Şimdi Ara

Lol mk jogo diye bir program

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilmiyorum konusu daha önce açıldı mı açıdlıysa özür diliyorum da bir sorum var. Bu programın kullanırsan ban yermiyim ben sadece skinleri görmek için kullanmak istiyorum diğer jungle timer'lar falan için değil. Bu konuya biri açıklık getirebilirse çok sevinirim

• yasak değil diye biliyorum
  • "J. "Modlar","hackler","hileler","scriptler","botlar","hile dosyaları" ve bunlarla sınırlı olmaksızın, lol ile herhangi bir şekilde etkileşime giren yetkisiz üçüncü taraf programların,Riot games ve lol arasındaki iletişimi engelleyen, taklit eden veya yönünü değiştiren, oyun tarafınfından kullanılan bellek alanlarını okuyarak oyun hakkında bilgi toplayan 3. parti programlarının kullanımı yasaktır

http://forum.donanimhaber.com/m_83134379/tm.htm
  • bence de yasak değildir. sonuçta görünmeyen bişeyi göstermiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

"J. "Modlar","hackler","hileler","scriptler","botlar","hile dosyaları" ve bunlarla sınırlı olmaksızın, lol ile herhangi bir şekilde etkileşime giren yetkisiz üçüncü taraf programların,Riot games ve lol arasındaki iletişimi engelleyen, taklit eden veya yönünü değiştiren, oyun tarafınfından kullanılan bellek alanlarını okuyarak oyun hakkında bilgi toplayan 3. parti programlarının kullanımı yasaktır

http://forum.donanimhaber.com/m_83134379/tm.htm

Bu bizim kullandığımız program bu ihlallerin hiçbirisine girmiyor. Sadece görüntü olarak kendimiz görebiliyoruz ve kimseyi etkilemiyor diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 4 Ocak 2014; 14:19:45 >

• HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Lol ile riot arasındaki iletişimi bir yerde değiştiriyor. Bizde skin olmamasına ragmen varmış gibi gösteriyor (loading ekranında)

ayrıca bu programda jungle timerlar var, bu da haksızlık yaratabileceği için hile kullanımına girmiyor mu?
  • ben 1.5 aydır bu programla oyuna giriyorum daha hiçbir sıkıntı yaşamadım.
  • tory1tory kullanıcısına yanıt
    Anlayıp anlamamaları ayrı bir konu, mesela okul bilgisayarlarında korsan yazılım kullanmak da yasak ama çoğunu takmıyorlar bile.

Ben sıkıntı olmasın diye kullanmıyorum, kullanmamanızı öneriyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

Lol ile riot arasındaki iletişimi bir yerde değiştiriyor. Bizde skin olmamasına ragmen varmış gibi gösteriyor (loading ekranında)

ayrıca bu programda jungle timerlar var, bu da haksızlık yaratabileceği için hile kullanımına girmiyor mu?

Loading ekranında gösteriyor ama onuda sadece sen görüyorsun Ayrıca jungle timer kullanmayacakmış. Hem bu timerlar için telefon uygulamalarıda var e onları kullananlarda ban yesin?
  • Hadi yasak olsun kim anlayacak senin onu kullandığını yada kim bilecek jungle timer kullandığını dersin telefonda program var ondan görüyorum
  • Bende oyunun hiç bir özelliğini etkilemediği timer ı kapattığım için ne bir avantaj ne de bir dezavantaj sağladığı için bir problem yaratmıyacağını düşünüyordum benim gibi düşünenler de varmış
  • abi hiç mi bi takan yok biri cevap verebilir mi şu cs riveni cok oynamak istiyorum zamanında ahmaklık edip s2 de almadım
  • Jungle sürelerini tuttuğu için bence yasak olmalı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.