gibi. Önerebileceğim mouselar,

Bu gerçekten güzel bir mouse. Ağırlığına ve boyutuna bakıp düşünebilirsin,
    http://www.gamer-market.com/thermaltake-tt-esports-theron-battle-edition-yesil-gaming-mouse.html

Veya üzerine biraz daha para koyup en kaliteli ve sağlam mouselardan biri olan Steelseries Sensei'yi alabilirsin.

Alıntıları Göster
    lol için o kadar pahalı fare kulaklık almaya gerek yok x7 serisi fare ve klavye ve logitech kulaklık iyidir

• quote:

Orijinalden alıntı: Lifad

lol için o kadar pahalı fare kulaklık almaya gerek yok x7 serisi fare ve klavye ve logitech kulaklık iyidir

Alıntıları Göster
    g500 mouse
    g19 klavye ve
    g230 kulaklık kullanıyorum. olağanüstü memnunum. hele ki g19 ekranından jungle timer keyfi paha biçilemez..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metsuu

g500 mouse
    g19 klavye ve
    g230 kulaklık kullanıyorum. olağanüstü memnunum. hele ki g19 ekranından jungle timer keyfi paha biçilemez..

Alıntıları Göster
    mouse steelseries kinzuv2 mousepad steelseries qck+ uygun fiyata kalite
  • quote:

Orijinalden alıntı: xzicdR

mouse steelseries kinzuv2 mousepad steelseries qck+ uygun fiyata kalite

Alıntıları Göster
    mousepade niye para veriyon kanepenin zerinde rahatlıkla dönüyor
  • MouSe için steelseries sensei raw frost blue tercih et ben aldım gerek eline oturması gerek hafifliği çok iyi

Kulaklık harika değiştirmene gerek yok

Klavye için razer lycosa önerim ama yinede sana kalmış benim tavsiyem istanbjldaysan zoccos veya gameekstraya gidip klavyeleri dene

Mousepad için pek fikrim yok vespula iyidir veya steelseries qck serisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Evdeki Sinek

MouSe için steelseries sensei raw frost blue tercih et ben aldım gerek eline oturması gerek hafifliği çok iyi

Kulaklık harika değiştirmene gerek yok

Klavye için razer lycosa önerim ama yinede sana kalmış benim tavsiyem istanbjldaysan zoccos veya gameekstraya gidip klavyeleri dene

Mousepad için pek fikrim yok vespula iyidir veya steelseries qck serisi
    DeathAdder harika bir mouse gerek yok diyen fakirlerin lafına aldanma sen. Mouse tutarken rahatlığı bile o parayı eder. Klavye konusuna gelince g710 iyi ama blackwidow alsan daha iyi olur Razer takım yapmış olursun. Kullanmadığım için ikisini karşılaştıramam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maslan92

DeathAdder harika bir mouse gerek yok diyen fakirlerin lafına aldanma sen. Mouse tutarken rahatlığı bile o parayı eder. Klavye konusuna gelince g710 iyi ama blackwidow alsan daha iyi olur Razer takım yapmış olursun. Kullanmadığım için ikisini karşılaştıramam.

Alıntıları Göster
    Rahat, kontrolü en basit ve uzun süreli ekipmanlar bunlardır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TITAN -- 21 Ocak 2014; 7:05:59 >

• sadece razer goliathus alıp kalan parayla bilgisayarını gelistirirsen daha rahat oynarsın

• Metsuu kullanıcısına yanıt
    O g19 klavyeye verdiğin parayı riot ekibine versen, onlar sana özel olarak bufflar için kaç dakika kaldığını bile söyleyebilir bence:)Ya da gidip 2. bir monitör alıp, onda jungler timer'ı ayarlayabilirsin:).
    Ben lol için fazla ekipmana gerek olduğunu düşünmüyorum, fps oyunlarında bi derece yine.Heves edip g500s aldım, öyle ahım şahım bir fark yok açıkçası.Eline oturan orta düzey bir mouse-klavye de aynı işi görür bence.Zaten lolün kaç tuşu var.Param var, harcarım diyorsan senin bileceğin iş tabii...
    Edit:İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Magister Equitum -- 21 Ocak 2014; 9:19:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Rahat, kontrolü en basit ve uzun süreli ekipmanlar bunlardır

Öncelikle yorumun için teşekkürler ancak steelseriesin gösterdiğin klavyesini de incelemiştim gerçekten son derece uyduruk ghosting özelliği bile 20 liralık klavyem gibi ayrıca hiçbir + sı yok hatta eksiği var klavyemden tek farkı mekanik olması 180 lira mekanğe gidiyo
    mousa gelcek olursak sensei bence hoş bir mouse değil (tabiki seveni çoktur) çünkü bana uyduruk geliyor yani ben bu hissi çoğu steelseries ürününde fark ediyorum sanki ucuz plastikten yapılmış üzerinede 2 tane tuş koyulmuş gibi o yüzden onuda tercih etmedim koyduğunuz kulaklığa gelicek olursam kendi kulaklığımı alırken onada bakmıştım gerçekten hoş bir kulaklıktı fakat ben biraz sakarım ve onunda başın üst kısmına gelen yerleri çok ince düşürebileceğimden korkup onuda elemiştim eğer haklı olamdığımı düşündüğün bi sözüm v arsa lütfen beni uyar tekrar yorumun için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HYPNOSER -- 21 Ocak 2014; 9:43:52 >

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.