Şimdi Ara

LoL İçin Ekipman Tavsiyeniz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
4.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fortis T

quote:

Orijinalden alıntı: HYPNOSER

quote:

mouse g500s, klavye g710+, kulaklık g430,mousepad olarak da goliathus speed edition kullanıyorum. Vespula tavsiye etmem

Neden kardeşim ? lazer mouselarla sert yüzeyli padlerin daha iyi sonuç evreceği yazıyor razerin sitesinde lütfen cevap yaz çok önemli benim için

evet oyle lazer mouseları normal masada da kullanabilirsin sorun çıkartmaz ama Vespula'nın eli çok terlettiğini ve o bileklik kısmının bi yerden sonra içindeki sıvıyı akıttıgını duymuştum.

edit : nasıl bir masada oynuyorsun imkanın varsa masanın, oynadıgın mekanın fotografını çekip atar mısın

Dostum masayı çekemem ama şöyle diyim oldukça düz g300'ü 2 yıldır kullanıyorum ama skatezler sorunsuz masada sanrıım kerpiç dışındada tahta gibi gözüksün diye kaplama gibi bişey var ama oldukça düz hatta kaplama olduğunu şu an fark ettim.Dostum bide tecrüben olduğu için soruyorum speed editiondan memnun musun ? Bende goliathus speed edition extented boy ile vespula arasında kaldım eğer tam bir karar veremezsem ss qck+ almayı planlıyorum masam 1 metre tam goliathus extentedde 92 santim bu sayede güzel olabilir diye düşündüm ancak vespulada lazer mouslarla daha uyumlu olduğu ve çok rahat olduğu için onada bakıyorum sana bir sorun daha var goliathus kalınlığı 3mm bir sorun yaratıyor mu yada senin bir sorunun var mı cevapalrın içinde ayrıca teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

mouse g500s, klavye g710+, kulaklık g430,mousepad olarak da goliathus speed edition kullanıyorum. Vespula tavsiye etmem

Neden kardeşim ? lazer mouselarla sert yüzeyli padlerin daha iyi sonuç evreceği yazıyor razerin sitesinde lütfen cevap yaz çok önemli benim için

evet oyle lazer mouseları normal masada da kullanabilirsin sorun çıkartmaz ama Vespula'nın eli çok terlettiğini ve o bileklik kısmının bi yerden sonra içindeki sıvıyı akıttıgını duymuştum.

edit : nasıl bir masada oynuyorsun imkanın varsa masanın, oynadıgın mekanın fotografını çekip atar mısın

Dostum masayı çekemem ama şöyle diyim oldukça düz g300'ü 2 yıldır kullanıyorum ama skatezler sorunsuz masada sanrıım kerpiç dışındada tahta gibi gözüksün diye kaplama gibi bişey var ama oldukça düz hatta kaplama olduğunu şu an fark ettim.Dostum bide tecrüben olduğu için soruyorum speed editiondan memnun musun ? Bende goliathus speed edition extented boy ile vespula arasında kaldım eğer tam bir karar veremezsem ss qck+ almayı planlıyorum masam 1 metre tam goliathus extentedde 92 santim bu sayede güzel olabilir diye düşündüm ancak vespulada lazer mouslarla daha uyumlu olduğu ve çok rahat olduğu için onada bakıyorum sana bir sorun daha var goliathus kalınlığı 3mm bir sorun yaratıyor mu yada senin bir sorunun var mı cevapalrın içinde ayrıca teşekkürler

goliathustan çok memnunum. çok şık bir görünüme sahip. vespula için aynısını soyleyemeyeceğim ben goliathus derim ama yine de senin seçimin. kalınlığı sorun yaratmıyor goliathus un kalınlığı sorun yaratmıyor. hocam goliathus extend de çok mantıklı bir seçim olabilir eğer masanız küçükse

• quote:

Orijinalden alıntı: Clexis

telefon kulaklığı

25tl lik klavye

15tl lik mouse

birinin verdiği beleş mouse pad

Mp3 için aldığım sony kulak

bilgisayarın yanında gelen klavye

bilgisayarın yanında gelen mouse

bilgisayarın yanında gelen mouse pad

(Kulaklık dışında birbuçuk yıldır hiç ekipman değiştirmedim)
  • The Rainmaker kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Rahat, kontrolü en basit ve uzun süreli ekipmanlar bunlardır

LoL İçin Ekipman Tavsiyeniz

bu klavyede nokta nasıl yapılıyor abi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pete Dunham -- 22 Ocak 2014; 17:37:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Valar Morghulis.

quote:

Orijinalden alıntı: SevimliKedicik

Rahat, kontrolü en basit ve uzun süreli ekipmanlar bunlardır

bu klavyede nokta nasıl yapılıyor abi

sağtarafta 3 ün altında :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Metsuu

lol için değil hocam, alkolüm yok sigaram yok 24 yaşında tek harcamam bile yok. bi aracımın yakıt masrafı var :) teknoloji ürünleri benim de hobim.

Senin tercihin dostum, saygim sonsuz:)Ben sadece kendi fikrimi paylasmak istedim:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.